şiringayla yapıyorum ama içime sıkmıyorum yaaa yapmam öyle korkarım yaptım işte biraz evvel birazdaha takılayım dedim 15 dk geçti ben gittiiim dua edin banaaaaa
kızlarr bu karbonat nedir ne işe yarar?
kan versen belkim canim sence git ver icin rahatlasin insallah hamilesindirgeldim sercem geldimmuhteşem bir konserdeydim, çok eğlendim, enerji boşalttım
eve henüz girdim, girer girmez lavaboya koştum, 1 damlacık daha leke gelmiş ama ped bomboşböyle bir durumu ilk kez yaşıyorum, gece adetim gelmese bari sıcım var, mide bulantım oluyor hafif hafif ama kendileri teşrif etmediler
bende de neqatif cikti dunbilmiyorum, ikindin test yaptım ama negatiftio yüzden çok ta umutlu değilim:26:
serçemm burdayım ben tatlım genelde gecekuşları olarak bilinirdik hisar mybaby ben arada folikte katılırdı bize :) mybaby memleketine gitti o yüzden gelemiyor sanırsam..hisarcıgımda gelir ama sabaha karsı yumurtlama gunleri yaklasıyor onunda malum :) önce fikfik tabi :) topikanamız beybişimde sanırsam yımırtlıcak yakın zamanlarda mybaby sen ben batı yaklasanlar grubundayız gergın bekleyıs devam edıyor. hamile oldgunu düşünenler topiği moralimi yerine getirdi benimde bi baktım sende ordasın takıldım bende hemen :)
merhaba cnm, bildiğim kadarıyla asitliği düzenliyormuş :26: ilişkiden önce karbonatlı suyla dışardan yıkıyorsun kukuşkayı
BEN HALA adet olmadım kızlarsadece 1-2 damlacık leke gelmiş kan değil ama leke hayır mı şer mi bu durum yaaa, ama adet sancısı çekiyorum :111:
test yaptin dimi? canim olma da 9 ay
ayyyy inşallah olmam 9 aytesti dün yapmıştım negatifti yarın da olmazsam bir kez daha yapcam, yarın önemli gün bakalım, yarını da atlatırsam biiiiiiirrrr
can kusum ben zaten bgun neqatiffi gordum kahr oldum cok uzuldum yine gozu yasli kaldim ama sen kalma tez zamanda yazicaksin hamileyim diye buna inaniyorum
adetin nezamandı canım senin
kizlar affedersiz beni birsey sorucam benim esim mic mic istiyo bende yaklastirmiyorum 2 gundur bugun yine istiyo eyer olsak birsey olmaz dimi yani nebiliyim adete yakin neqatiff gorsemde hep bir noktada olsa umut var kalbimde birsey olurmu sizce? :26:
bence bir şey olmaz canım, hamileyken bile doktorlar müsade ediyor
Rüyada adet kanı görmek : Rüyanın Yorumu Nedir
bilmiyorum ekleye bildimmi ama burda ruyami yozdum Ebu Said-Vaize gore ruyasinda kadin adet oldugunu gorerse cocugu olur demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?