Soğan kürü başlayacagim

Kizlar ben sogan kurunu 15 gun denedim ama musluk suyi ile yaptım.bir de 15 gunden sonra tekrar yapacakmiyoz acaba.

Kizlar ben 35 yasindayim 18 yasinda cocugum var 2.evliligimi yaptim 6 ay once yeniden cocuk istiyoruz ama ne yazikki simdiye kadar bi gelisme olmadi bugun regl gunum ama olmadim heyecanla test yaptim negatif aceba yasimla alKalimidir bende yapsammi sogan kurunu???

muayene oldunuz mu peki?

Yok henuz gitmedim doktora dun olmam gerekiyordu olmadim kasigimda bakmalar belimde agri var olcak gibi hissediyorum ama olmadim gerildim resmen

Dayanamayip doktora gittim biraz once karindan ultrasonla bakti bisey demedi kan ve hormon tahlilleri istedi baya 9 tane yani verdim kan ve idrari geldim olsa karindan gorebilirdi herhalde kanda gebelik 2 saate cikiomus zaman gecsin aricam digerlerinin sonuclarinida p tesi alcam tedaviye baslarim ona gore artik

Kizlar bisey sormak istiyorum sogan kurune adet bitincemi basliyoruz saracoglunun sitesinde 7.gun yazio sonrasinda 2.adetten 5-10 gun once yine icin yaziyor anlamadim kafam karisti adetim bittigi gun baslasam 15 gun icsem olmuyormu anlamadimki yapan ve faydasini goren varmidir bana yardimci olun lutfennn

Merhaba canım. Adetim bitikten 2 gün sonra sen başla. 15 gün boyunca sabah ve akşam iç. Sonra zaten adetine bi kaç gün kalmış olacak. Adet olmayı beklersin.

Bu Kürü uyguladıktan sonra, ikinci kez, adet görmeden 10 önce, tekrar 5 veya 7 gün daha uygulayın.

Şifa olur inşallah canım.

Kızlar bat 10 ocak olmazsam bende başlıcam :)

Uzun bi aradan sonra herkese merhaba geçen ay soğan kürü denemistim tutmadı maalesef ki . Bu ay ovulasyon testi aldım yunurtlama günümü bulup öyle deneyeceğim bakalım bu ay ne olur. Hayırlısıyla inşallah herkese nasip olur

inşallah canım beniimde bu 3. günüm Rabbim hayırlısını versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…