Merhaba canim ya son bir saattir sanki adet olacakmisim gibi sanci oluyor ve karnimin alt kismi cok sertlesmis gibi adet olmam insallahÇok sağol.Dua ederim tabi inşallah güzel sonuçlar alirsin☺
Adetine cok varken sanmam bukadar erken adet olacağını.Belki birşeyler oluyordurMerhaba canim ya son bir saattir sanki adet olacakmisim gibi sanci oluyor ve karnimin alt kismi cok sertlesmis gibi adet olmam insallah
Ayy insallah insallahAdetine cok varken sanmam bukadar erken adet olacağını.Belki birşeyler oluyordur
Sen gittin mi doktora ne yaptinAdetine cok varken sanmam bukadar erken adet olacağını.Belki birşeyler oluyordur
Baya geçmiş hadi inşallahAyy insallah insallahyumurtlamanin ustunden 6 gun oldu
Ayın 23une kaldı doktorum ozaman geliyormuşSen gittin mi doktora ne yaptin
Hayirlisi olsun insallahAyın 23une kaldı doktorum ozaman geliyormuş
AminBaya geçmiş hadi inşallah ☺
Amin canımHayirlisi olsun insallah
Canım slm bi gelişme var mı merak ettimKizlar 6 ti aydir deniyoruz gebelik olusmuyor gecen ay doktor klomen verdi gebelik olusmadi ama cok guzel kisttim oldu ben bunu dogal yollarla nasil eritebilirim sogan kürü buna yardimci olurmu ilac vermedi baska sadece folik asit verdi
Yok canim dün test yaptim negatif cikti bat 3 gun varCanım slm bi gelişme var mı merak ettim
Hayırlısı inşallahYok canim dün test yaptim negatif cikti bat 3 gun var
Aynen canim hayirlisi bakalimHayırlısı inşallahdaha varmış adetine
SlmAynen canim hayirlisi bakalim
Hayır canım devam etmedim ama kistim küçülmüştü klomen başladı bu ay yıne doktorum pazartesı kontrole çagırdı muhtemel ığne vericekSlmbi değişiklik var mı? Bn ilk ay soğan kürü içtiğmde 35. Gün adet oldum. Şimdi 2. Aya başladım. 3. Günaydın. Hala devam ediyo musun küre
Hadi hayırlısı diyelim o zamnHayır canım devam etmedim ama kistim küçülmüştü klomen başladı bu ay yıne doktorum pazartesı kontrole çagırdı muhtemel ığne vericek
ben soğan kürüyle hamıle kaldım o kadar ilaç kullandım, yumurtam hiç büyümedi, ben de doktoru bırakmıştım 2 ay gitmedim sonra bitkisel olsun diye sogan kurune başladım, hem kist varsa onları söküyormuş, hem yumurtlamayı düzene sokup adet olmayı saglıyor, bu şekilde yumurtlama takibi de yapabilmiştim, o şekilde Allah nasip etti. düzenli kullanacaksınız ama soğan kürünü.Kizlar 6 ti aydir deniyoruz gebelik olusmuyor gecen ay doktor klomen verdi gebelik olusmadi ama cok guzel kisttim oldu ben bunu dogal yollarla nasil eritebilirim sogan kürü buna yardimci olurmu ilac vermedi baska sadece folik asit verdi
Gittim canım ama igne vermedi sadece perşembe günü gel film cekicez dediHadi hayırlısı diyelim o zamn
İlaç kullandığım için bu ay soğan suyuna başlamadım kısmet artıkben soğan kürüyle hamıle kaldım o kadar ilaç kullandım, yumurtam hiç büyümedi, ben de doktoru bırakmıştım 2 ay gitmedim sonra bitkisel olsun diye sogan kurune başladım, hem kist varsa onları söküyormuş, hem yumurtlamayı düzene sokup adet olmayı saglıyor, bu şekilde yumurtlama takibi de yapabilmiştim, o şekilde Allah nasip etti. düzenli kullanacaksınız ama soğan kürünü.
Rahim filmi mi çekilecek ve sn infertilite bölümü ne mi gidiyorsun. Ben bugün kadın doğuma gittim anlattım durumu infertilite ye gitmen lazım dedi. Oradaki ilk tedavi nasıl oluyor acaba yaGittim canım ama igne vermedi sadece perşembe günü gel film cekicez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?