Soğan kürü başlayacagim

Hanımlar bugün limon sıkarak denedim bardak bitti çok Şükur son yudum zor oldu ama daha iyi limonlu . Birde sabah idarim afedersiniz sapsariydi . Bide irinli gibi . Bilmediğim biyerlerde iltihap vardı sanirim onuda söktü

Ciddi misin benim adet bugün bitti yarın baslicam inşallah ya bende icemezsem of of

Ciddi misin benim adet bugün bitti yarın baslicam inşallah ya bende icemezsem of of
Bence bugünden başla. öğle akşam veya sabah öğlen olmak üzere ben öğlen akşam yapacaktım akşam yapamadım sabah öğlene döndüm . burnunu kapat hiç açmadan iç bide nefes almadan 2 3 yudumda dikle. İnşallah sonuç alırız. birbirimizle paylasalim :)

Bugün yapamam evimde değilim canım aynen haberdar edelim birbirimizi mutlaka yazalim yarın inşallah baslicam birde biz bu suyu iciyoruz ya acaba ne zaman ilişki olsa olurki

Bugün yapamam evimde değilim canım aynen haberdar edelim birbirimizi mutlaka yazalim yarın inşallah baslicam birde biz bu suyu iciyoruz ya acaba ne zaman ilişki olsa olurki
Bir günlük bişey değil ki bu 15 gün devam edilecek sağlıklı bir birleşim için 2 gün de bir olması gerekiyor diye biliyorum .

Bir bardak içtim dayanamadım tadını merak ettim soğan çok severim ben hiç zorlanmadim valla bir bardak daha icerdim

Bende pco cıktı bayanlar bende bunu denicm yumurtalık da sorun yok dedi doktor sadece lh yüksek cıktı ilaç kullanıyorum zaten bakalım inş işe yarar bizde anne oluruz eğer bu ay olursa bende doğum günümde kendime cok güzel hediye vermiş olcm :))

Kızlar dün hastaligim bitti ve bugün soğan kürü ne başlıyorum birde kuru incir aç karnına yiycem yumurta catlatiyormus . deneyenler ve denemek isteyenler yazarsa sevinirim .
Canım bende soğan kuru yaptım ama günde bi bardak içtim.hergun saat 4 veya 5 gibi iciyodum.orta boy kahverengi bi soğanı yıkayıp dorde boluyodum bi bardak suyun içine atıp 5 dk kaynatiyodum soğan hafif iliyinca tek seferde iciyodum.cok şükur allahım nasip etti oldu inşallah seninde olur.aklina takılan bisey olursa ozeldende burdan da yazabilirsin.allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…