anaaa ee çatlamış kız yumurtan işte 2 koyu çizgiden sonra 2.çizgi silikleşmişse çatlamış demektir ben öyle biliyorum bugünüde değerlendirin
Ben adet olmam lazim 2 günüm kaldi ölesine bi ovu testi yaptim ayni yukardaki sonuc ilginc adete yakin testin böle olmasi normalmi yoksa hamismiyim isimda inmedi daha 36,7 36,5 inmior. Bosuna ümütlenmiyim yinede hayirlisi
aç karnına içersen zayıflatır kiloda verirsin fazla kilon varsa aç karnınada içebilirsin ama kilo vermek istemiyorsan tok karnına iç sen aç içtiğin için miğdden bulanıyo demek aç tok farketmez bebek için.Saatte önemli değil sabah akşam -öğlen gece yatmadan önce fark etmez
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
Ben adet olmam lazim 2 günüm kaldi ölesine bi ovu testi yaptim ayni yukardaki sonuc ilginc adete yakin testin böle olmasi normalmi yoksa hamismiyim isimda inmedi daha 36,7 36,5 inmior. Bosuna ümütlenmiyim yinede hayirlisi
cnm senin duanı da okudum.YÜCE MEVLAM hayırlı,sağlıklı,güzel yüzlü ve güzel ahlaklı evlat nasip eylesin:121:
ovu testleri hamisligi de belli ediyor mu ki?
vucut isisi adet olana kadar inmez zaten ama normal test yap sen en iyisi.
emos regline iki gün kala bu kadar net cizgiler çıktıysaaa ve ateşin de dediğin gibiyseee seni ümitlendirmek istemem ama ben ümitlendim bu tablo karşısında yaahayırlısı olsun bakalım anne adayı!
sendende canımaaaa ben aç karna içiliyor biliyordumtok karna içmek daha kolay olur benim için. zaten çok zayıfım zayıflamama gerek yok benim. neyse bunu öğrendiğim iyi oldu canım allah razı olsun senden
bişey değil cnm test yaptınmı belki hamilesindir?teskur ederim cnm adetim gelsin bitince başlıcam hemen..umarım ıse yarar..bide su adetim gelse bi an once artık bugünde bişi yok
aaa ben biimiyordum arkadaşın polikistik over'i oluuğunuKür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
hayırlısı olsuun inşallah hamilesindir RABBİM hayırlısı neyse onu göstersinBen adet olmam lazim 2 günüm kaldi ölesine bi ovu testi yaptim ayni yukardaki sonuc ilginc adete yakin testin böle olmasi normalmi yoksa hamismiyim isimda inmedi daha 36,7 36,5 inmior. Bosuna ümütlenmiyim yinede hayirlisi
ben arkadaşın bir sorunu olduğunu bilmiyordum cnm kesinlikle yalnış yönlendirmek istemem bende oğluma bu soğan kürünle hamile kalmıştım 4 sene evvel ben tok içmiştim kürü 2. ayda hamile kalmıştım ve eşimede içirmiştim ama bende hiç bir sorun yoktu kist falan yoktu sadece biraz herkezde olduğu gibi adet düzensizliği vardı arkadaş miğdem bulandı diyince bende aç karnınamı içyo diye düşündüm yardım etmek istedim kusura bakmayınarkadaslar birbrinizi yanlis yonlendirmeyin.
sogan kuru ac karna yapiliyor. mybaby24 arkadasimiz sitede yazani alintilamis. acik ve net ac karna yaziyor!!
vallaaaa araştırmalarım onu gösteriyoKIZ HARBİ Mİİİay ben bilmiodum çatladığı öyle mi anlaşılıyomuş, başka bilen var mı yaa lütfenn sağdaki kontrol çizgisi, soldaki bnm yumurta, eminsin dimi sen hisarbuse.can???
allah razı olsun canım benim. duan da hepiz içim olsun inş.. amin... diğer arkadaşlarda okudu mu acaba ?
aaa ben biimiyordum arkadaşın polikistik over'i oluuğunu
ben arkadaşın bir sorunu olduğunu bilmiyordum cnm kesinlikle yalnış yönlendirmek istemem bende oğluma bu soğan kürünle hamile kalmıştım 4 sene evvel ben tok içmiştim kürü 2. ayda hamile kalmıştım ve eşimede içirmiştim ama bende hiç bir sorun yoktu kist falan yoktu sadece biraz herkezde olduğu gibi adet düzensizliği vardı arkadaş miğdem bulandı diyince bende aç karnınamı içyo diye düşündüm yardım etmek istedim kusura bakmayın
ya kizlar benim durum gittikce garip bi hal almaya basliyor.
hala tam adet olmadim ben. bugun de 38. gunum. ama ozellikle dunden beri beyaz akinti goruyorum. sanki 2 hafta once adet oldum da bugunlerde de yumurtlama oluyo gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?