Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bayaaa kımızı geliyo arkadaşım bende korktuum yarın gitçem dr.a yazarım sonucu inşallah önemli bi şey yoktur

ovulasyonun çift çizgi çıkması çok garip zaten vallaa kafam durdu bu 2 gündür biran önce dr.a gitmek istiyorum yarın olsunda inşallah kötü bi şey çıkmasın dua edin bana kızlar...

Gunaydin kizlar.Bugun adet gunumdu ve tabikide hic sasmadi, sabah sabah kirmizi karti yedim gene ( Bu ayda umutlar bosa tam 5 ay oldu ama bebis gelmiyor.Galiba babasi gibi biraz inat olucak o yuzden bekletiyo beni ama hayirlisi.Rabbime isyan etmiycem elbette o bilir zamanini vardir bir hayir ama insallah beni cok bekletmez.Bu ay da son kez sogan kurunu yapicam olmazsa doktora gidecem artik.5 aydir belirti aramaktan,yumurtlama gunu hesaplamaktan,test yapmaktan o testte cift cizgi silik olmasa bile silik gormek istemekten(alttan,ustten,sagdan,soldan bakmaktan) gercekten yoruldum.Neyse arkadaslar herseyin hayirlisi demekten baska diyecek birsey bulamiyorum.Rabbim er veya gec hepimize de anne olmayi o guzel duyguyu yasamayi nasip eder insallah

Kizlar adet günüm bugün gelmedi gitim test aldim malesef ovulasyon bugüne kadar positivti ovulasyon positiv olunca hamilesin diolardi asli yok test negativ kirmizi karti yemek üzereyim yine 5 aydir hüsran pressede bi ise yaramadi ovulasyon testide soganda

kızlar benimde sogan kürüm cuma günü bitti bugunde sabah kahverengi gibi leke geldi ama suan yok adetime 5 gün kaldı acaba yerlesme olabilir mi

ibrahim saraçoğlunun sitesinde okudum adetiniz bittikten 2-3 gün sonra başlarsanız daha iyi olur yazıyordu
bende her gün içme taraftarı değilim 3-4 kez bir kaç gün arayla içicem deneme yapıcam bakalım

olsuun 5 ay olmuş daha kardeşim sakın üzme kendini olacak ALLAH ın izniyle hayırlısıyla RABBİM büyük

ay canım yaaa beni yazmışsın sanki ALLAHIm yardımcımız olsun inşallah bu aayda tutar

merhba zenete bende bu soğan kürüne yarın başlayacağım sen kullanıyor musun ben pkoluyum onun için içeceğim

kızlaar ben baya adet oluyorum sankii yarın dr.a gitçem batım 20 mayıstı ama ne oldu böyle bilmiyorum izmir şifa hastanesine gitçem basmanedekine izmirli olup oraya gideniniz varmı aranızda?

canım sesin çıkmadı nasılsın doktora gittin mi

kızlar benim 13. günüm ama şimdiden içimi hüzün sardı soğan suyuna çok alıştım ilk defa bir kürü sonuna kadar bitiriyorum. ikinci kürü iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…