• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soda yoğurt limon ^ gelin kizlar

Değilim maalesef kiloluydumda şimdi balık etliyim . Kemiklerde kalın olunca kilomdan daha fazla gösteriyorum . Eskiden 50 dim , normal duruyordu .
Insallah canım ya insallah Allah bir an evvel istediğimiz kiloya inmemizi sağlar .
Günaydın canım seni motive etmek için söylüyorum bende dünden bugüne 300 gr gitmiş . benim daha vereceğim çok kılı var ama senin vermek istediğin 3-5 kg biraz sabredip açlığa dayanırsan rahat verirsin

Günaydın canım seni motive etmek için söylüyorum bende dünden bugüne 300 gr gitmiş . benim daha vereceğim çok kılı var ama senin vermek istediğin 3-5 kg biraz sabredip açlığa dayanırsan rahat verirsin
Tebrikler canım cok sevindim . Şaşırıyorum ama etkili gibi gözüküyor . İnşallah boyle devam eder .

Tebrikler canım cok sevindim . Şaşırıyorum ama etkili gibi gözüküyor . İnşallah boyle devam eder .
Yanlız ben maden suyu ile 2 kaşık yoğurdu karıştırıp akşam yatmadan 1 saat önce içiyorum limon kullanmadım sabahra içmiyırum onun yerine sabah kahvaltısını ekmeksiz yapıyorum domates salatalık peynir zeytinle öplen elma veya yoğurt öğleden sonra kuruyemiş akşam ekmeksiz 1 porsiyon yemek bir süre sonra elma yatmadan da soda yoğurt karışımı gün içinde 2 litre su ekmeği kesince kilo vermeye başlmamış olabilirim aslında ekmeği çok severim kahvaltıda 1 ekmek yiyordum ama karar verdim bu sefer vazgeçmiyecegim istediğin kiloya gelim o zaman bir parça ekmek yerim çaya şeker atmıyorum .bu arada elma ve su da zayıflatıyormuş canım bol bol su içip elma yiyelim

Yanlız ben maden suyu ile 2 kaşık yoğurdu karıştırıp akşam yatmadan 1 saat önce içiyorum limon kullanmadım sabahra içmiyırum onun yerine sabah kahvaltısını ekmeksiz yapıyorum domates salatalık peynir zeytinle öplen elma veya yoğurt öğleden sonra kuruyemiş akşam ekmeksiz 1 porsiyon yemek bir süre sonra elma yatmadan da soda yoğurt karışımı gün içinde 2 litre su ekmeği kesince kilo vermeye başlmamış olabilirim aslında ekmeği çok severim kahvaltıda 1 ekmek yiyordum ama karar verdim bu sefer vazgeçmiyecegim istediğin kiloya gelim o zaman bir parça ekmek yerim çaya şeker atmıyorum .bu arada elma ve su da zayıflatıyormuş canım bol bol su içip elma yiyelim
Anladım canım sen bayağı diyet yapıyorsun aslında .inşallah gider bütün kilolar kısa zamanda .
Ben hep yemeklerden önce tarife gore yapıp içiyordum . Gece yatmadan evvel mi içmek daha mi etkili ? Kahvaltıda ekmek yiyorum maalesef seviyorum . Diger öğünler yemiyorum . Tatlıyla aram pek yok neyse ki ama ama hamurişine dayanamıyorum ve birde çekirdek . Dikkat etmeye çalışıcam bende su icmeye ve yediklerime .

Kızlar umdunuzu kaybetmeyin gerçekten bende başlayalı sanırım 10 - 11 gün fln oldu. Başlarda dikkat ediyodum ama bikaç günden sonra hiç dikkat etmedim normal yedim içtim. 4 kilo kadar vermisim sürekli tartılmıyorum baslarda 73.5 gibi başladım suan 69.5. İnanın ben kilo verdiysem herkes verir. Benim metabolizmam cok yavas tiroid problemlerm var o halde bile bu kadar kısa sürede buna düşmüş olmam benim icin büyük bi olay. Basen ve bel bölgesi benim sıkıntılı bölgelerimdi karın ve yanlardan gitti basenler aynı duruyo.

Anladım canım sen bayağı diyet yapıyorsun aslında .inşallah gider bütün kilolar kısa zamanda .
Ben hep yemeklerden önce tarife gore yapıp içiyordum . Gece yatmadan evvel mi içmek daha mi etkili ? Kahvaltıda ekmek yiyorum maalesef seviyorum . Diger öğünler yemiyorum . Tatlıyla aram pek yok neyse ki ama ama hamurişine dayanamıyorum ve birde çekirdek . Dikkat etmeye çalışıcam bende su icmeye ve yediklerime .
Senin kilon fazla değil benim kadar sıkmana gerek yok inşallah istediğin kiloya gelirsin.ben bugünden itibaren elma sirkesi kürüne başlıyorum ayda 8 kilo verdiriyormuş.bide diyet günlükleri hedef 15 kilo bölümüne katıldım orada daha çok arkadaş var her öğün yediklerinide yazıyorlar katılmak istersen gel canım

Senin kilon fazla değil benim kadar sıkmana gerek yok inşallah istediğin kiloya gelirsin.ben bugünden itibaren elma sirkesi kürüne başlıyorum ayda 8 kilo verdiriyormuş.bide diyet günlükleri hedef 15 kilo bölümüne katıldım orada daha çok arkadaş var her öğün yediklerinide yazıyorlar katılmak istersen gel canım
Elma sirkesi kuru nasıl bir sey ?
Ben yediklerime sürekli dikkat edemiyorum ama pazartesiden itibaren motive eder belki , katılırım bende aranıza .

Elma sirkesi kuru nasıl bir sey ?
Ben yediklerime sürekli dikkat edemiyorum ama pazartesiden itibaren motive eder belki , katılırım bende aranıza .
Eşim hep diyordu elma sirkesi zayıflatıyor alalım diye dün aldık internettende araştırdım ender sarac bu tarifi vermiş 1 tatlı kaşığı bal 2 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 bardak ılıksu karıştırıyorsun sabah aç karnına ve akşam yatmadan içiyorsun sabah ilkkezdenedim çok rahat içtim bu kür metabolızmayı hızlandırıp yag yakıyormuş,

Merhabalar ben de kilo problemi yaşamaktayım.Aslında pek kafaya takmamaya çalışıyordum.Fakat etrafımdakiler de kilomun fazla olduğunu belirtmeye başlayınca anladım ki biraz zayıflamam lazım.Yirmi yaşındayım ve çok iştahlıyım.Bu soda yoğurt limon çok ilgimi çekti yarın hemen başlayacağım nasipse :KK16:

Eşim hep diyordu elma sirkesi zayıflatıyor alalım diye dün aldık internettende araştırdım ender sarac bu tarifi vermiş 1 tatlı kaşığı bal 2 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 bardak ılıksu karıştırıyorsun sabah aç karnına ve akşam yatmadan içiyorsun sabah ilkkezdenedim çok rahat içtim bu kür metabolızmayı hızlandırıp yag yakıyormuş,
İnşallah faydasını görürsün , bir süre sonra izlenimlerini paylaşırsan sevinirim . Balı pek sevmiyorum , etkili olursa bende denerim .

Kızlar bunu 4 gündür yapıyorum ne yi mi işte bu;
1 maden suyu
Yarım limon
2 yemek kaşığı az yağlı yoğurt
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce. Kızlar inanin o iştahlı ben iştahımda gözle görülür bi azalma var, az yiyorum ve bagirsaklarim çalışıyor artık. Bununla birlikte tabiki bol su da içiyorum. Ekmek çok nadir yiyorum. Herşeyden yiyorum ve kizlarr 4 gunde 1 kilo gitti . Belki de daha fazla .. göbek ve bel bölgesindeki yağları eritiyor. . Yağdan veriyorsunuz . Zaten gidanizdan kesmiyorsnunz sadece istahta azalma oluyor.
Not. Mide rahatsızlığı olanlara tavsiye etmiyorum. ..
Sağlıkla yağlardan kurtulalim. Bununla bi ardakasm 1 buçuk ayda 7 kilo verdi. Bana katilmak isteyen var mj? ?beraber birbirimizi destekleyelim. Herkes kilosun u boyunu hedefini yazsın ve haftalik kilo paylaşımı yapalım. Ayrıca gün içinde birbirimize destek olalım gazlayalim e ne yedik soleyelim.
Ben boy 1.7o kilo 63 hedef kilo 55
BEN SADECE AKŞAMLARI YAPIYORUM :((((

Slm lar bende konunu görmeden aynı konuyu acmisım canım kusura bakma bende bunu denedim 4 günde 2 kilo verdim sonra 3 4 gun yapamadım ve 2 gun once yine başladım dün 78.4 iken bugün 77.8 çıktım devam ediyorum incelme yapıyor gerçekten 4 günde belim de 2 cm incelme olmuştu. Sonuclarimi yazarim
DİYET YAPTIN MI SADECE BU MU

Maalesef yeme isteğinin önüne geçemiyorum ya da daha dogrusu uzun süreli devam edemiyorum . Tekrar başlıyıcam bakalım . Cikokaka gitmeseymiş keşke belki gelir tekrar . Sanki gecmis mesajlarında 15 gun deneyin bırakmayın gibi birşey aklımda kalmış .
Ben 3 gündür bacak hareketi yapıyorum basenler için , bir de sopa çeviriyorum bel çevrem icin . Kiloda farketmedi ama yüksek sayıda yapmıyor olmama rağmen biraz da olsa toparladı görüntüde .
İstikrarli devam edebiliriz insallah .
NURLUMCUĞUM BU KİLOLAR BİZE HEMEN GELMEDİ Kİ HEMEN GİTSİN BENDE 2 GÜNDÜR YAPIYORUM BAĞIRSAKLARIM HAREKETLENDİ Kİ KABIZLIK ÇEKEN BİRİYİM SABIR BENCE BEN AYRICA DİYETİSYENE GİDİYORUM OĞLUMA BİLE İÇİRMEYE BAŞLADIM BENCE SABIR SABIR MUCİZE BEKLEME ZATEN

NURLUMCUĞUM BU KİLOLAR BİZE HEMEN GELMEDİ Kİ HEMEN GİTSİN BENDE 2 GÜNDÜR YAPIYORUM BAĞIRSAKLARIM HAREKETLENDİ Kİ KABIZLIK ÇEKEN BİRİYİM SABIR BENCE BEN AYRICA DİYETİSYENE GİDİYORUM OĞLUMA BİLE İÇİRMEYE BAŞLADIM BENCE SABIR SABIR MUCİZE BEKLEME ZATEN
Haklısın tabii ki ama insan bir an evvel olsun istiyor . Yavaş yavaş giden kilo hem daha saglikli hem de korumak daha rahat olur sanırım . Sabırla bekliyorum .
Bu arada bağırsaklar konusunda da katılıyorum , kesinlikle etkili .İştah kapatma konusunda da daha fazla etkisini görsem hiç bırakmam .

Haklısın tabii ki ama insan bir an evvel olsun istiyor . Yavaş yavaş giden kilo hem daha saglikli hem de korumak daha rahat olur sanırım . Sabırla bekliyorum .
Bu arada bağırsaklar konusunda da katılıyorum , kesinlikle etkili .İştah kapatma konusunda da daha fazla etkisini görsem hiç bırakmam .
inşallah canım en kısa zamanda gitsin kilolar :)))

Back
X