Zaten odayı ufo ile ısıtıyorum o da olmasa hep soğuk oluyor ama onuda kapatınca tekrar soğuyor oda eşim yakmama bişey demiyor ama kv sürekli söyleniyor fatura çok geliyor diye
Zaten odayı ufo ile ısıtıyorum o da olmasa hep soğuk oluyor ama onuda kapatınca tekrar soğuyor oda eşim yakmama bişey demiyor ama kv sürekli söyleniyor fatura çok geliyor diye
eşim ödüyor faturayı kv değil ama aynı evdeyiz ya karışmadan duramıyorfaturayı neden kayınvalide ödüyor?
Geçiminizi o mu sağlıyor?
yatmıyor ki inat etti yatmıyor eşimde annesine kıyamıyorufolu odada o yatsın o zaman
istediği zaman açıp kapatır
eşim ödüyor faturayı kv değil ama aynı evdeyiz ya karışmadan duramıyor
yatmıyor ki inat etti yatmıyor eşimde annesine kıyamıyor
yanımıza alırız diyor onadabenim anlamadığım eşin çocuğuna nasıl kıyıyor :26:
eşimin annesi herşey benim dediğim gibi olsun istiyor bu yüzden aşırı derecede konuşur dediği olsun diye eşimde tamam anne olur anne der ama hiç dediğini yapmaz bu konuda annesine kıyamıyor biz nasılsa ufo yakıyoruz diyor idare ederiz birşey olmaz diyoro zaman iş eşinizde bitiyor.
Kv ne karışabilir sizin odada yanan ufo ya.
Bence eşinizde bahane ediyor annesini.
Bu arada sobamı odada bebekle kalmak bana pek mantıklı gelmiyor, ufo daha tehlikesiz ve sağlıklı bence.
yanımıza alırız diyor onada
o zaman ben de üşüyorum hasta oluyorum diyor kendini acındırıyorolsun ama gece bi şekilde soğuk değdikçe üşür :2: Canım sen kayınvalideye söylesen çocuk üşüyor desen.
bir an eşim yazdı bu cevabı zannettimneden kendinize dert ediyorsunuz.
Birakin ne derse desin kayinvalideniz.
Yakin ufomunur ne dir onu, sicacik yatin.
Her dedigini duymak zorundamisiniz?
Umursamayin ya, neden umursuyorsunuz?
o zaman ben de üşüyorum hasta oluyorum diyor kendini acındırıyor
bir an eşim yazdı bu cevabı zannettimOda aynen bunları diyor ama kv eşimin yanında birşey demiyor o gittikten sonra başlıyor söylenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?