Yohhh doktorum izindeydi muayene oldugum doktorda ben mudahale edemem dedi igne vermediKlomen kullandıktan sonra Çatlatma iğnesi kullanmadınız mı?
Soğan suyu inanın işe yarayacaktır.
Sogan suyuna baylayali 7 nci gunBenim battan 5 gün önce bir damla gelmişti bidaha gelmedi.Neyin 7. günü Canım kurunmu ve adetine ne kadar var
Test yok mu bi yapsana. Belkide o kist değil bebektirYohhh doktorum izindeydi muayene oldugum doktorda ben mudahale edemem dedi igne vermediay insallah bugun pembe akintim geldi ama umarim adet degildir
Test yok mu bi yapsana. Belkide o kist değil bebektir
[/QUOT
Ay bilmiyom pufff testim yok
Peki adetine ne kadar varSogan suyuna baylayali 7 nci gun
Takvime gore yarin yumurtlama gunum ve adetim eylul 11 de beklenen bir onceki adetimde agustos 14 duPeki adetine ne kadar var
Ve adetim bitti 8 .gunu sogan suyuna basladimPeki adetine ne kadar var
Canım bugün yumurtluyor olabilirsin.Yumurtlarkende akıntı gelebilir.Bugunu değerlendirmelisin ve sonraki gunlerideTakvime gore yarin yumurtlama gunum ve adetim eylul 11 de beklenen bir onceki adetimde agustos 14 du
Iyi yapmışsın zamanindaVe adetim bitti 8 .gunu sogan suyuna basladim
Kocayi kafaya alsam bi neler yapacamda adam yorgunum diyor yaCanım bugün yumurtluyor olabilirsin.Yumurtlarkende akıntı gelebilir.Bugunu değerlendirmelisin ve sonraki gunleride
Iyi yapmışsın zamaninda
Bu günler altın günler bence yorgunum desede dinlemeKocayi kafaya alsam bi neler yapacamda adam yorgunum diyor ya
Evet çatlamış olabilir canımAynen acaba bu yumurtlama kanamam mi ama hic boyle basima gelmezdi sadece 3 gun once yumurta aki seklinde yogun bir akinti oldu ogunude degerlendirmistik
Bende insanim diyor sanki cocugu kendime istiyomBu günler altın günler bence yorgunum desede dinleme
İnsallah canim bu geceyi insallah degerlendirebilirimEvet çatlamış olabilir canım
Sonra olmayınca demesin niye olmuyor.Kocanla konuş günlerinin geldiğini çocuk istiyorsa yorgunluğu bi kenara bırakmasını söyleBende insanim diyor sanki cocugu kendime istiyom
Karnimda gurultu var ya simdi basladiEvet çatlamış olabilir canım
Soğan kürü yaparken hamile kalmamaya çalışın. Düşük yaparsınız.Bende insanim diyor sanki cocugu kendime istiyom
Amin canim sende yap ihmal etmeSogan kürü çok faydalıdır. Polikistik over sendromu için birebirdir.
Her saglikli kadının senede bir kez uygulaması gerekir. O yüzden hiç bir zararı olacağını sanmıyorum.
Bende yaptım 2 sene önce daha sonra yapamadım ama yapmam gerekiyor başlayamıyorum.
Bir adet orta boy soğanı soyup dörde bölün.
Kaynamış suyun icine atın. 5 dk da öyle kaynatın. Ve odaktan alın. Ilk sıcağı geçince soğutmadan hemen için.
Soğan kürüne adet olup bittikden 2-3 gün sonra başlanıyor. Ilk ay 15 gün yapıp bırakıyorsunuz. 2. Ay tekrar adet oldukdan sonra aynı şekilde bittikden 2-3 gün sonr başlayıp 10 gün yapıyorsunuz. 3. Ay da yine aynı şekilde 10 gün yapıp bırakıyorsunuz.
Ve kürü tamamlamış olursunuz.
Senede 2 kere uygulanabilir bu kür daha fazla yapılmıyor.
Bu kadar kolay gelsin. Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?