Yarın başlıyım dimi sabah akşam aç karnaHemen sogana basla kuzum tam gunu
Benim arkadasimda cem yilmazin dedigi gibi halayda karar vermisler teorisinin tek ornegi oldu kiz 5 haftalikBiz ekimde evlendik 2 ay düşünmedikaralıkta başladık ocakta hsg tahliller yapıldı bizde de ikimizde sorun yok. Bi de yan komşum canım arkadaşım evliliğin 2. Ayında hamile kalınca gözler bana çevrildi
Bu arada saraçoğlunu izledim az önce internetten incir havuç kürü de varmışHemen sogana basla kuzum tam gunu
Evet sabah degil aslinda oglen ve aksam diyorYarın başlıyım dimi sabah akşam aç karna
Halayda mıBenim arkadasimda cem yilmazin dedigi gibi halayda karar vermisler teorisinin tek ornegi oldu kiz 5 haftalik
Hehh yaaHalayda mı
Ben çalıştığım için öğlen yapamam sabah erken uyanıp yapacam Bi de akşam yemekten önceEvet sabah degil aslinda oglen ve aksam diyor
Tamam ozman olur insallahBen çalıştığım için öğlen yapamam sabah erken uyanıp yapacam Bi de akşam yemekten önce
Bizim de hamiş haberlerimiz verilir inşallah burdanHehh yaa
İnşAllah bakalımTamam ozman olur insallah
İnsallah canimBizim de hamiş haberlerimiz verilir inşallah burdan
Adetinden 3 önce yapmıştım suphelendigim için ozaman çıkmıştıCanim bende vitamin ile birlikte sogan suyuna devam bisey soracagim kur bittikten sonra testmi yapmistin yoksa adetinimi beklemistin
Belirtin ne oldu bugun ara ara sag tarafimda batma gibi bisey hissediyorum ama takvime gore yumurtlama 28 ziydi bu kadar erken belirti imkansiz ama oncesimi yumurtladim diyorum kendime amaAdetinden 3 önce yapmıştım suphelendigim için ozaman çıkmıştı
Canim kurun orjinalinde oglen ve aksam diyor bende oyle basladim 11.nci gundeyim insallah hayirlisi olsun sorun olmaz galiba nasil basladiysan bu ay devm et bir sonraki ay dedigim sekilde baslarsin olmadi senden de hayirli haberler bekliyom hayirlisi olsun insallah
[/QUOT
insallah canım benim. Bnim de bugün kür de 7. Günüm ve açık renk kan geldi daha yeni adetim bitti bu ne kanaması olabilir sen de daha önce yazmışsın kanama oldu diye bi anlık mi acaba
Canim bende anlamadim once kahverengi akinti bir gun sonra falanda pembe kanama oldu ve bitti simdi bir sorun yok
Devam ettimi kanamaAynen bndede öyleydi bir iki gün kasıklarimda hafif ağrı oldu aynı esnada açık kahve akıntı şimdide açık kan geliyovalla anlamadım bekleyelim bakalım
Evet hala hafif hafif geliyor saat 4 gibi başladıDevam ettimi kanama
Benim cok surmedi tam adet bitiminden sonrami basladin 7nci ve 8nci gun baslaman gerekiyordu ama adette yapmis olabilir sonucta sokturucu olarakta biliniyor sogan kuruEvet hala hafif hafif geliyor saat 4 gibi başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?