Test yaptin sadece ozmanTesekkur ederim canimdoktora gitmedim daha takvime göre 3 buçuk hafta
Olsun kanaman olsada 15 e tamamla yok kotu dusunme insallah hayirli olsunValla adete 10 gün kala kasık ağrm başladı bence bende soğan işe yaramadı ama daha var adete beklemedeyim bakalm
Sogan kürünü deneyince iliski araligini nasil yaptin hergun mu iki gunde bir miTesekkur ederim canimdoktora gitmedim daha takvime göre 3 buçuk hafta
Evet arkadaş kesinlikle doğru söylüyor. Bende burdan okudum araştırdım saracoglunun o soğan kurunu yaptım. Çikolata kistim geçsin diye. Geçmediği gibi yumurta fazlalığı yapıp polikistik over oldum. Evet yumurtaları arttırıyor ama düzensiz arttırabilir. Klomenin yaptığı basit bir yumurta kisti. Yumurta çatlamayınca kiste dönüşüyor bir dahaki adetle atılıyor. Doktorum bana çok kızdı soğan kürunu duyunca. Ve 1 yıl geçti ama pko geçmiyor....Bitkisel olan her sey zararsiz demek degil. Ilaclar da bitkilerden uretiliyor. Saraçoğlu kim ayrica? Ne doktoru ne alaninda uzman? Burada bir arkadastan ogrendim. Prolaktini yukseltiyormus sogan kürü. Her firsatta bir sey icmeye calismayin. Doktor ciddi bir sey gorseydi ilaç verirdi. Adet olduktan sonra yok oldugunu goreceksiniz belki de.
Daha önce yaptığım testlerden yaptım yüzde yüz doğru sonuç silik dahi çıkmadı tam cıktı.Onceki hamileligimi bu şekilde öğrenmiştimTest yaptin sadece ozman
Yumurtlamadan önce ve sonra 2 gün araliklaSogan kürünü deneyince iliski araligini nasil yaptin hergun mu iki gunde bir mi
Ben 2 doktor degstrdm biri özel biri devlet ne pko var ne sperm azlıgı var ne kist var hepsine baktırdım doktorlarn cevabı folik asit yazıp bekleyin diyip göndermek 2 senem geçti hiçbrsey kullanmadan dr inandm olan 2 yılıma oldu bitkisel hçbseye umut baglamamak gerek ama denemekten kayıp olmaz dye düşünüyorum yalnz 6 ayda15 gün içilen soğan suyu kist yapmaz fikrim bu yondeEvet arkadaş kesinlikle doğru söylüyor. Bende burdan okudum araştırdım saracoglunun o soğan kurunu yaptım. Çikolata kistim geçsin diye. Geçmediği gibi yumurta fazlalığı yapıp polikistik over oldum. Evet yumurtaları arttırıyor ama düzensiz arttırabilir. Klomenin yaptığı basit bir yumurta kisti. Yumurta çatlamayınca kiste dönüşüyor bir dahaki adetle atılıyor. Doktorum bana çok kızdı soğan kürunu duyunca. Ve 1 yıl geçti ama pko geçmiyor....
Saraçoğlu kimya profesörü biyoteknoloji ve mikrobiyoloji uzmanı prostatı bitkisel kürle tedavi etiği için ve dünyaca tanınıyor dünyadaki kimya prof kendisini yakndam takip ediyor 87 yılında doçent 94 Te prof olmuş marmara ünivde kimya üzerine ders veriyor şuanda CB başdanısmanı ben bir kür kullanırken önce araştırırım kimdirnedir diye ona göre kullanırım tanımayanlarda tanımış olsun diye blgi verdm yani tv çkan sakallı adamlar gibi cahil cühela bir insanınkürünü kullanmyoruz tabikiiBitkisel olan her sey zararsiz demek degil. Ilaclar da bitkilerden uretiliyor. Saraçoğlu kim ayrica? Ne doktoru ne alaninda uzman? Burada bir arkadastan ogrendim. Prolaktini yukseltiyormus sogan kürü. Her firsatta bir sey icmeye calismayin. Doktor ciddi bir sey gorseydi ilaç verirdi. Adet olduktan sonra yok oldugunu goreceksiniz belki de.
Youtubede videolari var hocanin izleyin derimEvet arkadaş kesinlikle doğru söylüyor. Bende burdan okudum araştırdım saracoglunun o soğan kurunu yaptım. Çikolata kistim geçsin diye. Geçmediği gibi yumurta fazlalığı yapıp polikistik over oldum. Evet yumurtaları arttırıyor ama düzensiz arttırabilir. Klomenin yaptığı basit bir yumurta kisti. Yumurta çatlamayınca kiste dönüşüyor bir dahaki adetle atılıyor. Doktorum bana çok kızdı soğan kürunu duyunca. Ve 1 yıl geçti ama pko geçmiyor....
Allah tamamina erdirsin canimBen değil ama bir tanıdığımız yapmıştı.. Pko vardı ve adet olamıyordu 3 ayda bir falan oluyordu.. Doktor pko için küçük küçük demişti. Hem hamile kalmayı adet olmayı kolaylaştıran doğal bir ilaç vermiş doktor, Hemde kendisi soğan kürü yaptı. Kür mü etkili oldu ilaçlar mı bilmiyorum tabi herşey allahtan şuan 2 aylık hamile.
KesinlikleSaraçoğlu kimya profesörü biyoteknoloji ve mikrobiyoloji uzmanı prostatı bitkisel kürle tedavi etiği için ve dünyaca tanınıyor dünyadaki kimya prof kendisini yakndam takip ediyor 87 yılında doçent 94 Te prof olmuş marmara ünivde kimya üzerine ders veriyor şuanda CB başdanısmanı ben bir kür kullanırken önce araştırırım kimdirnedir diye ona göre kullanırım tanımayanlarda tanımış olsun diye blgi verdm yani tv çkan sakallı adamlar gibi cahil cühela bir insanınkürünü kullanmyoruz tabikii
Cevremde yapip da kist oldu diyen olmadi bana da aksi taktirde klomen ilaci bende kist yapti ve adet olmama ragmen gecmemistiBen 2 doktor degstrdm biri özel biri devlet ne pko var ne sperm azlıgı var ne kist var hepsine baktırdım doktorlarn cevabı folik asit yazıp bekleyin diyip göndermek 2 senem geçti hiçbrsey kullanmadan dr inandm olan 2 yılıma oldu bitkisel hçbseye umut baglamamak gerek ama denemekten kayıp olmaz dye düşünüyorum yalnz 6 ayda15 gün içilen soğan suyu kist yapmaz fikrim bu yonde
Ayni taktigi uyguluyorum bende devam ozaman insallah bende bu ay guzel sonuc bildiririmYumurtlamadan önce ve sonra 2 gün aralikla
Ay hadi inşallahAyni taktigi uyguluyorum bende devam ozaman insallah bende bu ay guzel sonuc bildiririm
Bugun 7 nci gunum ama acik pembe kana olmus simdi sizde oldumu2. Hamileliğimde ilk muayenede dr kist var dedi, sonra ki muayenede kist erimişti. İnşallah sizin kistiniz de erir gider.
Yaklaşık 1,5 sene önce düşük yaptım bu sene tekrar çocuk düşünmeye başladım ama 6 ay korunmasız ilişki olmasına rağmen olmadı. Son aylarda da adet düzensizliği başladı, Bende soğan kürünün Rahmi temizlediğini, adeti düzene soktuğunu duydum bir arkadaşımdan, denediğim ay hamile kaldım. Ben 15 güne tamamlayamamıştım.
Bugun 7 nci gunum ama acik pembe kana olmus simdi sende oldumu canimAy hadi inşallah
Benim battan 5 gün önce bir damla gelmişti bidaha gelmedi.Neyin 7. günü Canım kurunmu ve adetine ne kadar varBugun 7 nci gunum ama acik pembe kana olmus simdi sende oldumu canim
Klomen kullandıktan sonra Çatlatma iğnesi kullanmadınız mı?Kizlar 6 ti aydir deniyoruz gebelik olusmuyor gecen ay doktor klomen verdi gebelik olusmadi ama cok guzel kisttim oldu ben bunu dogal yollarla nasil eritebilirim sogan kürü buna yardimci olurmu ilac vermedi baska sadece folik asit verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?