Soğan kürü başlayacagim

Bu arada tam 15 gün içtim günde bi bardak olacak sekilde

Naptiniz canım ben sabah içtim soğan suyu akşam da şimdi icicem ama adetim hala bitmedi mi yoksa bu kahverengi akıntı ne bilmiyorum ama öyle kasıkta sancı ağrı falan bisey yok idrar rengide normal

Mrb,ben de bu ay incir kürüne basladım..Sogan kürüne tadından dolayı cesaret edemedim3gndr incir kürü uyguluyrm.Havuçlu kürü ne zmn yspmalıyım?

Mrb,ben de bu ay incir kürüne basladım..Sogan kürüne tadından dolayı cesaret edemedim3gndr incir kürü uyguluyrm.Havuçlu kürü ne zmn yspmalıyım?
İnan bende soğan kurunu yapamam dedim ama çok kolay ben hiç zorlanmiyorum bir dikişte gidiyor sadece bunu yapıyorum başka birseyde yapmama gerek kalmaz inşallah

İnan bende soğan kurunu yapamam dedim ama çok kolay ben hiç zorlanmiyorum bir dikişte gidiyor sadece bunu yapıyorum başka birseyde yapmama gerek kalmaz inşallah
Canım benim herşeyden midem bulanır normalde ama soğan kurunu içtim yapan nasıl yapiyo sende yaparsın bence dene soğan kurunu .çok oneriyolar onu.

İlik olunca bir dikiste iciliyo. Tadi olmuyor. Bir muddet sonra az ekmek atuyordum agzima

Bu soğan kürünü adeti az olan hatunlarda yapabilirmi peki.
benim adetim hep 5gün önce oluyor birde bir iki gün az olup 6gun sürümcemede bitiyor.
menepoz için yaşum genc 40olmadım daha
acaba bu işe yararmı ki

Bu soğan kürünü adeti az olan hatunlarda yapabilirmi peki.
benim adetim hep 5gün önce oluyor birde bir iki gün az olup 6gun sürümcemede bitiyor.
menepoz için yaşum genc 40olmadım daha
acaba bu işe yararmı ki
Net olarak bişey diyemem ama adet sökücü etkisi var diye biliyorum. Duzensizligede iyi geliyor.

Hanımlar bu 3. Günüm Allah razı olsun limon sıktım diyen arkadaştan valla limon sıkıyorum burnumu kapatıyorum 2 dikiş tamamdır inşallah etkisini görürüm. Merakla ay sonunu bekliyorum.

Hanımlar bu 3. Günüm Allah razı olsun limon sıktım diyen arkadaştan valla limon sıkıyorum burnumu kapatıyorum 2 dikiş tamamdır inşallah etkisini görürüm. Merakla ay sonunu bekliyorum.
İnşallah canım bende dünden beri sabah akşam iciyorum şifa olur inşallah yaaa birde ozelden sana birşey sormam lazimmm

Kızlar acil soruuuu!!!! Bugünden beri başım agriyo şimdi döndü karnım agriyo neden acaba ya. Ters etki falan olabilir mi. Gerçi bu kürün hiçbir zararı yok deniliyor ama çözemedim

Karın ağrısı ne zamandır var ben dün ilk defa ictigimde 10 dakika ağrıdı geçti

Geçer canım hep diyorlar burda içenler kasık ağrısı bel ağrısı demek ki işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…