- 7 Şubat 2016
- 1.123
- 1.826
- 83
- 36
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Bu arada tam 15 gün içtim günde bi bardak olacak sekildeCanım bende soğan kuru yaptım ama günde bi bardak içtim.hergun saat 4 veya 5 gibi iciyodum.orta boy kahverengi bi soğanı yıkayıp dorde boluyodum bi bardak suyun içine atıp 5 dk kaynatiyodum soğan hafif iliyinca tek seferde iciyodum.cok şükur allahım nasip etti oldu inşallah seninde olur.aklina takılan bisey olursa ozeldende burdan da yazabilirsin.allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Naptiniz canım ben sabah içtim soğan suyu akşam da şimdi icicem ama adetim hala bitmedi mi yoksa bu kahverengi akıntı ne bilmiyorum ama öyle kasıkta sancı ağrı falan bisey yok idrar rengide normalBence bugünden başla. öğle akşam veya sabah öğlen olmak üzere ben öğlen akşam yapacaktım akşam yapamadım sabah öğlene döndüm . burnunu kapat hiç açmadan iç bide nefes almadan 2 3 yudumda dikle. İnşallah sonuç alırız. birbirimizle paylasalim:)
Mrb,ben de bu ay incir kürüne basladım..Sogan kürüne tadından dolayı cesaret edemedimHamile kalmak isteyenler once sogan kuru sonraki ay incir havuc yada farkli rahatsizligi varsa ona gore kur. Eger kist myom icinse oobur ayda devam ediliyor. Sabah ackarna aksam yatarken icin . Cunku gece dolasimda daha iyi olur. Mide problemi varsa sabahki yemekten iki saat sonra
İnan bende soğan kurunu yapamam dedim ama çok kolay ben hiç zorlanmiyorum bir dikişte gidiyor sadece bunu yapıyorum başka birseyde yapmama gerek kalmaz inşallahMrb,ben de bu ay incir kürüne basladım..Sogan kürüne tadından dolayı cesaret edemedim3gndr incir kürü uyguluyrm.Havuçlu kürü ne zmn yspmalıyım?
İnşallah canım incir kuru yumurtasi gelismeyenler için soğan kuru yumurta çatlaması kolay hamile kalmak için ben ondan deniyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir inşallahNe bileyim içmeden midem bulandı.İnş.canım.Bu kürler işe yarar
Aminn inşİnşallah canım incir kuru yumurtasi gelismeyenler için soğan kuru yumurta çatlaması kolay hamile kalmak için ben ondan deniyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah
Canım benim herşeyden midem bulanır normalde ama soğan kurunu içtimİnan bende soğan kurunu yapamam dedim ama çok kolay ben hiç zorlanmiyorum bir dikişte gidiyor sadece bunu yapıyorum başka birseyde yapmama gerek kalmaz inşallah
İkisini bir yap havuc katmaya basla .Mrb,ben de bu ay incir kürüne basladım..Sogan kürüne tadından dolayı cesaret edemedim3gndr incir kürü uyguluyrm.Havuçlu kürü ne zmn yspmalıyım?
Sogan kuru yumurta catlatmak icin degil.İnşallah canım incir kuru yumurtasi gelismeyenler için soğan kuru yumurta çatlaması kolay hamile kalmak için ben ondan deniyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah
İlik olunca bir dikiste iciliyo. Tadi olmuyor. Bir muddet sonra az ekmek atuyordum agzimaMrb,ben de bu ay incir kürüne basladım..Sogan kürüne tadından dolayı cesaret edemedim3gndr incir kürü uyguluyrm.Havuçlu kürü ne zmn yspmalıyım?
Net olarak bişey diyemem ama adet sökücü etkisi var diye biliyorum. Duzensizligede iyi geliyor.Bu soğan kürünü adeti az olan hatunlarda yapabilirmi peki.
benim adetim hep 5gün önce oluyor birde bir iki gün az olup 6gun sürümcemede bitiyor.
menepoz için yaşum genc 40olmadım daha
acaba bu işe yararmı ki
İnşallah canım bende dünden beri sabah akşam iciyorum şifa olur inşallah yaaa birde ozelden sana birşey sormam lazimmmHanımlar bu 3. Günüm Allah razı olsun limon sıktım diyen arkadaştan valla limon sıkıyorum burnumu kapatıyorum 2 dikiş tamamdırinşallah etkisini görürüm. Merakla ay sonunu bekliyorum.
Sor tatlimİnşallah canım bende dünden beri sabah akşam iciyorum şifa olur inşallah yaaa birde ozelden sana birşey sormam lazimmm
Bi 10 dk dir agriyo böyle adet olacakmışım gibiKarın ağrısı ne zamandır var ben dün ilk defa ictigimde 10 dakika ağrıdı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?