- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Aynen canim icmeye calis.Eger kokusundan cok rahatsiz oluyorsan, icine limon sıkabilirsin.Bende oyle yapip ictim..Ben de sıkıcam dişimi icicem benimde 3 aydır olmuyo bu 4. ay insallah mutlu haberi alırım
Bi yerde bal duydum ama arkadaş bişey katmayin dedi . Demekki katsak bile ise yariyorAynen canim icmeye calis.Eger kokusundan cok rahatsiz oluyorsan, icine limon sıkabilirsin.Bende oyle yapip ictim..
Ben de limon sıkin duymustum.Ama sıktim bise olmadi..Ise yaradi...Bi yerde bal duydum ama arkadaş bişey katmayin dedi . Demekki katsak bile ise yariyor
Tamamdir çok sağolun. icemedigim yerde limonla denerimBen de limon sıkin duymustum.Ama sıktim bise olmadi..Ise yaradi...
BAŞTA BENİMDE ÖYLEYDİ ZOR İÇTİM AMA ALIŞIYOSUN BIRAKMAAyy şimdi içtim bardak yarım ogurmekten icemiyorum burnumu kapadım olmadi. napsam ki
Bu akşamda inşallah icicem öğle akşam 2 öğün alisirsam inşallah. hayırlısiyla güzel haberler hem alır hemde veririmBAŞTA BENİMDE ÖYLEYDİ ZOR İÇTİM AMA ALIŞIYOSUN BIRAKMA
İnş canımmmBu akşamda inşallah icicem öğle akşam 2 öğün alisirsam inşallah. hayırlısiyla güzel haberler hem alır hemde veririm
Ciddi misin benim adet bugün bitti yarın baslicam inşallah ya bende icemezsem of ofHanımlar bugün limon sıkarak denedim bardak bitti çok Şükur son yudum zor oldu ama daha iyi limonlu . Birde sabah idarim afedersiniz sapsariydi . Bide irinli gibi . Bilmediğim biyerlerde iltihap vardı sanirim onuda söktü
Bence bugünden başla. öğle akşam veya sabah öğlen olmak üzere ben öğlen akşam yapacaktım akşam yapamadım sabah öğlene döndüm . burnunu kapat hiç açmadan iç bide nefes almadan 2 3 yudumda dikle. İnşallah sonuç alırız. birbirimizle paylasalimCiddi misin benim adet bugün bitti yarın baslicam inşallah ya bende icemezsem of of
Bir günlük bişey değil ki bu 15 gün devam edilecek sağlıklı bir birleşim için 2 gün de bir olması gerekiyor diye biliyorum .Bugün yapamam evimde değilim canım aynen haberdar edelim birbirimizi mutlaka yazalim yarın inşallah baslicam birde biz bu suyu iciyoruz ya acaba ne zaman ilişki olsa olurki
5 gün uygulayip sonuç alan var 10 gün uygulayip sonuc alan var 15 gün yapıp ertesi ay hamile kalan var hani onu bilemeyiz ki. elimizden geleni yapıcaz sonra duamizi edicez inşallah nasip olur bize deHemen başlasak acaba ise yarar mı :)
O zaman ne mutlu size vallaBir bardak içtim dayanamadım tadını merak ettim soğan çok severim ben hiç zorlanmadim valla bir bardak daha icerdim
Canım bende soğan kuru yaptım ama günde bi bardak içtim.hergun saat 4 veya 5 gibi iciyodum.orta boy kahverengi bi soğanı yıkayıp dorde boluyodum bi bardak suyun içine atıp 5 dk kaynatiyodum soğan hafif iliyinca tek seferde iciyodum.cok şükur allahım nasip etti oldu inşallah seninde olur.aklina takılan bisey olursa ozeldende burdan da yazabilirsin.allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahKızlar dün hastaligim bitti ve bugün soğan kürü ne başlıyorum birde kuru incir aç karnına yiycem yumurta catlatiyormus . deneyenler ve denemek isteyenler yazarsa sevinirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?