Eşim ayrı eve çıkmıyor bu evde yaşamaya devam. Bu ev sobalı ve soba kv nin yattığı odada yanıyor eşim oğlum ve ben soğuk odada yatıyoruz geçen kış sorun yaşadık kaynanamla kavga ettim biz yatalım çocoğu soğuk yerde yatırmayalım diye ama inat etti o yattı bu kış yine aynı olacak eşim annesine kıyamıyor yatsın ne olacak diyor ama hep hasta olan hastanelik olan biz oluyoruz bu kış eşimi bırakıp oğlumla birlikte kvnin yattığı odada yatsam nasıl olur sizce doğru olur mu?
Eşim ayrı eve çıkmıyor bu evde yaşamaya devam. Bu ev sobalı ve soba kv nin yattığı odada yanıyor eşim oğlum ve ben soğuk odada yatıyoruz geçen kış sorun yaşadık kaynanamla kavga ettim biz yatalım çocoğu soğuk yerde yatırmayalım diye ama inat etti o yattı bu kış yine aynı olacak eşim annesine kıyamıyor yatsın ne olacak diyor ama hep hasta olan hastanelik olan biz oluyoruz bu kış eşimi bırakıp oğlumla birlikte kvnin yattığı odada yatsam nasıl olur sizce doğru olur mu?
Zaten odayı ufo ile ısıtıyorum o da olmasa hep soğuk oluyor ama onuda kapatınca tekrar soğuyor oda eşim yakmama bişey demiyor ama kv sürekli söyleniyor fatura çok geliyor diye
çok saçma düşünüyorsunuz, kadının sizinle yer değiştirmesi tabii ki mantıksız. bir evde ilk en yaşlı olan kişi en son da en küçük olan kişi üşür.
çözüm ya ufoyu sürekli yakmanız, ya da yeni bir soba kurmanız. tabii ki kadın soğuk odada yatsın diye içinizde bir istek yoksa.
kocanız faturayı ödüyor ve ufoyu yakmanıza laf etmiyorsa bırakın dert etmeyin istediği kadar konuşsun kayınvalideniz.
forumda herkes bebeği düşünürken diğer insanın da canı olduğunu çoğu kişi gözardı etmiş nedense.
diğer bir tavsiyemse, boruları odalardan geçirmeniz. evin tamamı kaloriferli gibi sıcacık oluyor.
bu aradar kayınvalidenin torununu hiç düşünmemesi de açıkça vicdansızlık. ekleyeyim.
Eşinde bir gram akıl yok.
Mesela bende çocuğumu sobalı oda da yatırmam. Lodos en büyük etken, allah korusun bin türlü şey duyuyoruz.
Yağlı radyatörler var ondan alın 5 dilim -7 dilim onları yakın yattığınız oda da.
Biz 20 yıl sobalı odada yattıkTurp gibiyizi. Baca temizliği ve boru temizliği tamsa bişey olmaz.
benim anlamadığım eşin çocuğuna nasıl kıyıyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?