Sogan kürü kullananlar yardim edin

Kizlar 6 ti aydir deniyoruz gebelik olusmuyor gecen ay doktor klomen verdi gebelik olusmadi ama cok guzel kisttim oldu ben bunu dogal yollarla nasil eritebilirim sogan kürü buna yardimci olurmu ilac vermedi baska sadece folik asit verdi
Canım slm bi gelişme var mı merak ettim

Slm bi değişiklik var mı? Bn ilk ay soğan kürü içtiğmde 35. Gün adet oldum. Şimdi 2. Aya başladım. 3. Günaydın. Hala devam ediyo musun küre
Hayır canım devam etmedim ama kistim küçülmüştü klomen başladı bu ay yıne doktorum pazartesı kontrole çagırdı muhtemel ığne vericek

Kizlar 6 ti aydir deniyoruz gebelik olusmuyor gecen ay doktor klomen verdi gebelik olusmadi ama cok guzel kisttim oldu ben bunu dogal yollarla nasil eritebilirim sogan kürü buna yardimci olurmu ilac vermedi baska sadece folik asit verdi
ben soğan kürüyle hamıle kaldım o kadar ilaç kullandım, yumurtam hiç büyümedi, ben de doktoru bırakmıştım 2 ay gitmedim sonra bitkisel olsun diye sogan kurune başladım, hem kist varsa onları söküyormuş, hem yumurtlamayı düzene sokup adet olmayı saglıyor, bu şekilde yumurtlama takibi de yapabilmiştim, o şekilde Allah nasip etti. düzenli kullanacaksınız ama soğan kürünü.

İlaç kullandığım için bu ay soğan suyuna başlamadım kısmet artık

Gittim canım ama igne vermedi sadece perşembe günü gel film cekicez dedi
Rahim filmi mi çekilecek ve sn infertilite bölümü ne mi gidiyorsun. Ben bugün kadın doğuma gittim anlattım durumu infertilite ye gitmen lazım dedi. Oradaki ilk tedavi nasıl oluyor acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…