napıyorsunuz gece şekerleri
bgn ara ara sağ tarafım acayip seyirdi kaç defa
ama sancılı bi şekilde sanki böle kalp atışı gibi bi tuhaftı
yumurtluyormuyum nedir
napıyorsunuz gece şekerleri
bgn ara ara sağ tarafım acayip seyirdi kaç defa
ama sancılı bi şekilde sanki böle kalp atışı gibi bi tuhaftı
yumurtluyormuyum nedir
Canim sen sogan kuru kullandin mi
1 kez kullandım
adet oldum işte sogan kürü sonrası ilk adetim
ama nasıl seyiriyor hala dada pıp pıtt atıyor sancı gibi
Gunaydin cnmHerkese günaydın...
Arkadaşlar bir kaç gündür gelemiyorum ağır grip oldumkafamı kaldıramadım... Ama dualarınızı ihmal etmedim arkadaşlar... Rabbim kabul etsin inşallah
Ben tüm arkadaşların dualarını tamamlamış bulunuyorum...
Benim için dua eden herkese çok teşekkür ederimmmm... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Ama yeni adet oldum suan bitmek uzere biter bitmez yumurtlama olur mu? Ama ayni onun gibiydi.ben dusunup kendim yok artik dedim. Ne biliyim yumurtaysada gitti bosaCanim o zaman yumurtlama zamanin senin hadi insallah mayis anneleri oluruz
Gunaydin cnm
Cok cok gecmis olsun
Sogan yapcakmisin bu ay ?
cnm hemen test yapma hayal kırıklıgına ugrarsın en az bı 3 gun gecsın ole yap olurmu
Him anladim bnmde bitiyor iste reglim. Soganaa baslicam hemen.lekelenmistim ya 3gun surdu adetim 2gun gecikmeli geldi sogandan herhalde diye dusunuorum.cnku hisarbuseligede ayni olmus.Sağol canım benim...
Günaydın tatlım... Ben 2 ay arka arkaya yaptım bu ay yapmıcam canım... Sen ne yaptın ne durumdasın geçmişi okuyamadım...
Canim en azindan 1 2 gun gecmesini bekle derim.yani simdi varsa bile idrarda cikmaz bosa uzulursun bu seferdeyaa arkadaşlarr dun batımdı ama hala olmadımmm buay sogan yapmıştımm test yapmaya korkuyorummm
hımmmAma yeni adet oldum suan bitmek uzere biter bitmez yumurtlama olur mu? Ama ayni onun gibiydi.ben dusunup kendim yok artik dedim. Ne biliyim yumurtaysada gitti bosa(
yaa arkadaşlarr dun batımdı ama hala olmadımmm buay sogan yapmıştımm test yapmaya korkuyorummm
Him anladim bnmde bitiyor iste reglim. Soganaa baslicam hemen.lekelenmistim ya 3gun surdu adetim 2gun gecikmeli geldi sogandan herhalde diye dusunuorum.cnku hisarbuseligede ayni olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?