- 28 Ekim 2016
- 285
- 176
- 53
- 33
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Cok mantikli tm canim oyle yapayim dedigin gibi. Sagol
ne zaman başlayacağını biliyorsun dimi?Cok mantikli tm canim oyle yapayim dedigin gibi. Sagol
ne zaman başlayacağını biliyorsun dimi?
Kizlar ben sogan kurunu 15 gun denedim ama musluk suyi ile yaptım.bir de 15 gunden sonra tekrar yapacakmiyoz acaba.
evet canım adetinin 7. günü başlayacaksın kaç gün oluyorsan artık 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içeceksinAdetin bittigi gun baslicaktim ama?
muayene oldunuz mu peki?Kizlar ben 35 yasindayim 18 yasinda cocugum var 2.evliligimi yaptim 6 ay once yeniden cocuk istiyoruz ama ne yazikki simdiye kadar bi gelisme olmadi bugun regl gunum ama olmadim heyecanla test yaptim negatif aceba yasimla alKalimidir bende yapsammi sogan kurunu???
test alıp yapın evde belki hamilesinizdir :)Yok henuz gitmedim doktora dun olmam gerekiyordu olmadim kasigimda bakmalar belimde agri var olcak gibi hissediyorum ama olmadim gerildim resmen
evet canım adetinin 7. günü başlayacaksın kaç gün oluyorsan artık 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içeceksin
Kizlar bisey sormak istiyorum sogan kurune adet bitincemi basliyoruz saracoglunun sitesinde 7.gun yazio sonrasinda 2.adetten 5-10 gun once yine icin yaziyor anlamadim kafam karisti adetim bittigi gun baslasam 15 gun icsem olmuyormu anlamadimki yapan ve faydasini goren varmidir bana yardimci olun lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?