Soyledim bakalimSonra olmayınca demesin niye olmuyor.Kocanla konuş günlerinin geldiğini çocuk istiyorsa yorgunluğu bi kenara bırakmasını söyle
Nasıl gurultu gaz gibimiKarnimda gurultu var ya simdi basladi
Gaz sıkısmasi gibi degil gurulduyorDme
Nasıl gurultu gaz gibimi
Tmam canimSoğan kürü yaparken hamile kalmamaya çalışın. Düşük yaparsınız.
Olur ovulasyon gunlerinde normaldir bendede oluyorduGaz sıkısmasi gibi degil gurulduyor
Anladim canim sen yaptin doktora ne zman gidicen testen eminsin dimiOlur ovulasyon gunlerinde normaldir bendede oluyordu
Evet eminim dediğim kurtajdan öncede bu testle ogrenmistim.Benim yaşadığım.yerde sağlık ocağı yok canım kan veremiyorum sadce hastaneler ve özel doktorlar koronodan dolayı hastane çok ugrastiriyor.Doktoru ariyosun en sonki adet tarihini söylüyorsun ona göre randevu veriyorAnladim canim sen yaptin doktora ne zman gidicen testen eminsin dimi
Canım merhaba bende kullanmak istiyorum soğan kürünü 1 yıldır olmuyordu bizim geçen ay rahim filmi çekildim de bu ay olmazsa deneyeceğim önümüzdeki ay nasıl kullandın hangi günler kullandın nasıl içtinCanım bugün yumurtluyor olabilirsin.Yumurtlarkende akıntı gelebilir.Bugunu değerlendirmelisin ve sonraki gunleride
Ben adetin 9.günü 2 gun gec başladım normalde 7.günü başlamalısın.15 gün içtim öğlen ve akşam ılık olarak yemekten yarım saat önce yanı ac karnaCanım merhaba bende kullanmak istiyorum soğan kürünü 1 yıldır olmuyordu bizim geçen ay rahim filmi çekildim de bu ay olmazsa deneyeceğim önümüzdeki ay nasıl kullandın hangi günler kullandın nasıl içtin
Çok teşekkür ederim canımBen adetin 9.günü 2 gun gec başladım normalde 7.günü başlamalısın.15 gün içtim öğlen ve akşam ılık olarak yemekten yarım saat önce yanı ac karna
Çok teşekkür ederim canım darısı sana insallahÇok teşekkür ederim canımbakalım inş gerek kalmaz Bebişin de hayırlı olsun bu arada
İnsallah canimEvet eminim dediğim kurtajdan öncede bu testle ogrenmistim.Benim yaşadığım.yerde sağlık ocağı yok canım kan veremiyorum sadce hastaneler ve özel doktorlar koronodan dolayı hastane çok ugrastiriyor.Doktoru ariyosun en sonki adet tarihini söylüyorsun ona göre randevu veriyor
Az once kananam var demistim yaa devam etmedi akintim insallah yumurtalik kanamasiydiEvet eminim dediğim kurtajdan öncede bu testle ogrenmistim.Benim yaşadığım.yerde sağlık ocağı yok canım kan veremiyorum sadce hastaneler ve özel doktorlar koronodan dolayı hastane çok ugrastiriyor.Doktoru ariyosun en sonki adet tarihini söylüyorsun ona göre randevu veriyor
Ovulasyon gunlerinse evet yumurtlama kanamasidirİnsallah canim
Az once kananam var demistim yaa devam etmedi akintim insallah yumurtalik kanamasiydi
Bende herhangi bir kanama olmadı ama soğan kürünün yapılacağı zaman da önemli diye okumuştum. Yanlış zamanda yapılması kanamaya yol açıyormuş. Adet dönemi bittikten kaç gün sonra yapılması gerektiği internette yazıyordu belki kanamanızın nedeni bu yüzdendirBugun 7 nci gunum ama acik pembe kana olmus simdi sizde oldumu
Tam gununde yaptimm kanamamda kesildi bir anlik geldi ve bittiBende herhangi bir kanama olmadı ama soğan kürünün yapılacağı zaman da önemli diye okumuştum. Yanlış zamanda yapılması kanamaya yol açıyormuş. Adet dönemi bittikten kaç gün sonra yapılması gerektiği internette yazıyordu belki kanamanızın nedeni bu yüzdendir
İnsallah bu gece deneyecegim bir de iki gun arayla seklinde devam dimiOvulasyon gunlerinse evet yumurtlama kanamasidir
Evet canım bide şeyden sonra hiç yerinden kalkma ve cok düşünmeİnsallah bu gece deneyecegim bir de iki gun arayla seklinde devam dimi
Yok kalkmiyorum canim tamamEvet canım bide şeyden sonra hiç yerinden kalkma ve cok düşünme
Merhaba bende polikistik over vardı ilk gittiğimde doktor klomen verdi sonraki ay çatlatma iğnesi verdi oda olmadı sonra rahim filmi istedi çektirmek istemedim korkuyodum biraz eşimle konuştuk bu ay doğal birşeyler deniyelim dedik araştırdım soğan kürüne başladım adetim bittiğinin yedinci günü 15 gün boyunca kullandım işe gittiğim için sabah aç karnına hergün erken kalkıp yaptım akşam yemekten bir iki saat sonra yaptım adetim 4 gün geçti rabbime bin şükürler olsun ki şuan gebe olduğumu öğrendim Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın benimki inşallah sağlıklı bir gebelik olur sizinde inşallah gebelik olur umudunuzu kaybetmeyin Allah büyükKizlar 6 ti aydir deniyoruz gebelik olusmuyor gecen ay doktor klomen verdi gebelik olusmadi ama cok guzel kisttim oldu ben bunu dogal yollarla nasil eritebilirim sogan kürü buna yardimci olurmu ilac vermedi baska sadece folik asit verdi
Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin canim inşallah bana da hayirlisini versin kanamam olunca acaba adetmi dedim ama kesildi devam etmedi insallah guzel seyler benim icindeMerhaba bende polikistik over vardı ilk gittiğimde doktor klomen verdi sonraki ay çatlatma iğnesi verdi oda olmadı sonra rahim filmi istedi çektirmek istemedim korkuyodum biraz eşimle konuştuk bu ay doğal birşeyler deniyelim dedik araştırdım soğan kürüne başladım adetim bittiğinin yedinci günü 15 gün boyunca kullandım işe gittiğim için sabah aç karnına hergün erken kalkıp yaptım akşam yemekten bir iki saat sonra yaptım adetim 4 gün geçti rabbime bin şükürler olsun ki şuan gebe olduğumu öğrendim Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın benimki inşallah sağlıklı bir gebelik olur sizinde inşallah gebelik olur umudunuzu kaybetmeyin Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?