- 29 Kasım 2016
- 142
- 43
- 13
- 31
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Aksam soğuk içmeyin yeni taze yapıp ilitip iceceksiniz . zaten kaynayinca 1 bardak falan kalıyor. tek seferde bitiriniz .O
O zaman hergun bir soğan kaynatiyorum sabahkini ılık icebilirim ama akşam olan soğuk mecbur öyle olur dimi yemeklerden önce sanırım birde kaç gün böyle icicem
Teşekkür ederim 15 gün de çok ama napalım artık denicez inşallah oluryok her soğan suyunu taze yapacaksın yemekten yarım saat kadar önce iyi olur içersen.15 gün içeceksin sonra adeti bekleyeceksin hamile değilsen diğer adet tarihine sanırım 10 gün kala tekrar ediliyor
rabbimden hayırlısı.evladı size hayırlı kılsın ve tez vakitte hayırlı evlat versin :) çok sağlıklı olsun inşallah :)Çok sağ olun canım belki de sizi Allah karşıma çıkardı hamile kalirim inşallah çok teşekkür ederim
Ayy şimdi içtim bardak yarım ogurmekten icemiyorum burnumu kapadım olmadi. napsam kiAdetim bitti 7.günü başladım. 15 gün sadece akşamaları içtim sabah midemi bulandırdı. sonra bida adet olmadımmm :))
ben o kadar zorlandığımı hatırlamıyom yaAyy şimdi içtim bardak yarım ogurmekten icemiyorum burnumu kapadım olmadi. napsam ki
Ki nasıl bi mide sende ki evladım için içerim dedim içerimde ama mide izin vermiyorben o kadar zorlandığımı hatırlamıyom yabana pek tat gelmemişti
burnunu kapatmaktan başka bişi gelmez elden galibaKi nasıl bi mide sende ki evladım için içerim dedim içerimde ama mide izin vermiyor
Bal kativerdim biraz kapattım burnumu bitirdim çok şükür aksama Allah verir bi kolaylik insallahburnunu kapatmaktan başka bişi gelmez elden galibaha gayret alışırsın
hayır hayır hiç bişi katmıyacanBal kativerdim biraz kapattım burnumu bitirdim çok şükür aksama Allah verir bi kolaylik insallah
Bidaki ni öyle sade içerim mademhayır hayır hiç bişi katmıyacanbir daha içerken bişi koyma içine
şifa olsun :)Bidaki ni öyle sade içerim madem
Canim ben kasimda sogan suyu ictim.Ve hamileyim suan kesinlikle deneyin...Kızlar dün hastaligim bitti ve bugün soğan kürü ne başlıyorum birde kuru incir aç karnına yiycem yumurta catlatiyormus . deneyenler ve denemek isteyenler yazarsa sevinirim .
Allahım inşallah ya mutlu oluyorum böyle sonuçlar duyunca. tam olarak 15 gün jctiniz dimi . 15 gün bittikten sonra hemen mi hamile kaldınız. ve sizin ne kadar süredir olmuyordu ay ne çok soru sordumCanim ben kasimda sogan suyu ictim.Ve hamileyim suan kesinlikle deneyin...
Ben 3 aydir cocuk istiyordum.Sogan kürunu 5 gün ictimAllahım inşallah ya mutlu oluyorum böyle sonuçlar duyunca. tam olarak 15 gün jctiniz dimi . 15 gün bittikten sonra hemen mi hamile kaldınız. ve sizin ne kadar süredir olmuyordu ay ne çok soru sordum
Ben 3 aydir cocuk istiyordum.Sogan kürunu 5 gün ictimVe biraktim cunku icemiyordum.Burnumi kapatip iciyordum.Ve aralikta adet olmadim artik.Test yaptik hamileyim Rabbim sanada nasip etsin.Stres hic yapma oliruna birak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?