Sobalı Evde Büyüyen Çocuk

soba bir aileyi bir odaya bağlayan ve o ailenin bu yüzden daha çok paylaşımları olan. daha sıcak bir ortam yaratan şey..
mutlu güzel bir çocukluk. herkes bir odada yer oturur. yatar... o soba başında toplanıp televizyon izlenir. şakalar yapılır. detler sevinçler anlatılır. birbirimizin yüzünü daha uzun zaman görürüz. çünkü kimsenin odasına geçme lüksü yoktur. (tabi artık ufolar saolsun da)

Sıcacık yanan sobanın üzerinde çubuk krakerleri koyup daha da bi çıtır yapan çocuktur sobalı evde büyüyen çocuk..

Kapaklı sobalarda patates ve soğan pişirilmesine bayılan ve okuldan dönerken annesinin yapmış olmasını deli gibi arzulayandır o..

Tşkler arkadaşım güzel paylaşımın için..Beni çocukluğuma götürdün ve öyle özledim ki yıllardır soba sıcaklığını..Ne kadar güzeldi o yıllar..Tıpkı soba gibi sıcacık ve unutulmaz..:1no2:

gerçeken de soba başka bi şey
doğalgaza tercih ederim
nerdeyse hepsini yaşadım ben de
hele soba demirinde kurutulan kıyafetlerin bi yerlerinin yanması :lepi:

Son düzenleme:
Çok güzel paylaşım için teşekkürler
çok şey buldum kendimden kış akşamları kestane vazgeçilmezimdi :)

tamamen beni anlatmışsın :)
resmen nostalji yaşadım ve çok duygulandım,hala o özlemi çekiyorum kışın oldumu.
aslada vazgeçmiyeceğim birşeydir.

biz şimdi sırf bunları tekrar aşamak için sık sık gidiyoruz köyümüze
haftasonu ne yapalım dediğimizde ortak kararımız
köye gidelim de soba yakalım oluyor
hey gidi günler
çocukluk bambaşka ama

Dilekcim harika bir paylasım cok sagol tatlım opuyorumnanaktan

Bende yaklasık 10 sene sobalı evde büyüdüm,
elbiselerimi sobanın üstüne asılmıs telde kurutmalar,
kestaneleri üstüne dizmeler..
Ah ahh boshayallersmile

Ne güzel günlerdi, insanın cocuklugunu tatlı bir tebessümle hatırlaması ne güzel :asigim:
Sobamızıda özledim simdi gördün mü. :roflol:

2 yıldır doğal gaz var evimizde ben çok üşüyen titrek bi insanım sobanın yerini tutmuyo hiç bi şekilde üşüyorum ısınamıyorumm

ahh aah nerelere gittim bu yazıyı okurken boshayallersmile
evet hala sobanın üzerinde pişirdiğim kestanelerin tadı damağımdır
evet hala unutamadım sobanın üzerine attığım portakal mandalina kabuklarının kokularını
evet bende sobanın borusuna dayadım mendilimi sırf yaramazlık olsun diye boshayallersmile boshayallersmile

benimde çocukluğum ...üç kardeşimle beraber sobalı küçük bir odada geçti.
zordu belki aynı odada yatıp kalkmak ..ders çalışmak..ama güzeldi..hemde çok..
şimdi çocuklar herşeyleri fazlasıyla olmasına rağmen bizim gibi mutlu bile değiller...

meğer soba hayatımızda nasılda yer almış şu ana kadar farkında bile değildim. Bu yazıyı okuyunca gerçekten maziler canlanıyor..

Bende hep ayağımı dayardım sobaya hep çoraplarım yanardı :) fındık kavururduk, vay be şimdi evlendim doğalgazlı evdeyiz bi yandan tvye dalmışız bi yandan nete dalmışız sohbet yok çocuğumuzun her istediği oluyo ama huzur yok, sohbet yok ...

çok güzel bir paylaşımdı teşekkür ederim birden sobalı bir evde olmak istedim ben çok severim sobayı özellede gece sobadaki alevlerin tavana yansımasını o görüntüyle uyumak harika bir duygu

Geçmişime gittimm. Bizde uzun bi süre sobalı evde oturdukkk . Ve yazılanların hepsinide yaptımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…