- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
kzlar size bişey sorcam ben idrarda ovulasyon yapıyorum buay biliyosunuz dün yaptım 2. çizgi bayaa bi silikti bugün yaptım aynı saatte 2çizgide kopkoyu 1 gün içinde hemen böyle koyu olurmu? dün baya silikti çünkü ben yumutluyommu şimdi?
aynen benim de öyle oluyo kardeşim benim 23 ünde bitti hala kasıklarım öyle senin gibi belimde ağrıyo iltihapta geliyo bu ara sen kaç gün adet olmuştun1 kez kullandım
adet oldum işte sogan kürü sonrası ilk adetim
ama nasıl seyiriyor hala dada pıp pıtt atıyor sancı gibi
aaaa evt aynı ozaman biz yumurtluyoruz galibaa hem aynı güüüncnm bak bu bnm ovü. üstteki dün yaptığım, emin olamamıştım silik gibi diye ama az önce yaptığıma bak 1günde nasıl değişti. resmen yumurtluyorum. snn de böyle mi??
Eki Görüntüle 699438
ALLAH razı olsun kardeşim ağzına sağlık şimdi nasılsın iyimisin?Herkese günaydın...
Arkadaşlar bir kaç gündür gelemiyorum ağır grip oldumkafamı kaldıramadım... Ama dualarınızı ihmal etmedim arkadaşlar... Rabbim kabul etsin inşallah
Ben tüm arkadaşların dualarını tamamlamış bulunuyorum...
Benim için dua eden herkese çok teşekkür ederimmmm... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
kardeşim senin duanı bugün okudum kusura bakma hakkını helal et dün dışardaydık geç eve geldik okuycaktım gece ama kendi iyi hissetmtdim kustum falan biraz evvel okudum ALLAH ım YÜCE RABBİM kabul etsin inşallah
Him anladim bnmde bitiyor iste reglim. Soganaa baslicam hemen.lekelenmistim ya 3gun surdu adetim 2gun gecikmeli geldi sogandan herhalde diye dusunuorum.cnku hisarbuseligede ayni olmus.
ALLAH razı olsun kardeşim ağzına sağlık şimdi nasılsın iyimisin?
Canim en azindan 1 2 gun gecmesini bekle derim.yani simdi varsa bile idrarda cikmaz bosa uzulursun bu seferde( ama yinede sen bilirsin insllah vardir bebiss :))
ins hamilesindir canım
ALLAH kabul etsiin kardeşim ALLAH razı olsuncnm sağolasın..ben de senin duanı sabah okudum.rabbim kabul etsin.
gelecek bu ay ALLAH ın izniyle kardeşim RABBİM hayırlısını versiin hepimizeOlabilir canım sende geçikme yapmış benim de erken geldi ve ağırılı yoğun adet oldum bende 2-3 gün adet oluyorum ama baya yoğun oldu iyi geldi sanırım...bu seferkinde ağrı olmadı ve rengi çok Berrak olunca bir daha yapmak istemedim...
Benimde 8. Günüm inşallah bu ay hepimizin yüzü güler canım...
Senden de Allah razı olsun canım...
Şimdi daha iyiyim çok şükürrr...
Bebiş hayali içindeyim :)
Gelsin inşallah bu ay hepimizin bebekleri
aaaa evt aynı ozaman biz yumurtluyoruz galibaa hem aynı güüün
Benim boyum 1 65 kilom 52
slm kızlar merhaba bende pcosluyum
soğan kürü yaptım bu ay normalde klomen ve çatlama iğnesi olmadığında 35 de bir olurdum ama gecikti adetim şiştim falan olamıyorum ...bu soğan suyu geciktirme yapıyor mu:SS
hamilelik testi yapıp çift çizgi çıktı sankii okadar sevindim valaaaevet evet eveeettt :118:
Herkese günaydın...
Arkadaşlar bir kaç gündür gelemiyorum ağır grip oldumkafamı kaldıramadım... Ama dualarınızı ihmal etmedim arkadaşlar... Rabbim kabul etsin inşallah
Ben tüm arkadaşların dualarını tamamlamış bulunuyorum...
Benim için dua eden herkese çok teşekkür ederimmmm... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
hamilelik testi yapıp çift çizgi çıktı sankii okadar sevindim valaaahayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım yumurtalarımız
Amin isteyen herkese insallah canimhımmm
hımmm anladım canım ins bu sefer son adet olur 9 ay boyunca adet olmazsın da bebişin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?