Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

anaaa ee çatlamış kız yumurtan işte 2 koyu çizgiden sonra 2.çizgi silikleşmişse çatlamış demektir ben öyle biliyorum bugünüde değerlendirin

KIZ HARBİ Mİİİ ay ben bilmiodum çatladığı öyle mi anlaşılıyomuş, başka bilen var mı yaa lütfenn sağdaki kontrol çizgisi, soldaki bnm yumurta, eminsin dimi sen hisarbuse.can???

Ben adet olmam lazim 2 günüm kaldi ölesine bi ovu testi yaptim ayni yukardaki sonuc ilginc adete yakin testin böle olmasi normalmi yoksa hamismiyim isimda inmedi daha 36,7 36,5 inmior. Bosuna ümütlenmiyim yinede hayirlisi

emos regline iki gün kala bu kadar net cizgiler çıktıysaaa ve ateşin de dediğin gibiyseee seni ümitlendirmek istemem ama ben ümitlendim bu tablo karşısında yaa hayırlısı olsun bakalım anne adayı!

arkadaslar birbrinizi yanlis yonlendirmeyin.

sogan kuru ac karna yapiliyor. mybaby24 arkadasimiz sitede yazani alintilamis. acik ve net ac karna yaziyor!!

Ben adet olmam lazim 2 günüm kaldi ölesine bi ovu testi yaptim ayni yukardaki sonuc ilginc adete yakin testin böle olmasi normalmi yoksa hamismiyim isimda inmedi daha 36,7 36,5 inmior. Bosuna ümütlenmiyim yinede hayirlisi

ovu testleri hamisligi de belli ediyor mu ki?

vucut isisi adet olana kadar inmez zaten ama normal test yap sen en iyisi.

can lar bende buralardayım haberınız olsun ...:) ıns 2 gune adetım bıtıytıyor ..okumadıgım arkadaslarında dualarını okucam ıns :)

emos regline iki gün kala bu kadar net cizgiler çıktıysaaa ve ateşin de dediğin gibiyseee seni ümitlendirmek istemem ama ben ümitlendim bu tablo karşısında yaa hayırlısı olsun bakalım anne adayı!

Bilemiyom acikcasi umutlanmak istemiyorum simdiden snra cok üzülürüm kirmizilari gördümde ins dedin gibidir canim ya

aaa ben biimiyordum arkadaşın polikistik over'i oluuğunu

hayırlısı olsuun inşallah hamilesindir RABBİM hayırlısı neyse onu göstersin

arkadaslar birbrinizi yanlis yonlendirmeyin.

sogan kuru ac karna yapiliyor. mybaby24 arkadasimiz sitede yazani alintilamis. acik ve net ac karna yaziyor!!
ben arkadaşın bir sorunu olduğunu bilmiyordum cnm kesinlikle yalnış yönlendirmek istemem bende oğluma bu soğan kürünle hamile kalmıştım 4 sene evvel ben tok içmiştim kürü 2. ayda hamile kalmıştım ve eşimede içirmiştim ama bende hiç bir sorun yoktu kist falan yoktu sadece biraz herkezde olduğu gibi adet düzensizliği vardı arkadaş miğdem bulandı diyince bende aç karnınamı içyo diye düşündüm yardım etmek istedim kusura bakmayın

KIZ HARBİ Mİİİ ay ben bilmiodum çatladığı öyle mi anlaşılıyomuş, başka bilen var mı yaa lütfenn sağdaki kontrol çizgisi, soldaki bnm yumurta, eminsin dimi sen hisarbuse.can???
vallaaaa araştırmalarım onu gösteriyo siz devam edin zaten dün 2çigi tam belirgin değilmidi sendede bendede bu 1-2 gün üst üste devam kardeşim

Selam kızlar,
Biz de artık bebek sahibi olmaya karar verdik :) Karar verdiğimden beri araştırmadığım konu kalmadı, ne çok detay varmış... Ateş ölçme, ovülasyon testi, uygun pozisyon... Hepsini uygulayacağım, çok bilimsel bir çalışmanın ürünü olacak inşallah bebişimiz... :)) Eğer olmazsa soğan küürünü de denerim.. Adetimin 5. günündeyim, yumurtlama dönemini sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım güzel haberler veririm sizlere ...

allah razı olsun canım benim. duan da hepiz içim olsun inş.. amin... diğer arkadaşlarda okudu mu acaba ?

evt canım ben abdest almıştım ama leke geldi yarına kaldı herkesinkini yarın bitireceğim inşallah.

aaa ben biimiyordum arkadaşın polikistik over'i oluuğunu

kızz bende de pco yok ama kür bu yani bende yazdıgı gibi uyguluyorum
bebek isteyenlere frklı bi tarif yok
bu şekilde yapılıyor illa pco olanlar öyle yapsın demiyor ki
aç karnına içilecek sende öyle yap canım

estegfirullah ya belki oyle de oluyodur ama biz de adam ne diyosa onu yapmaya calisiyoruz ya o bakimdan :))

ya kizlar benim durum gittikce garip bi hal almaya basliyor.
hala tam adet olmadim ben. bugun de 38. gunum. ama ozellikle dunden beri beyaz akinti goruyorum. sanki 2 hafta once adet oldum da bugunlerde de yumurtlama oluyo gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…