Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canim daha yeni calismalara basladigimiz icin esimle kontrole gitmedik..uc bes ay deneriz tutturamazsak bide o gorunur..ben iki ayri doktora gittim ikiside muayine etti ve stresten olabilecegni soledi..adetim gelmedikce acaba hamile miyim die stres yapiorum ben stres yaptikca o grlmio iste..umarim bu ayda ayni gecikmeyi yasamam bugunde goremedik kirmiziyi..sokturmesi icin kekik falan icicem bugun artik..allah herkeze saglikli evlatlar versin aratmasin insallah

birde bu ovulasyon testlerini eczaneden mi alıyoruz..sordum ıkı tanesine 7 lira diyor

Sanaa biset diyimmi canim bende ayni sen gibiydim.tabi 3yil gecince aradan suan saldim cayira mevlam kayira :))) bn adetimi 1hafta geciktiriyodum ne zaman test yapiodum negatifi goruyodum beyin inaniyor olmadigina ve o gun adet oluyordum.stres gercekten onemli bi faktor.onu dusunmeyecegin bi ugras bul kendine sana tavsiyem bunlari yasamis biri oLarak soyluyorum.sende sorun yoksa esindede yoksa yakinda gelir bebegin pozitif dusun cnm.ama surkli acaba hamilemiyim fikrinden uzak dur :)) biliyorm zor bisey ama durmaya calis en azindan.

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE Medine Zeynep
bugün herkes MEDNE arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etsin
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK....

DUA ederken eksik etmeyin hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak. annesine babasına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak. vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün aklı yerinde hiçbir azası eksik olmayan kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel, ömrü uzun bahtı güzel evlat nasip et.hayırlısıyla ver rabbim isteyen herkese. AMİN

aaay canım yaa yapma bu kadar stres daha yeni başlamışınız bence senin bu stresinden olmuyo bol bol dua et ALLAH ına sığın RABBİM nezaman hayırlısıysa senin için ozaman verecek sana bebişini kendini stres yapıp germe eşinlede sorunlar çıkar sonra aranızda rahat ol olacak en yakın zamanda kaç yaşındasın?soğan kürünüde kullan ama adet söktürücü filan kullanma belki hamilesindir

birde bu ovulasyon testlerini eczaneden mi alıyoruz..sordum ıkı tanesine 7 lira diyor
eczanelerde pahalı oluyo kredi kartı kullanıyosanız g.g. da var laboquic 20 tanesi 20 lira hemen geliyo ben 20 tane aldım başka bi yerdende almıştım 20 tane etti 40 tane ilk defa yaptım yani dün çift çizgi çıktı bence ondan al canım

amin canım inşh.. bende bugünki arkadaşın dualarını okudum inş. Mevlam kabul etsin. yarın benim sıram şimdiden okuyan ve dua eden bütün arkadaşlardan ALLAH razı olsun...
ALLAH razı olsun arkadaşlarım ALLAH ıma binlerce şükür sizi tanıdım RABBİM gönlünüzdeki muradınızı versin bana dua ettiğiniz için RABBİM sizi hiç sıkmasınmedne kardeşim birazdan senin duanı okuycam bitince hemen buraya yazcam kardeşim

bacım benim bugünkü test çok fena dünkü çabalar boşa gitmez inşallah yakalayacaz diye harap ettik kendimizi ama bi de şu teste baksana Eki Görüntüle 699982

Kızlar anneolmak nerelerde bayadir görünmüyor. En son eşine biberon hediye etmişti ya. Sonuç ne oldu acaba merak ettim onu

evt canım doktora gitmişti değeri 33 civarı çıkmıştı yanIış hatırIamıyorsam daha yeni demiş doktor
randevusu vardı ama ne zaman biImiyorum tam. şimdi sen söyIeyince bnde merak ettim :26:
yakın zamanda ugrar inş haberdar eder bizi de..

ben az önce abdestimi aIdım Ieke geImeden duaIarınızı okuyacagım inşaIIah
sogan suyunada yarın başIıyorum yeniden

ucuzmuş ya bende internetten bakayım ozaman

bacım benim bugünkü test çok fena dünkü çabalar boşa gitmez inşallah yakalayacaz diye harap ettik kendimizi ama bi de şu teste baksana Eki Görüntüle 699982

ohh maşaIIah
o yumurtaIar bebiş oIcak inşaIIah
hadi gittim ben dua okumaya geIirim bitince

benim adet olmadi bu ay nedense. bugun 37. gun. bu sabah yine lekeli gordum. ama kendimi adet goruyo saymiyorum. sonrasinda beyaz akinti vardi. bugun tatil heryer. yarin dru arayip randevi isticem.

amin canım hayırlısı inşallah öyle çok akıntım yokta arada su gibi yoğun bi akıntı geliyor bu arada senin kacıncı ayın soğan küründe kusum inşallah tez zamnda gelir meleklerimz yaa

sağol canım bi de dediğin gibi yapayım ben içerken biraz zorlanıyorum ve sonrasında bütün gün arada mide bulantım oluyor iştahımda azaldı sanki bunu soğan kürüne bağlıyorum ben. ama katlancam napim bi hafta bitti sayılır kaldı bi haftam dayancaz artık inşallah hepimiz bu kürle kavuşuruz en yakın zamanda meleklerimize

bi de kızlar aranızda bu kürü yaparken duphaston kullanan olmuşmuydu... ben 16. gün duphaston kullanacaktım ama ikisi bi arada zararı olur mu :26: adetim geciksin istemiyorum o yüzden duphaston kullancam doktorumda onu vermişti ama küre yan etki eder mi :44:var mı bu konuda bi bilginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…