• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soda yoğurt limon ^ gelin kizlar

Anladım bende bu akşam içmeye başlıyıcam . Bünye o kadar alışık ki hamurişine :KK43:
İnşallah faydasını görürüz .
Cnm benden beter olmazdin. Ben kendim o yorgun hallerimle açma yapıp fırından çıktığı gibi rahatça 4 tanesini hupleten insndım olur olur sen merak etme

Cnm benden beter olmazdin. Ben kendim o yorgun hallerimle açma yapıp fırından çıktığı gibi rahatça 4 tanesini hupleten insndım olur olur sen merak etme
Ben hafta başından beri çok ağır bir diyet yapıyorum , hafta sonu ara verip devam edecektim ama zor ve cok halsiz kalıyorum ve yüzüm de kireç gibi :) o nedenle bugün son sanırım artık yapamam .
Bu kür bana da kilo verdirirse muhteşem olur .

Kizlar dün aksamdan itibaren içiyorum etkisi oluyor gibi ama bebegim emiyor limon sütümü eksitir mi aceba oglum bugün pek emmedi:KK34:

Yatmadan öncede ictim ama hala ne gibi bi faydası var yada olacak görmedim valla kızlar. Belki regl donemimdeyim diyedir :110:

Bende dün akşam başladım . Soda zaten çok sık içerim , limonu da severim . Dolayısıyla tadını cok beğendim , soğuk soda ile yaptım ve keyifle içtim .
Bakalım cuma gunü kac çıkıcam tartıda .

Offfff offff bizim evde rejim yapmak çok zor :KK12:. Eşim çok iştahlı bir insan bir paket cipsi yedi çikolata ve az öncede sucuk ekmek :eek::eek::eek::eek::eek:. Ama ben direniyorum kızlar.çok zor ama direniyorummmmm yoğurtlu soda mı içtim az sonra yatacagım gün bitecek herşeyi unutacagım. :KK54::KK24::KK200:

Bende yarın akşam başlayacağını yarın tartilayim boyum 1.55 kilom 54 du geçen hafta sanırım aynı hala hedefi 50 doğumdan önce oyleydim çok kalmadı ama sadece göbekten alınca kötü görünüyor

Kızlar geçen perşembe başladım yarım kilo gitmiş 4 günde gözlerine inanamadım her sabah kalktığında bakıyordum 80.2 hep .bir işe yaramadığını düşünürken bu sabah 79.7:KK45::KK45::KK45:. Hemde spor yapmadan az yedim günde iki kere sodalı yoğurt içtim . bunu gördüm ya sahada azimlendim devam edecegim

Kızlar ben de katılmak istiyorum; resmen 60oldum:KK43: boy 1.63
Ama sürekli dışarıdayım haftanın 6 günü. Düzenli yeme imkanım olamıyor :KK17: bana bi yol gösterin:cry:

1 hafta sonra tartıldım toplamda 1 kg gitmiş süperrrr 80.2 den 79.2 ye 1 haftada hiç spor yapmadan

Kızlar geçen perşembe başladım yarım kilo gitmiş 4 günde gözlerine inanamadım her sabah kalktığında bakıyordum 80.2 hep .bir işe yaramadığını düşünürken bu sabah 79.7:KK45::KK45::KK45:. Hemde spor yapmadan az yedim günde iki kere sodalı yoğurt içtim . bunu gördüm ya sahada azimlendim devam edecegim
Bende 4 gün içtim hiç iştahım kesilmiş gibi hissetmedim o nedenle bıraktım . Mesajin bana yeniden başlasam mi dedirtti . Akşam tekrar içeyim .

Bende 4 gün içtim hiç iştahım kesilmiş gibi hissetmedim o nedenle bıraktım . Mesajin bana yeniden başlasam mi dedirtti . Akşam tekrar içeyim .
Canım aslında ben bugün bırakacaktım 1 hafta yaptım ne bagırsagım çalıştı ne tokluk hissettim son bir kez tartıldım ve 1 kg eksildiğimi gördüm bana motivasyon oldu soda ile yogurt belkide sindirime yardımcı oluyordur bu da en azından kiloyu korumana yardım eder bununla birlikte ekmegi şekeri kesersek bol su içersek zayıflayabiliriz , konuyu açan arkadaş hesabını kapatmış ne güzel motive ediyordu, ben kısa sürede kilo vermeyi çok istiyorum 2 ay sonra kardeşimin düğünü de var , açlığa dayanmam lazım her hafat bir kilo vermeyede razıyım tek daha fazla almayım, yinede sen bilirsin canım devam etmek

Canım aslında ben bugün bırakacaktım 1 hafta yaptım ne bagırsagım çalıştı ne tokluk hissettim son bir kez tartıldım ve 1 kg eksildiğimi gördüm bana motivasyon oldu soda ile yogurt belkide sindirime yardımcı oluyordur bu da en azından kiloyu korumana yardım eder bununla birlikte ekmegi şekeri kesersek bol su içersek zayıflayabiliriz , konuyu açan arkadaş hesabını kapatmış ne güzel motive ediyordu, ben kısa sürede kilo vermeyi çok istiyorum 2 ay sonra kardeşimin düğünü de var , açlığa dayanmam lazım her hafat bir kilo vermeyede razıyım tek daha fazla almayım, yinede sen bilirsin canım devam etmek

Maalesef yeme isteğinin önüne geçemiyorum ya da daha dogrusu uzun süreli devam edemiyorum . Tekrar başlıyıcam bakalım . Cikokaka gitmeseymiş keşke belki gelir tekrar . Sanki gecmis mesajlarında 15 gun deneyin bırakmayın gibi birşey aklımda kalmış .
Ben 3 gündür bacak hareketi yapıyorum basenler için , bir de sopa çeviriyorum bel çevrem icin . Kiloda farketmedi ama yüksek sayıda yapmıyor olmama rağmen biraz da olsa toparladı görüntüde .
İstikrarli devam edebiliriz insallah .

Maalesef yeme isteğinin önüne geçemiyorum ya da daha dogrusu uzun süreli devam edemiyorum . Tekrar başlıyıcam bakalım . Cikokaka gitmeseymiş keşke belki gelir tekrar . Sanki gecmis mesajlarında 15 gun deneyin bırakmayın gibi birşey aklımda kalmış .
Ben 3 gündür bacak hareketi yapıyorum basenler için , bir de sopa çeviriyorum bel çevrem icin . Kiloda farketmedi ama yüksek sayıda yapmıyor olmama rağmen biraz da olsa toparladı görüntüde .
İstikrarli devam edebiliriz insallah .
Ben spor yapmayı hareket etmeyi sevmeyen biriyim ama kendimi zorluyorum bugün 60 tane mekik çektim metabolizmayı hızlandırmak için bende çok iştahlıyım ama dayanmaya çalışıyorum canım sabredelim başaralım inşallah

Ben spor yapmayı hareket etmeyi sevmeyen biriyim ama kendimi zorluyorum bugün 60 tane mekik çektim metabolizmayı hızlandırmak için bende çok iştahlıyım ama dayanmaya çalışıyorum canım sabredelim başaralım inşallah
İyi mekik çekmişsin masallah .
Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz bakalım insallah başarılı oluruz .

İyi mekik çekmişsin masallah .
Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz bakalım insallah başarılı oluruz .
İnşallah canım, benim boyum 165 kilom 80, 2 ile başladım 79, 2 yim şuan senin boyun kilon ne kadar hedefin kaç kilo

İnşallah canım, benim boyum 165 kilom 80, 2 ile başladım 79, 2 yim şuan senin boyun kilon ne kadar hedefin kaç kilo
Boy 1:60 . 65 kilodan Ramazan Ayında biraz da dikkat ederek 62 ye düştüm . Arada rejimlerle falan 60 oldum.
Önceki hafta 5 gunluk sok diyet yaptım ama mahvoldum desem yeridir . 58 kiloya indim . Hedefim elli . Kemiklerim iri oldugundan kilomu hep 4-5 kilo fazla tahmin ediyorlar . Ince yapılı kızlara bayılıyorum .
Insallah bu konu vesile olurda istediğimiz kilolara kalıcı olarak ineriz

Boy 1:60 . 65 kilodan Ramazan Ayında biraz da dikkat ederek 62 ye düştüm . Arada rejimlerle falan 60 oldum.
Önceki hafta 5 gunluk sok diyet yaptım ama mahvoldum desem yeridir . 58 kiloya indim . Hedefim elli . Kemiklerim iri oldugundan kilomu hep 4-5 kilo fazla tahmin ediyorlar . Ince yapılı kızlara bayılıyorum .
Insallah bu konu vesile olurda istediğimiz kilolara kalıcı olarak ineriz
Ayyy canım gayet zayıfsın ama kilo vermesen de olur . Ama önemli olan senin hedefin 50 de mutlu olacaksan inşallah verirsin canım,

Ayyy canım gayet zayıfsın ama kilo vermesen de olur . Ama önemli olan senin hedefin 50 de mutlu olacaksan inşallah verirsin canım,
Değilim maalesef kiloluydumda şimdi balık etliyim . Kemiklerde kalın olunca kilomdan daha fazla gösteriyorum . Eskiden 50 dim , normal duruyordu .
Insallah canım ya insallah Allah bir an evvel istediğimiz kiloya inmemizi sağlar .

Back
X