Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım çok iyi anlıyorum seni. biraz dinlen uzaklaş forumdan. yanlış anlama beni ama ben uzaklaşmadım hala atlatamadım o dönemi. seninle bir hamile kalanların gelişimini takip etmek çok zor bişey.
biraz kafanı dağıt sonra tekrar görüşeceğiz zaten burda bekliyoruz biz.
kendine iyi bak bu dönemde beslenmene dikkat et herzamankinden daha çok ihtiyacın olacak.
en kısa zamanda aramızda görmek dileği ile Allah a emanet ol arkadasım

evet hergün 2 katına çıktığı için değerler bugün son değerini görürsün sonra kafan rahat bi şekilde p.tesiyi beklersin.
ben ocakta 35 tl ye yaptırmıştım özel bir hastanede ama şuan ne kadardır bilmiyorum cnaım.
bebeğin senine olsunda fiyatı ne olursa olsun

öylee canımmm ama böyle olcagını bilemedimm dedimm ilk testı burda yaptırıyım sonra özele giderim muayene olurum dedimm ama olmadıı onlarr için önemsizz ama bizim için önemli oldugunu anlamıyolar doktor pazartesiyi beklee ne yapayım felan gibi birşeyler dedii gıcık şeylerrrr yaaaa

onlar ne anlasın senin ilk heyecanlarını ilk umutlarını. nasıl adli tıp uzmanları otopsi yaparken bir yandan yemek yiyebiliyolarsa bizim doktorlarda bekle derken o kadar ruhsuzlar

canım ne güzel bir heyecandır bilirim inşaallah hayırlı bir sonuç alırsın... ben de iki gün bekleyememiştim ve dr bana netten öğrenebileeğimi söylemişti. hakkaten de öyle oldu.. nerde yaptırdıysan (sağlık ocağı ya da devlet hastanesi) bulunduğun yerin lab. adresinden girip sonuçlarına bakıp öğrenebilirsin canım. Allah gönlünün muradını versin

yaa öğrenile biliyomuu canım ayrıntılıı anlatırmısn zahmet olmazsaa ben ankaradayımmm

çok üzülüyorum bu haberleri okudukça çok üzülüyorum... daha bir ay olmadı ben kaybedeli bebeğimi geçen ay bugün bu saatlerde kalp atışına şahit olmuştuk ama bugün benimle değil... çok zormuş Allah yaşayanlara da yaşamayanlara da yaşatmasın...
canım Allah sabrını versin, yazdıklarını okuyunca tutamadım kendimi... zor olacak belki ama hayırlısının böyle olduğunu düşün ve kendini bu şekilde teselli etmeye çalış...acını yaşa biriktirme içinde... öpüyorum güzel yanaklarından diliyorum ki gözünden dökülen yaşlar çabuk dinsin

yaa öğrenile biliyomuu canım ayrıntılıı anlatırmısn zahmet olmazsaa ben ankaradayımmm

canım ben sağlık ocağında yaptırmıştım, iki gün sonra çıkar dediler dr Allah tan anlayışlı bir dr du ve bana netten lab. sonuçlarından öğrenebileceğimi söyledi. bana adresi verdi ama o adresten ulaşamadım ikinci gün adresi buldum megerse ilk günün akşamı çıkmış sonuçlar. bana sağlık ocğında yaptırdıysan başına ankara yı koyarak yani ankara halk sağlığı lab. yazarak arat, sayfa yönlendirir seni. hsl34 olarak da aratabilirsin. inşaallah çıkar da yardımcı olabilmiş olurum... güzel haberle gel inşaallah :)

tamamm canımm çok teşekkürlerr bakıyorumm ama bulurum inşallahhh

canım hatta ben şimdi yazdım ankara halk sağlığı lab diye acıldı bi dene bakalım olmazsa bana özelden yaz ben bakıyım

sizler nasılsınız? inşaallah hamileliklerinizde herşey yolunda ilerliyordur da sağ salim alırsınız kucağınıza meleklerinizi

canım buldumm ama bana barkod no felan soruyoo vermedilerkii barkod numarası

barkod no dediği hani sen kan verirken bi kağıt verdin ya hemşirelere onlar da sana verdiler sonuçları alırken bunu vercen diye orda yazan numaradır, bi öyle dene ama ben sadece kimlik noyla öğrenmiştim. sen bi öyle dene bi de ben bakıyım siteye tamam mı canım

canımm o kagıtları kan tuplerinin üstüne yapıştırdı bana vermedii kii tc mı girsem olurmuu

canımm o kagıtları kan tuplerinin üstüne yapıştırdı bana vermedii kii tc mı girsem olurmuu

işte onlardan bi tane de sana vermiş olmalı gerekiyordu, bilmiyorum normalde tc den de olması lazım ben tc girdim çünkü bi araştır siteyi ben de bakıyım bakalım

işte onlardan bi tane de sana vermiş olmalı gerekiyordu, bilmiyorum normalde tc den de olması lazım ben tc girdim çünkü bi araştır siteyi ben de bakıyım bakalım

vermedi canımm iştee bilmiyorumkii neysee benim cıkmam lazımm görüşürüzz teşekkürler bilgilerin içinn

canım bizde seni merak ediyorduk çok üzüldüm gerçekten inşallah Allah en yakın zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin sana üzülme biraz kafanı toparla inşallah olur en kısa zamanda kendine dikkat et...

sizler nasılsınız? inşaallah hamileliklerinizde herşey yolunda ilerliyordur da sağ salim alırsınız kucağınıza meleklerinizi

Canım dün biraz rahatsızlandim eşim hemen Hastaneye götürdü çok şükür birşey çıkmadı ultrasondan da bebeğimize baktık kalp atislari başlamış ve artık net olarak belli oluyor doktor sadece kalp atisi başlamış bebeğinizde ışte burda ve gayet iyi dedi kalp sesini dinletmedi çarşamba randevum var o zaman inşallah doktorlar dinletir de bebeğimın kalp atışlarını duyarım

kızlaaar ben 4 gün önce ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyi gördüm biliyısunuz bu son 2 gündür çok az silik yani koyu gibi 2. çizgi çıktı ve bugün benden açık kahverengi sümük gibi bi akıntı geldi bu nedir? kızlaaar yardım edin

Benimde aynisi 2gün evel koyuydu cizgiler simdi silik benim akintida sümük gibi ama kahverengisi yok bende merak ediom pztsi adet olmam gerek hadi hayirlisi ins bebisimiz bizimledir bitanem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…