Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim 5 gün günümü geciktirdi sogan suyu :S sonra daha içmedim.

Ben 15 gün ictim ictigim sürede kanam oldu lekelenmem oldu bitmedi bi türlü adetimde 10 gün erken geldi bende adete 10gün kala tekrar edilmesi gerek onu yapmadim simdi ondan

ben de bu ay ilk defa yaptım, reglimin 5. günü başladım, niyetim onbeş güne tamamlamaktı aslında ama yumurtlamam gelince önceki gün cesaret edemedim bıraktım. düzenli olarak toplamda 10 gün yaptım yani. Şifa Allah'tan...

duaIarınızı geç okudum regI yüzünden kusura bakmayın arkadaşIar
az önce ikinize okudum son 2 kaIdı onIarıda akşama okuyacagım
sonra yeni Iiste için yine fikir aIış verişi yaparız
medne ve hisarbuseIik kardeşIerim akşamada sizinkini okuyacagım haberinz oIsun

hayırlısı canım bat 12 si bakalım sogan kürümün 13 günü bu ay ins tutar

hayırlısı canım bat 12 si bakalım sogan kürümün 13 günü bu ay ins tutar

devam etseydim benm de 12. gün olacaktı bugün soğanın, ama etmedim işte. benm bat da 15-17 mayıs diyelim yakınmışız yaaa, güzel haberlerle inşallah cnm bnm!

mybaby24,emo27 cok tesekkur ederim bana yazdiginiz icin..daaha yeni uye oldugum icin nerden nasil cevap verecegimi tam bilmiyorum.Bu arada yurtdisindan katiliyorum yanlis birseyler yazarsam kusuruma bakmayin :)

mybaby dediklerini yapicam canim.Bir ay daha bekleyip doktora gidecem.Belki de dedigin gibi tikali tup falan olabilir ki insallah olmaz..emo27 sana da tesekkurler canim..Benim esimde aynen oyle cocuk gorunce cildiriyo ama cocuklarda ona bayiliyo:) Baskasinin cocuklarini sevmek istemiyorum artik kendi bebisimi istiyorum, insallah Rabbim tez zamanda hepimizin yuzunu guldurur.Bu arada seninle ayni gun adet olmamiz gerekiyor..insallah olmayiz da meleklerimiz bizimledir

Son düzenleme:

ne demek canım burda birbirimize yardım etmek adına toplanıyoruz dertleşiyoruz her şeyi paylaşıyoruz
aklına takılan her türlü şeyi çekinmeden sorabilirsin bildiğimiz bişey oldugu sürece yardımcı oluruz.
inşallah canım herhangi bi sorun yoktur hemen gelir bebeğin seversin sende doya doya
3 yıldır çabalıyorum bende bu yolda rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

aa evt evelallah tı ben nerden çıkardım alimallah ı hay allaaaaaah:44::44: sen yap tabii ya sen çok güzel ayarladın

şimdi başlama bence küre arkadaşım adet bittikte sonara beşlanıyo çünkü biraz daha bekle kana baktır idrarda çıkmıyo bazen hamilelik

canım işte pazartesi gittim yaptırdım hiç bişey çıkmadıyine gidip ümitlenmek istemiyorum..belliki adetim bu ayda gec gelicek..bildiğin sökturucu bişiler var mı peki?

kızlar ben bi süreliğine yokum herkese desteği ve yardımı için çok teşekkür ederim. sayenizde çok şey öğrendim. yumurtlamayı yeni atlattım ve bata kadar bu konuyla haşır neşir olmak istemiyorum beni anlarsınız umarım. dileyen, bekleyen herkese nasip etsin Allah tez vakitte sağ salim inşallah. sevgi, selam ve dua ile kalın...

Son düzenleme:
tatlım lıste yapınca bnıde ekleyın olurmu bnm adetım yarın bıtıcek ıns ...:)yer gok dua ile

bırde arkadaslar okuyamadıgım arkadaslarada adet bıtımınde okucam :)yaanıı 2 gun sonra. Ins hepımızın tez elden bebısı olur :)

sonucu bildir bize emii

slm cnm.2 defa rahim filmi çekildim.benimde tek tüpüm tıkalı demişti dr.sonra histereskopi yapıldı ve polip olduğu söylenip histereskopi ile onu aldılar.3 ay içinde gebe kalma şansın yüksek demişti ki ne yazık 1.5 sene olacak ki ben histereskopi olalı ve halen olmadı.tabiki herşey RABBİM den ancak olmadı.belki bu sene aşılama yaptırmayı düşünüyoruz sizce daha erken mi.eşimde de hiç bir sorun yok bende de .dr geç kalmak istemiyorsanız aşılama ya da tüp bebek yaptırın dedi.çünkü 3 sene olacak korunmamanıza rağmen halen gebe kalamadığına göre dedi dr o yüzden bir an önce aşılama ya da tüp bebek yapalım dedi.ben de kararsızım normal yolla olmasını istiyorum.bu arada benim adet tarihim 11 mayısta inşallah olmam.(amin)

bilmiyomki canım ben o ilaçaları dr. verdimi sana hiç söktürücü bi ilaç

gecen ayki gecikmemde arlusal kullan 5 gun ıcınde gelir demişti kullandım 10 gun oldu gelmedi..sonra progestan ıgne verdi birkerede uc doz vurundum ondan sonra geldi..ıkı ayrı doktora bakındım ıkısıde yumurtalıklarında bi sorun yok..mevsimsel yada stresten olabilir dedi...gecen ay ılk kez böle gcıktıgı ıcın önemsemedim cok mevsimsel olabılır dedim ama bu ayda gecikicek gıbı görunuyo..gec döllenme bilmem neyi düşünmek bıle ıstemiyorum..ııce kendı kendıme umıtlenıorum cunku..sımdı bı an once adet olsamda duzenımı bılsem dıe dua edıorum..cok sınır bozucu gerçekten..hergun dusunuorum..merak ediorum ınternetten arastırıorum bide bu gec döllenme fılan oluomus ıste düşünmek ıstemıorum ama yınede acaba demedende edemiyorum..psikolojım bozulcak..gecen ay doktora gıtmekten o kadar sıkıldım kı bu ay ne test için ne muayıne ıcın doktora bıle gıtmek ıstemıyorum..tıksındım ıyıce..ona ragmende gıttım negatif cıktı zatenbıdada gıtmek ıstemıorumsenıde tanımıyorum hısar buselik ama üşenmeden her iletime cvp yazdığın ıcın cok teşekkür ederim...inşallah rabbım sende karnını bos bırakmaz,aratmaz..rabbım ısteyen herkeze göstersın..benım o kadar acelem yok aslıda yanı 7 aylık evliyim ve ıkı aydır çocuk dusunmeye başladık..ve ılk ayı tamamen olesine oldu ama bu ay ıkı güne bır duzenlı olarak bırlıktelımız oldu ona rağmen tutmadı..genede vardır bı hayır ılk denemede tutcak dıe bısı yok tabı ama adetim geciktikçe gelmedikçe stres oluyorum ıstebaya uzun yazdım cunku cok doldum ve uzgunum kimseye bu konuyu anlatamadım ıcınde..sadce senle dertleştim..nası olcak bılmıorum ama dusunmemeye calıscam ve hap ılac kullanmadan adetimin gelmesini beklicem..hersey ALLAHTAN..rabbim sabır versınnn butun bekleyenlere inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…