- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
merhaba hanımlar bende 22 nisanda kan vermistim bhcg 33.47 cıkmıstı dün bidaha kan verdim sonuc 38.19 bugun bebeğimlen vedalaştık artık Allah olanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin olmayanlarada hayırlı sağlıklı boy boy evlatlar versin suan yeni doktordan geldim düşük yapıyorum sağlıksız gebelik dedi doktor önümüzdeki ay tedaviye baslıcaz bakalım allaha emanet olun sizlerde dertleşmek konuşmak güzeldi( hoşçakalın
evet haklısın canımm baya eskimiş olcak o sonuçlar en iyisi tekrarr yaptırmak hem yukselmişmi görürüm dimii
çok saol arkadaşımmm yaa çok kararsız kaldımm inann özeldee fiyatlar nasıl biliyormusun canımm
evet hergün 2 katına çıktığı için değerler bugün son değerini görürsün sonra kafan rahat bi şekilde p.tesiyi beklersin.
ben ocakta 35 tl ye yaptırmıştım özel bir hastanede ama şuan ne kadardır bilmiyorum cnaım.
bebeğin senine olsunda fiyatı ne olursa olsun
öylee canımmm ama böyle olcagını bilemedimm dedimm ilk testı burda yaptırıyım sonra özele giderim muayene olurum dedimm ama olmadıı onlarr için önemsizz ama bizim için önemli oldugunu anlamıyolar doktor pazartesiyi beklee ne yapayım felan gibi birşeyler dedii gıcık şeylerrrr yaaaa
canım ne güzel bir heyecandır bilirim inşaallah hayırlı bir sonuç alırsın... ben de iki gün bekleyememiştim ve dr bana netten öğrenebileeğimi söylemişti. hakkaten de öyle oldu.. nerde yaptırdıysan (sağlık ocağı ya da devlet hastanesi) bulunduğun yerin lab. adresinden girip sonuçlarına bakıp öğrenebilirsin canım. Allah gönlünün muradını versin
merhaba hanımlar bende 22 nisanda kan vermistim bhcg 33.47 cıkmıstı dün bidaha kan verdim sonuc 38.19 bugun bebeğimlen vedalaştık artık Allah olanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin olmayanlarada hayırlı sağlıklı boy boy evlatlar versin suan yeni doktordan geldim düşük yapıyorum sağlıksız gebelik dedi doktor önümüzdeki ay tedaviye baslıcaz bakalım allaha emanet olun sizlerde dertleşmek konuşmak güzeldi( hoşçakalın
yaa öğrenile biliyomuu canım ayrıntılıı anlatırmısn zahmet olmazsaa ben ankaradayımmm
canım ben sağlık ocağında yaptırmıştım, iki gün sonra çıkar dediler dr Allah tan anlayışlı bir dr du ve bana netten lab. sonuçlarından öğrenebileceğimi söyledi. bana adresi verdi ama o adresten ulaşamadım ikinci gün adresi buldum megerse ilk günün akşamı çıkmış sonuçlar. bana sağlık ocğında yaptırdıysan başına ankara yı koyarak yani ankara halk sağlığı lab. yazarak arat, sayfa yönlendirir seni. hsl34 olarak da aratabilirsin. inşaallah çıkar da yardımcı olabilmiş olurum... güzel haberle gel inşaallah :)
canım hatta ben şimdi yazdım ankara halk sağlığı lab diye acıldı bi dene bakalım olmazsa bana özelden yaz ben bakıyım
canım buldumm ama bana barkod no felan soruyoo vermedilerkii barkod numarası
barkod no dediği hani sen kan verirken bi kağıt verdin ya hemşirelere onlar da sana verdiler sonuçları alırken bunu vercen diye orda yazan numaradır, bi öyle dene ama ben sadece kimlik noyla öğrenmiştim. sen bi öyle dene bi de ben bakıyım siteye tamam mı canım
canımm o kagıtları kan tuplerinin üstüne yapıştırdı bana vermedii kii tc mı girsem olurmuu
işte onlardan bi tane de sana vermiş olmalı gerekiyordu, bilmiyorum normalde tc den de olması lazım ben tc girdim çünkü bi araştır siteyi ben de bakıyım bakalım
vermedi canımm iştee bilmiyorumkii neysee benim cıkmam lazımm görüşürüzz teşekkürler bilgilerin içinn
sizler nasılsınız? inşaallah hamileliklerinizde herşey yolunda ilerliyordur da sağ salim alırsınız kucağınıza meleklerinizi
kızlaaar ben 4 gün önce ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyi gördüm biliyısunuz bu son 2 gündür çok az silik yani koyu gibi 2. çizgi çıktı ve bugün benden açık kahverengi sümük gibi bi akıntı geldi bu nedir? kızlaaar yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?