Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Senin duanı bugün okudum canım Rabbim kabul etsin dualarımızı

canım benim şuan hiçbi sorunum yok hani tüp tıkanıklıgı laporoskopi ile geçti hatta tek kesiğim var ameliyatta doktor ufak bişeydi hemen açıldı dedi yapışıklık fln bişey yok dedi bana. ama işte bizim sıkıntıda eşimde şuan morfoloji düşük. eger eşinin değerleri iyiyse normal yoldan olmaması için sebep yok. aşılamayı bnde düşünüyorum artık ama ağustostan sonra ancak yaz dönemi malum hareketli geçiyor sıcakta hastanelerde ugraşmak istemiyorum. 11 mayısta belkide bebiş haberi gelir canım umudunu kaybetme
ben her aydan sonra önce kahrolup sonra silkelenip yeni aya umutla bakıyorum. rabbim büyük bizim içinde vardır bi vakti saati hayırlı olan. aşılama düşünebilirsin hem maliyeti çok yüksek değil hemde tüpe göre daha kolay inşallah gerek kalmaz canım kendiliğinden gelir bebişlerimiz

ayyy canım benim şuan senn yazdıklarını okuyunca bi an kendi halim geldi aklıma
cidden senin gibiydim tüm gün nnette bebek hamilelik konularında geziyordum
sıkma kendini bu kdr bak daha yeni evlisiniz tadını çıkar aklından at bebek fikrini
ozaman kendiliğinden gelecek emin ol

canım benim ne demek burdaki arkadaşların halinden en çok ben anlarım benim annemle babamın çocukları 14 sene olmamış 14 sene sonra ben olmuşum ve 3sene sonrada kızkardeşim dünyaya gelmiş annem hep anlatır böyle oldu şöyle oldu diye neler yapmışlar neler türkiyede gitmedikleri dr.hastane ve hatta yatırlar hocalar kalmamış en son bi dr.a gitmişler o dr. rahmetli babacığıma bir hap vermiş ve o ay annem bana hamile kalmış düşünebiliyormusun annemle babamın yaşadıklarını ayrılma noktasına kadar gelmişler ama babacığım annemi bırakmamış annem sorun kendinde sanıyomuş şerefsiz bir dr. anneme senin çocuğun olmaz ama sakın intaar filan etme demiş annemin halini sen düşün artık sonra .Annem anlatır; seni doğurduğum hastanede o dr.u görmüş teyzelerim ve anneannem(anneme çocuğun olmaz diyen dr.u)bir dövmedikleri kalmış onu yaaa böyle şeyleroluyo hayatta işte her şey insanlar için her şey bir sınav sen nooolur stres yapma bak sende diyon daha 2 aydır karar verdiniz çocuğa.Olacak ALLAH ın izniyle adetin gelsin ALLAH ın izniyle bitsin ovulasyon aletlerinden al bil yumurtladığın gününü daha kolay olur canım benim sakın üzme kendini RABBİM ol deyince olur annemi düşün 14 sene...ne demek

Günaydinnnnnn...
2,sogan kurume az once baslamis bulunmaktayim :))) hayirli olur insallah. Bebisler bu ay gelecek pozitif dusunun pozitif olsunnn canlarimm.bizimde melegimiz olacak bzde anne olacagizz.

Ayyy canimm sen 14 dedikce dusunuyorumda biz bazen cok karamsar oluyoruz. Simdi cok sukur halimize herseyi internete girip ogreniyoruz dertlesiyoruz paylasiyoruz imkanlarimiz var cok sukur binlerce sukurler olsun rabbime. Canimm benimm Allah im bizim icn ne zmn hayirliysa ozaman versin.

Son düzenleme:
Merhabalar ben de soğan suyu içeyim dedim ama boğazıma birşey yaptı çok zor yutkunuyorum suanda aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?

aynen cnm şükürler olsun amiiiin

merhaba hanımlar bende 22 nisanda kan vermistim bhcg 33.47 cıkmıstı dün bidaha kan verdim sonuc 38.19 bugun bebeğimlen vedalaştık artık Allah olanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin olmayanlarada hayırlı sağlıklı boy boy evlatlar versin suan yeni doktordan geldim düşük yapıyorum sağlıksız gebelik dedi doktor önümüzdeki ay tedaviye baslıcaz bakalım allaha emanet olun sizlerde dertleşmek konuşmak güzeldi( hoşçakalın

Merhabalar ben de soğan suyu içeyim dedim ama boğazıma birşey yaptı çok zor yutkunuyorum suanda aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?
bende bişey olmadı bogazımda canım.
ama burnumu tıkamassam kokudan öğürüyorum
bi süre tıklalı burunla geziyorum

canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum inan
yazını okurken tüylerim diken diken oldu
acını anlıyorum gerçekten zor AIIah sabır versin
yeniden bebeğini sağlıkla kucagına alman dileğiyle
tedavin inşallah başarılı geçer sende Allaha emanet ol
bebiş haberini vermen dileğiyle
bizde belki burdan başka topiklere gitmiş oluruz karşılaşırız

Cok gecmis olsun canim Seni de takip ediyordum ve cok sevinmistim hamile olduguna.Insallah tez zamanda tekrardan hamile kalir ve saglicakla melegini kucagina alirsin

Hayirli cumalar arkadaslar! Bu mubarek gunde kendim icin ve sizin icin de bol bol dua ettim.Insallah hepimiz hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz.Benim adet gunum yaklasti ve yaklastikca da kendimde hamilelik belirtisi aramaktan bi hal oldum :) Evde testim var ama hayal kirikligina ugramaktan korktugum icin yapmiyorum.(ama kendimi de zor tutuyorum) Rabbim herseyin hayirlisini versin,hamile kalip kucagimiza almayi nasip etsin.

selam kızlar nasılsınız.
ya benim bata 10 gün var aynı zamanda soğan suyununda 10. günündeyim ama kasıklarımda aşırı sancı var neden acaba sizdede böyle bişey oldumu :26:

selam arkadaşlarr çarşamba test yaptım pozitifti dunde kan verdim aile sağlıkta bugun cıkar dedilerr gittim cıkmadı pazartesii ara dedilerr sinirr oldumm nee yapmamm lazımm yaa çokta merak ediyorummm gidipp bogasım var hepsiniiiii

bana bi fikir verin varmıdır bebişim bekliyimmi yoksa özelemi gidimm çok kararsız kaldımm nolurr birşey söyleyinnnn

valla canım en son idrarda yükselir bhcg u yüzden idrarda çıktıysa vardır gebelik.
sabrederim dersen ki daha nerden baksan 3 gün var o zaman bekle p.tesiyi derim ama ben aynı durumda olsam kesinlikle beklemez bi özele giderdim hem bu arada değerinde yükselmiş olur. sen şimdi p.tesi günü perşembenin sonucunu alacaksın değerin düşük olacak ama bugün ölçtürürsen taze sonuçlarını alacaksın :)

evet haklısın canımm baya eskimiş olcak o sonuçlar en iyisi tekrarr yaptırmak hem yukselmişmi görürüm dimii

çok saol arkadaşımmm yaa çok kararsız kaldımm inann özeldee fiyatlar nasıl biliyormusun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…