Sofra adabı....banyo yapma...hırsızlık...pislik iğrençlik

Bence aileni uyarmalısın.Bıkıp usanmadan yıkanmalarını,dişlerini fırçalamalarını söylemelisin.
Bunu el yapamaz,arkadaş yapamaz ama aile yapabilir.Sen söylemezsen kim söyleyecek ?
Bazen uygun dille bazen yererek bazen de kötü örnekleri eleştirerek anlatmaya çalışabilirsin.

Ne kadar ayip ya dikkat et bigun o cok PIS dedigin insanlardan bin beter insanlarla yasamak zorunda kalabilirsin . Hurmayi yan disleriyle yiyor nedemek buyuk ihtimal yasla ve agzinda disi yok. Acaba sen o yasa geldiginde agzinda disin kalicakmi .

Cok ayip bi derdin varsa oturup guzelce konusup cozum aramalisin arkalarindan pislik diye konusman cok yanlis yazik gunah annen baban ailen onlar senin
!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cımbızla seçiyorsunuz ama belirttim zaten dişlerinde ağzında veya çenesinde bir problem olsa anlarım. Bunu yapan abim ayrıca 36 yaşında. Zaten çözüm aramaya çalışıyorum bilmiyorum darkında mısınız okadar şey yazdım

haklısınn..ev arkadaşların falan sandım öyle aǧır hakaretlerle konuşunca..ama yinede içim cız etti :( valla gözlerim doldu.ne olursa olsun onlar senin ailen yapma kötü knuşma n'olur :(( ailesi olmayipsokakta kalanları düsün.yasın daha cok kücük ilerde pisman olabilirsin..

o kadar iyi anlıyorum ki seni . tıpkı benim ailemi anlatmışsın duş konusu hariç. hatta benimkilerin yanında senin ailen iyi bile .düşün artık.
bizim evde malesef diş fırçasınada saygı yok ama o konuda benden şanslısın bak :) ben her fırçalamadan sonra özel gizli bi yere saklarım fırçamı . yoksa bulurlarsa allah muhafaza :P

bende senin gibi düşünüyorum . kpss yi kazandıntan sonra evden firar. en mantıklı çözümümüz bu sanırım . şimdilik sabretmekten başka yapacak bişey yok .

ufak bi kısımda yanlışın var. sonuna kadar haklısın fakat ailene bu nedenlerden dolayı pislik demen hoş olmamış .

Okurken benim midem kalktı ay allah kahretmesin.
Ablan da olsa annen de olsa neyden rahatsızsan açık açık söyle. Bağır çağır kavga et biraz, ablaysa da ablalık öyle olmaz. Öyle kardeşinin parasını haber vermeden alıp gitmek nedir? Bu seni adam yerine koymadığı anlamına gelir, amaan nolcak bizim safın parası nasolsa gibi bi bakış açısı. İyi bilirim onu.
Hakkını yeterince savunmuyosundur demek olur bu.
Maaşını nakit olarak evde bulundurma, banka kartında kalsın. Altın filan da birikim hesabı aç bi tane oraya koy.
İmkanın varsa giysi dolabına kilit taktır, kimseden izin almadan.
Tepkini görsünler yani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

belki biraz acımasızca, ama bunları yazmadan edemeyeceğim.
“kaplumbağa sendromu” çıktığı kabuğu beğenmeme sendromudur ve özellikle ergenlikte çok yaygındır.
o ailenin parçası olup, ardından da insanlara tepeden bakmak bir insan olarak hangi seviyeye yerleştirilir merak ediyorum.
Allah hiç kimseyi aile ve vatan hasretiyle terbiye etmesin.
onlar senin ailen beğenmmesen de dünyaya geliş sebebin, (ana baba kardeş ayırmıyorum) hani derler ya et tırnak durumu.
naçizane tavsiye; ailene ne laf söyle, ne de laf söylet, yerden göğe haklı dahi olsan kelimelerin ağır olmuş.

belki biraz acımasızca, ama bunları yazmadan edemeyeceğim.
�kaplumbağa sendromu� çıktığı kabuğu beğenmeme sendromudur ve özellikle ergenlikte çok yaygındır.
o ailenin parçası olup, ardından da insanlara tepeden bakmak bir insan olarak hangi seviyeye yerleştirilir merak ediyorum.
Allah hiç kimseyi aile ve vatan hasretiyle terbiye etmesin.
onlar senin ailen beğenmmesen de dünyaya geliş sebebin, (ana baba kardeş ayırmıyorum) hani derler ya et tırnak durumu.
naçizane tavsiye; ailene ne laf söyle, ne de laf söylet, yerden göğe haklı dahi olsan kelimelerin ağır olmuş.

Ağzın bal yesin arkadaşım düşsek ilk koşacak ailedir ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X