Baktigim site saracoglunun sitesi söyle yaziyoBenim cok surmedi tam adet bitiminden sonrami basladin 7nci ve 8nci gun baslaman gerekiyordu ama adette yapmis olabilir sonucta sokturucu olarakta biliniyor sogan kuru
Anladim canim ama ben 3 ay biliyordumBaktigim site saracoglunun sitesi söyle yaziyo
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır
Bnde adet bitiminden sayarak 9. Gün başladım.
Benim belirtilerim yumurtlamadan 5-6 gün sonra başladı.Yumurtlma günü ayri ağrılar hissesiyorum tabi.Senin yumurtlaman 28 ise belirti için belki erken olabilir.Ayin 28nde yumurtlamaya dair birşey hissetmedinmiBelirtin ne oldu bugun ara ara sag tarafimda batma gibi bisey hissediyorum ama takvime gore yumurtlama 28 ziydi bu kadar erken belirti imkansiz ama oncesimi yumurtladim diyorum kendime ama
Akimtim ve yumurtlama gunude sana kanama olmustu demistim bugunde sanki sag tarafimda boyle kisa sureli batma oldu gectiBenim belirtilerim yumurtlamadan 5-6 gün sonra başladı.Yumurtlma günü ayri ağrılar hissesiyorum tabi.Senin yumurtlaman 28 ise belirti için belki erken olabilir.Ayin 28nde yumurtlamaya dair birşey hissetmedinmi
Benimde iki tarafımdada batmalar ve kramplar oluyordu.Adete biraz varmış bakalım yeni belirtiler olucakmiAkimtim ve yumurtlama gunude sana kanama olmustu demistim bugunde sanki sag tarafimda boyle kisa sureli batma oldu gecti
Belim de agriyor sankiBenimde iki tarafımdada batmalar ve kramplar oluyordu.Adete biraz varmış bakalım yeni belirtiler olucakmi
Belirtilerin artarsa adete 3 gün kala erken gebelik testi yaparsın bakalım hayırlısıBelim de agriyor sanki
Dün geceden beri Kahverengi akıntıya döndü çok az gelmiş normalde 50 günde anca adet olabiliyorum bakalım soğan suyuyla nasıl olacakAnladim canim ama ben 3 ay biliyordum
İnsallah canimDün geceden beri Kahverengi akıntıya döndü çok az gelmiş normalde 50 günde anca adet olabiliyorum bakalım soğan suyuyla nasıl olacakhakkımızda hayırlısı. Bikac belirtin varmış inşallah bebektir
Hayirlisi insallahBelirtilerin artarsa adete 3 gün kala erken gebelik testi yaparsın bakalım hayırlısı
Oturdugum yerden kalkinca agrim ve merdiven inincede kasiklarimda dolgunluk hissi var gebelikmi oldu yoksa kistlermi cogaldiBelirtilerin artarsa adete 3 gün kala erken gebelik testi yaparsın bakalım hayırlısı
Adet olmama 9 kuz gunum var dongude 20. GundeyimBelirtilerin artarsa adete 3 gün kala erken gebelik testi yaparsın bakalım hayırlısı
Bendede ağrılar oluyordu ama bende kist yokOturdugum yerden kalkinca agrim ve merdiven inincede kasiklarimda dolgunluk hissi var gebelikmi oldu yoksa kistlermi cogaldi
Ya bilmiyorum ki sogan suyu için kimi kist cogaltiyor diyolar onun icin sordum ama insallah degildirBendede ağrılar oluyordu ama bende kist yok
Bende olmadi öyle birşey.Kist olusturacagini sanmıyorum gunlerin geldiğinde gorececegiz zatenYa bilmiyorum ki sogan suyu için kimi kist cogaltiyor diyolar onun icin sordum ama insallah degildir
İnsallah canim dualarin kabul olsun insallah banada dua et insallah hayirlisi olsunBende olmadi öyle birşey.Kist olusturacagini sanmıyorum gunlerin geldiğinde gorececegiz zaten
Çok sağol.Dua ederim tabi inşallah güzel sonuçlar alirsinİnsallah canim dualarin kabul olsun insallah banada dua et insallah hayirlisi olsun
Çok sağol.Dua ederim tabi inşallah güzel sonuçlar alirsin☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?