kızlar 2 gündür acayip kasıklarım agrıyo ara ara sancı gibi.dün ovulasyon yaptım 2 çizgimde gayet net çıktı.bat 20 mayıs.sogan kürü ve çörekotu bal kürünü bu ay ilk defa yaptım.bu batmaların ve agrıların sebebi ne olabilir acaba .
Benimde bu ay adet bitiminden 3gün sonra leke oldu gün boyunca ertesi gün geçti ve ondan sonraki 3gün adet olacakmışım gibi sancım oldu o ara yumurtlama olmuş ateşimde o ara düşmüştü yeniden yükseldi adetime 7gün kadar var ama agrılarım var gelip giden adet olucakmışım gibi:-(
yani ne yapmamız gerekiyo arkadaşım.sende sogan kuru yapıyomusun.inş ayın 20 sinde kırmızıları gormeyızde .bebeklerimiz gelsinbenimde bat 20 mayıs yumurtlama sancıları onlar cnm 2çizginde çıkmış bak
Birde benim prolaktin birazcık yüksekti onun icin aslanpencesi estrodiol hormonum biraz düşükmüs onun içınde keçiboynuzu pekmezi yiyorum 3.kavanozu yiyorum
yani ne yapmamız gerekiyo arkadaşım.sende sogan kuru yapıyomusun.inş ayın 20 sinde kırmızıları gormeyızde .bebeklerimiz gelsin
kızlaar ben baya adet oluyorum sankiiyarın dr.a gitçem batım 20 mayıstı ama ne oldu böyle bilmiyorum izmir şifa hastanesine gitçem basmanedekine izmirli olup oraya gideniniz varmı aranızda?
arkadaşlar birisi bana yardımcı olsun fikir versin.benim bat20 mayıs.sogan kürü yapıyorum ilk defa.dün ovi yaptım ve çift çizgi çok belirgin çıktı.bugun kasıklarım kalp gibi atıyo.sancım var.neden bilmiyorum.fikri olan varmı.....
kızlaar ben baya adet oluyorum sankiiyarın dr.a gitçem batım 20 mayıstı ama ne oldu böyle bilmiyorum izmir şifa hastanesine gitçem basmanedekine izmirli olup oraya gideniniz varmı aranızda?
soğandanmı biz leke görüyoz acaba arkadaşım bendede tam yuurtlama günlerimde leke var 2 gün oldu arada biraz kırmızıda geliyo
soğan kürü lekelenme mi yapıyormuş? nasıl yani? :111:
kızlaar benden hala açık kahverengi leke geliyo ya 2. gün oldu bat ım 20 mayıs
biraz evvel baktım çok azda kan geldi sildiğimde haydeeeeeeee noluyo acaba adet olmam imkansız ovulasyonda çift çizgi çıktığında adet olmaz dimi arkadaşım kesin yumurtlmA OLUYO ADET OLUYOkende yumurtlama olmaz dimiii
arkadaşlar birisi bana yardımcı olsun fikir versin.benim bat20 mayıs.sogan kürü yapıyorum ilk defa.dün ovi yaptım ve çift çizgi çok belirgin çıktı.bugun kasıklarım kalp gibi atıyo.sancım var.neden bilmiyorum.fikri olan varmı.....
senin durumunu bilmiyorum, yani ilişki oldu mu geçen ay bilemiyorum ama bir arkadaşım ilk 2 ay kanamalı hamilelik geçrimişti, belki senin durumun da öyle olabilir, doktora gitmen iyi olur bence de, ovulasyonda d açift çizgi çıkmışsa eğer hamile olabilirsin, ovulasyon testleri erken gebelik testleri gibi kullanılabiliyormuş
benim kasıklarım değil de rahmim atardı kalp gibi, son 2 aydır bu durumu yaşıyordum, ne olduğunu da anlayamıyordum,sen bu örneğimden kenidne pay çıkarma ama meğerse yumurtalıklarımda iltihap varmış( ama senin durumun farklı olabilir..
bayanlar biri bana yardımcı olabilr mi ? soğan kürünü 2 kez kullandım 2. kürde adetin 10. günü başlayıp 10 gün içtim ama adetim baya gecikti 2 haftaya yakın gecikme oldu bugün adetim bitti küre ne zaman başlayayım ve kaç gün devam edeyim bilgilendirir misiniz ? adet düzensizliği için içiyorum bi de pcos var bende
aaa daha çok erken degilmi batına daha var.sogan kurundenmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?