Cnm öğleden evvel ve akşam olacak şekilde aç karnına içeceksin. saraçoğlunun tariflerinde 1,5 kaynar suya uygulayın olarak yazıyor. Ben çalıştığım için sabah kalktığımda kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam eve gelir gelmez yine yemekten yarım saat önce yapıyorum.Her seferinde mutlaka taze yapmalısın. Soğumuş olan suyu içmemelisin kesinlikle.ılık olarak içebilirsin. Bir sakıncası yok ben 10. Günündeyim kürün ve yumurtladım. Hamile kalınabileceği bile yazıyor kür uygulanırken saraçoğlu sitesinde. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)Merhaba
Ben bugün yalnış hesapladım 9. Günümdeyim ve öğle akşam yapacağım yalnış okumadıysam ama bir konuyu anlamadım 2 bardak mı içeceğim, yoksa kaynattığım suyun bir bardağını akşam mı içmem gerek? Birde soğan kürü yumurtlama gününe kadar sürüyor bunun bir sakıncası olmuyor değil mi? Ben 30 günde bir adet oluyorum. Adet sonrası 16 gün yumurtlama diye biliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca fikirlere açığım.. herkese bol şanslar..
Sevgiler...
İnşallah iyi sonuç alırsınReglimin 7. Gununde baslayip 15 gun ictim ben sabah aksam ac karnina 1 bardak 2 bardak suya kaynatiosun ama zaten buharlasiyo 1 bardak kadar kaliyo ben daha regly olmadi sonucu bilemiyorum bekliyorum
İnşallah iyi sonuç alırsın
Ben regl oldum da ikinci ay Nasıl yapılacak yine aynı zmn mı başlanacak
Çok teşekkürler yumurtlama olsa bile küre devam ediyoruz değil mi?Cnm öğleden evvel ve akşam olacak şekilde aç karnına içeceksin. saraçoğlunun tariflerinde 1,5 kaynar suya uygulayın olarak yazıyor. Ben çalıştığım için sabah kalktığımda kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam eve gelir gelmez yine yemekten yarım saat önce yapıyorum.Her seferinde mutlaka taze yapmalısın. Soğumuş olan suyu içmemelisin kesinlikle.ılık olarak içebilirsin. Bir sakıncası yok ben 10. Günündeyim kürün ve yumurtladım. Hamile kalınabileceği bile yazıyor kür uygulanırken saraçoğlu sitesinde. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Evet , ben devam ediyorum, 12. Günüm geçen hafta ovulasyon testine göre yumurtladım.Çok teşekkürler yumurtlama olsa bile küre devam ediyoruz değil mi?
Çok teşekkürler. Sonuçlatını yazarım..Evet , ben devam ediyorum, 12. Günüm geçen hafta ovulasyon testine göre yumurtladım.
Ben yazıyı tam anlamadım ben adet oldum aralıkta ve 15 gün içtim ayın 27snde bıraktım sonra ocak 4te yıne adet oldum n zmn içecektim anlayamadımCnm saraçoğlu şöyle der "İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız."
Yazının orjinali : http://www.ibrahimsaracoglu.org/ibrahim-saracoglu-sogan-kuru/#ixzz4V4hfiDEm
Bu makaleyi sitenizde yayınlayabilmek için link vermeniz gerekmektedir.
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: 411551922190028 on Facebook
4 ocakta adet oldun ya 30 günde 1 olduğunu varsayalım, 2 şubatta olacaksın diyelim. 2 şubattan 10 gün geri gidersen 22 ocakta başlayacaksın 2. küre.5 yada 7 gün devam edeceksin, bırakacaksın. Bıraktığın günden birkaç gün sonra da diğer adet periyodun başlayacak yazılana göre.Ben yazıyı tam anlamadım ben adet oldum aralıkta ve 15 gün içtim ayın 27snde bıraktım sonra ocak 4te yıne adet oldum n zmn içecektim anlayamadım
Hmm Tmm cnm şimdi oldu sağolasın4 ocakta adet oldun ya 30 günde 1 olduğunu varsayalım, 2 şubatta olacaksın diyelim. 2 şubattan 10 gün geri gidersen 22 ocakta başlayacaksın 2. küre.5 yada 7 gün devam edeceksin, bırakacaksın. Bıraktığın günden birkaç gün sonra da diğer adet periyodun başlayacak yazılana göre.
Tebrik ederim cnm kürü uyguladin hic adet olmadan mi ogrendin hamile olduğunu masallah darisi bize insKizlar merhaba araniza yeni katildim eger olursa yazacagim diyordum:)sogan kürunu denedigim ilk ay hamile kaldim daha cok yeni 4 haftalik:)7 aydir deneme yapiyorduk sogan gercekten ise yariyormus tavsiye ederim herkese
Evet canim cok tesekkurler Allah isteyen herkese nasip etsin insallah Hatta son gun unuttum icmeyi 14 gun uyguladim ovulasyon testiyle de takip ediyodumTebrik ederim cnm kürü uyguladin hic adet olmadan mi ogrendin hamile olduğunu masallah darisi bize ins
Bana da dr dedi sogan kürünü ama adetin 14.gunu basla 15 gun ic dedi.adetten iki gun sonra mi basladin cnm senEvet canim cok tesekkurler Allah isteyen herkese nasip etsin insallah Hatta son gun unuttum icmeyi 14 gun uyguladim ovulasyon testiyle de takip ediyodum
Adetimin bittigi gun basladim 15 gun yapiliyo normalde ama dedigim gibi unuttum son gun 14 gun hic aksatmadan sabah aksam ictim ac karnina bi daha da icmedim:)Bana da dr dedi sogan kürünü ama adetin 14.gunu basla 15 gun ic dedi.adetten iki gun sonra mi basladin cnm sen
Cnm çok tebrik ederim. Ben de soğanı ovulasyon testiyle birlikte uyguluyordum. Geçen perşembe net ve koyu olarak çift çizgiyi yakaladım. Geçen ay yumurtlamam olmamıştı progesteron tahliline göre (4.7 idi). Bende o günü ve bir sonraki günü ve bugünü değerlendirdim.Adetimin bittigi gun basladim 15 gun yapiliyo normalde ama dedigim gibi unuttum son gun 14 gun hic aksatmadan sabah aksam ictim ac karnina bi daha da icmedim:)
Tesekkur ederim canimm ben de hep burda okudugum gibi koyu cift cizgi gormeden bi gun oncesi, o gün ve ertesi günu degerlendirdim. İnsallah sen de en kisa zamanda hamis olursunCnm çok tebrik ederim. Ben de soğanı ovulasyon testiyle birlikte uyguluyordum. Geçen perşembe net ve koyu olarak çift çizgiyi yakaladım. Geçen ay yumurtlamam olmamıştı progesteron tahliline göre (4.7 idi). Bende o günü ve bir sonraki günü ve bugünü değerlendirdim.Sen nasıl uyguladın ovulasyon testini?
Öncelikle hayırlı olsun kucağına almakta nasip olsun inşallah. Bende 10 gün soğan suyu içtim artık içim almadı bıraktım. Soğan suyu içtiğinde kasık batmaların oldu mu benim bat 21 ocak şuan su gibi bir akıntı hissediyorum ve ağrı batma var. Gebelik batmasına da yoramıyorum daha çok var kafam karıştı açıkcası. Sen kullanırken farklı bişeyler oldu mu canım?Kizlar merhaba araniza yeni katildim eger olursa yazacagim diyordum:)sogan kürunu denedigim ilk ay hamile kaldim daha cok yeni 4 haftalik:)7 aydir deneme yapiyorduk sogan gercekten ise yariyormus tavsiye ederim herkese
cok saol canimm darisi en kisa zamanda basina insallahh. Benim hic agrim akintim olmadi adete yakin yumurtlamadaki gibi beyaz akintim basladi sadece sogandan mi bilemiyorum bi de yaptiginda tam ilikken icince tadi cok belli olmuyo ama biraz soguyunca inanilmaz kotu cok sogutmadan icmeyi dene canimÖncelikle hayırlı olsun kucağına almakta nasip olsun inşallah. Bende 10 gün soğan suyu içtim artık içim almadı bıraktım. Soğan suyu içtiğinde kasık batmaların oldu mu benim bat 21 ocak şuan su gibi bir akıntı hissediyorum ve ağrı batma var. Gebelik batmasına da yoramıyorum daha çok var kafam karıştı açıkcası. Sen kullanırken farklı bişeyler oldu mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?