Soğan kürü başlayacagim

O

O zaman hergun bir soğan kaynatiyorum sabahkini ılık icebilirim ama akşam olan soğuk mecbur öyle olur dimi yemeklerden önce sanırım birde kaç gün böyle icicem
Aksam soğuk içmeyin yeni taze yapıp ilitip iceceksiniz . zaten kaynayinca 1 bardak falan kalıyor. tek seferde bitiriniz .

yok her soğan suyunu taze yapacaksın yemekten yarım saat kadar önce iyi olur içersen.15 gün içeceksin sonra adeti bekleyeceksin hamile değilsen diğer adet tarihine sanırım 10 gün kala tekrar ediliyor
Teşekkür ederim 15 gün de çok ama napalım artık denicez inşallah olur

1.Kür:Soğan Kürü;
Kaynamakta olan bir buçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatınız. Beş dakika tamamlandıktan sonra ocaktan alınız ve ılımaya bırakınız. Ilıdıktan sonra süzünüz ve on beş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışıyorsanız bu doğal bitkiyi akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir. saraçoğlunun sitesinde kür böyle tarif edilmiş direk ordan aldım

Çok sağ olun canım belki de sizi Allah karşıma çıkardı hamile kalirim inşallah çok teşekkür ederim

İki kur uygulanmiyor canim . Hem sogan hem incir. Bide kk da okumustum sadece incir uygulama incir yumurta buyutuyo. Catlamayinca kist olusuyo. Catlatmak icin incir havuc kuru. Ben once sogan kuru ertesi ay incir havuc uyguladim ovulasyon testiyle adetlerim duzensiz oldugu icin o ay hamile kaldim

Reactions: mnt
Hamile kalmak isteyenler once sogan kuru sonraki ay incir havuc yada farkli rahatsizligi varsa ona gore kur. Eger kist myom icinse oobur ayda devam ediliyor. Sabah ackarna aksam yatarken icin . Cunku gece dolasimda daha iyi olur. Mide problemi varsa sabahki yemekten iki saat sonra

Reactions: mnt
Allahım inşallah ya mutlu oluyorum böyle sonuçlar duyunca. tam olarak 15 gün jctiniz dimi . 15 gün bittikten sonra hemen mi hamile kaldınız. ve sizin ne kadar süredir olmuyordu ay ne çok soru sordum
Ben 3 aydir cocuk istiyordum.Sogan kürunu 5 gün ictimVe biraktim cunku icemiyordum.Burnumi kapatip iciyordum.Ve aralikta adet olmadim artik.Test yaptik hamileyimRabbim sanada nasip etsin.Stres hic yapma oliruna birak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…