önceIikIe hoşgeIdin canım
sogan suyunu denemekIe iyi yapmışsın
ancak eger sen bebek için aceIe ediyorsan doktora görünmekte fayda var.
ben 1 sene gitmedim doktora sonra bi gittim tek tüpüm tıkaIı çıktı Iaporoskopi iIe açıIdı şükür
eşiminde değerIerine bakıIdı onunda sayı ve morfoIoji sorunu çıktı
yani bişey varsa baştan tedavi oIursun daha erken sonuç aIırsın
hakkında hayırIısı oIsun inşaIIah hamiIesindir burdan bizede yaz oIurmu
2.kürden sonra da hamiIe kaIan çok var
rabbim hakkmızda hayırIısını versin
soğan adeta kadın rahmi için yaratıImış bi nimettir eveIaIIah içiniz görüceksiniz
yeni Iiste yapaIımda yapmasına yine ben mi yapayım
benim 5 gün günümü geciktirdi sogan suyu :S sonra daha içmedim.
Ben 15 gün ictim ictigim sürede kanam oldu lekelenmem oldu bitmedi bi türlü adetimde 10 gün erken geldi bende adete 10gün kala tekrar edilmesi gerek onu yapmadim simdi ondan
olmaz olur mu, bnmkiler sanki ağzıma gircek gibi oluyo, hem hassas hem şişçoğu kişinin de aynı şekilde. tabi tek belirti bu değil ve kişiden kişiye de değşiklik gösterebilir. ama daha 10 gün varsa yumurtlamadan olması muhtemel tatlım.
hayırlısı canım bat 12 si bakalım sogan kürümün 13 günü bu ay ins tutar
devam etseydim benm de 12. gün olacaktı bugün soğanın, ama etmedim işte. benm bat da 15-17 mayıs diyelimyakınmışız yaaa, güzel haberlerle inşallah cnm bnm!
mybaby24,emo27 cok tesekkur ederim bana yazdiginiz icin..daaha yeni uye oldugum icin nerden nasil cevap verecegimi tam bilmiyorum.Bu arada yurtdisindan katiliyorum yanlis birseyler yazarsam kusuruma bakmayin :)
mybaby dediklerini yapicam canim.Bir ay daha bekleyip doktora gidecem.Belki de dedigin gibi tikali tup falan olabilir ki insallah olmaz..emo27 sana da tesekkurler canim..Benim esimde aynen oyle cocuk gorunce cildiriyo ama cocuklarda ona bayiliyo:) Baskasinin cocuklarini sevmek istemiyorum artik kendi bebisimi istiyorum, insallah Rabbim tez zamanda hepimizin yuzunu guldurur.Bu arada seninle ayni gun adet olmamiz gerekiyor..insallah olmayiz da meleklerimiz bizimledir
ay demeeeee, canımız çıktı ayolhayattan soğuycaz artık valla
önceIikIe hoşgeIdin canım
sogan suyunu denemekIe iyi yapmışsın
ancak eger sen bebek için aceIe ediyorsan doktora görünmekte fayda var.
ben 1 sene gitmedim doktora sonra bi gittim tek tüpüm tıkaIı çıktı Iaporoskopi iIe açıIdı şükür
eşiminde değerIerine bakıIdı onunda sayı ve morfoIoji sorunu çıktı
yani bişey varsa baştan tedavi oIursun daha erken sonuç aIırsın
hakkında hayırIısı oIsun inşaIIah hamiIesindir burdan bizede yaz oIurmu
2.kürden sonra da hamiIe kaIan çok var
rabbim hakkmızda hayırIısını versin
soğan adeta kadın rahmi için yaratıImış bi nimettir eveIaIIah içiniz görüceksiniz
yeni Iiste yapaIımda yapmasına yine ben mi yapayım
şimdi başlama bence küre arkadaşım adet bittikte sonara beşlanıyo çünkü biraz daha bekle kana baktır idrarda çıkmıyo bazen hamilelik
canım işte pazartesi gittim yaptırdım hiç bişey çıkmadıyine gidip ümitlenmek istemiyorum..belliki adetim bu ayda gec gelicek..bildiğin sökturucu bişiler var mı peki?
kızlar ben bi süreliğine yokum herkese desteği ve yardımı için çok teşekkür ederim. sayenizde çok şey öğrendim. yumurtlamayı yeni atlattım ve bata kadar bu konuyla haşır neşir olmak istemiyorumbeni anlarsınız umarım. dileyen, bekleyen herkese nasip etsin Allah tez vakitte sağ salim inşallah. sevgi, selam ve dua ile kalın...
aa evt evelallah tı ben nerden çıkardım alimallah ı hay allaaaaaah:44::44: sen yap tabii ya sen çok güzel ayarladın
bilmiyomki canım ben o ilaçaları dr. verdimi sana hiç söktürücü bi ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?