- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
canım kalp gibi atıyor demişsin ya aynen bnmde öyle oluyor yumurtlama günümde
mesela geçen ay sağ tarafım attı bu ay sol atıyor
iki çizgi net çıktıysa bu günleri eşinle değerlendirmen gerekiyor canım
:44::44::44: alla alla adet oluyorum sanki derken çoğaldı mı leke ?
daha 2 hafta var bat a yumurtlama dedik ama bu kdr uzun sürmesi ne derece normal hiçbi fikrim yok tatlım
en iyisi doktora git dediğin gibi allah korusun bişey olmasın bi de
senin durumunu bilmiyorum, yani ilişki oldu mu geçen ay bilemiyorum ama bir arkadaşım ilk 2 ay kanamalı hamilelik geçrimişti, belki senin durumun da öyle olabilir, doktora gitmen iyi olur bence de, ovulasyonda d açift çizgi çıkmışsa eğer hamile olabilirsin, ovulasyon testleri erken gebelik testleri gibi kullanılabiliyormuş
benim kasıklarım değil de rahmim atardı kalp gibi, son 2 aydır bu durumu yaşıyordum, ne olduğunu da anlayamıyordum,sen bu örneğimden kenidne pay çıkarma ama meğerse yumurtalıklarımda iltihap varmış( ama senin durumun farklı olabilir..
bayaaa kımızı geliyo arkadaşım bende korktuum yarın gitçem dr.a yazarım sonucu inşallah önemli bi şey yoktur
ovulasyonun çift çizgi çıkması çok garip zaten vallaa kafam durdu bu 2 gündür biran önce dr.a gitmek istiyorum yarın olsunda inşallah kötü bi şey çıkmasın dua edin bana kızlar...
kızlar merhaba soğan kürümün 7. günündeyim, kaç gün kullanmam gerekecek daha?
toplam 15 gun canim
Gunaydin kizlar.Bugun adet gunumdu ve tabikide hic sasmadi, sabah sabah kirmizi karti yedim gene( Bu ayda umutlar bosa tam 5 ay oldu ama bebis gelmiyor.Galiba babasi gibi biraz inat olucak o yuzden bekletiyo beni ama hayirlisi.Rabbime isyan etmiycem elbette o bilir zamanini vardir bir hayir ama insallah beni cok bekletmez.Bu ay da son kez sogan kurunu yapicam olmazsa doktora gidecem artik.5 aydir belirti aramaktan,yumurtlama gunu hesaplamaktan,test yapmaktan o testte cift cizgi silik olmasa bile silik gormek istemekten(alttan,ustten,sagdan,soldan bakmaktan) gercekten yoruldum.Neyse arkadaslar herseyin hayirlisi demekten baska diyecek birsey bulamiyorum.Rabbim er veya gec hepimize de anne olmayi o guzel duyguyu yasamayi nasip eder insallah
kızlar benimde sogan kürüm cuma günü bitti bugunde sabah kahverengi gibi leke geldi ama suan yok adetime 5 gün kaldı acaba yerlesme olabilir mi
olabilir tabii canım bekle bakalım hayırlısıneyse o olsun inşallah
Gunaydin kizlar.Bugun adet gunumdu ve tabikide hic sasmadi, sabah sabah kirmizi karti yedim gene( Bu ayda umutlar bosa tam 5 ay oldu ama bebis gelmiyor.Galiba babasi gibi biraz inat olucak o yuzden bekletiyo beni ama hayirlisi.Rabbime isyan etmiycem elbette o bilir zamanini vardir bir hayir ama insallah beni cok bekletmez.Bu ay da son kez sogan kurunu yapicam olmazsa doktora gidecem artik.5 aydir belirti aramaktan,yumurtlama gunu hesaplamaktan,test yapmaktan o testte cift cizgi silik olmasa bile silik gormek istemekten(alttan,ustten,sagdan,soldan bakmaktan) gercekten yoruldum.Neyse arkadaslar herseyin hayirlisi demekten baska diyecek birsey bulamiyorum.Rabbim er veya gec hepimize de anne olmayi o guzel duyguyu yasamayi nasip eder insallah
kızlaar ben baya adet oluyorum sankiiyarın dr.a gitçem batım 20 mayıstı ama ne oldu böyle bilmiyorum izmir şifa hastanesine gitçem basmanedekine izmirli olup oraya gideniniz varmı aranızda?
kızlar benim 13. günüm ama şimdiden içimi hüzün sardı soğan suyuna çok alıştım ilk defa bir kürü sonuna kadar bitiriyorum. ikinci kürü iple çekiyorum
inşaallah şifa olur arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?