inşaallah şifa olur arkadaşım
kızlar benim 13. günüm ama şimdiden içimi hüzün sardı soğan suyuna çok alıştım ilk defa bir kürü sonuna kadar bitiriyorum. ikinci kürü iple çekiyorum
inşallah arkadasım 19 mayısta gideceğim doktora bakalım o zaman anlarız şifa oldumu yoksa bi işe yaramadımı
ben kürden sonra doktora gitmiştim herşey yolundaydı inşaallah senin içinde öyle olmuştur
arkadaşım bu ay sende ateş ölçerek takip yapıyordun değil mi
merhaba cimcime sultan bugün başka bir topikte de görmüştüm ben de ismini nereden tanıyorum diyordum. birşey soracağım izninle
tadı nasıl kötü mü ben yarın başlayacağım da şimdiden miğdem bulanmaya başladı inan
ben kürden sonra doktora gitmiştim herşey yolundaydı inşaallah senin içinde öyle olmuştur
evet arkadasım ateş ölçüyorum ovulasyon testi kullanıyorum preseed kullanıyorum soğan içiyorum ayaklarımı dikip yatıyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum anlayacağın
canım her an her topikde görebilirsin girip çıkmadığım delik pek yok
valla hiç korkma canım hiç kötü değil tadı. düşünki ben bal tarçın çörek otunu bile yapamamıştım 1 defa yiyebildim ikincisini dahi yiyemedim ona keza incir kürüde öyle onuda yapamadım ama soğan suyu gayet güzel. bende ilk gün tedirgin oldum hatta nefesimi tutarak içtim hatta ardından hemen bi incir yedim belki tadını alırımda midem bulanır bunuda yapamam dedim ama hiç umduğum gibi değildi öyle alıştımki görev olmuş sanki bir akşam içmeyi unuttum gece yarısı kalktım yaptım. evet çok hafif bi soğan kokusu var ama hani yemek yaparken soğan kavurursunya o kadar bile değil kokusu haşlanmış soğan kokmaz zaten
hiç korkma canım inşallah bitirene kadar yapacaksın sende
inşallah canım ben ilaçlarımı kullanmadım bu ay sadece soğana güvendim
destegin için teşekkürler cnm.sen kaç aydır içiyorsun peki lekelenme olayı kafama takıldı çoğu arkadaşta olmuş bence iltihap atıyor vucut ondan geliyor olabilir.aç karnına mı içilece sabah günde iki kez sanırım
canım ben ilk kürümü yapıyorum henüz. yeni başladım yani.
ara kanama benide korkuttu ama şöyle bir durum var ben zaten adetten önce iltihaplarım için bi sürü antibiyotik kullanmıştım yani iltihap yoktu temizlenmişti rahim ve tüpler. ben sadece hem önlem olsun hemde hamile kalmayı kolaylaştırsın diye başladım yapmaya ve iyiki yapmışım diyorum çünkü hala azda olsa iltihap atıyorum.
sabah ve akşam yemeklerden en az yarım saat önce 1,5 su bardağı kaynayan suyun içine soğanı atıyorsun ama muhakkak 1,5 su bardağı olsun hatta 2 de olabilir çünkü kaynayınca su kalmıyor 1 bardak su kaynatırsan yarım bardağa iner. soğutmadan hafif ılık içiyorsun eğer çalışıyorsan sabah yapamam dersen akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan önce yaparsın.. günde 2 defa. merak etme çok hafif bi tadı oluyo bana herkes sen hayatta içemezsin bçt bile yapamadın dedi ama bana kötü gelmedi tadı bilemiyorum yani
soğanı kabuguyla beraber dörde mi bölüyorsun
cimcimesultan ben diane35 kullanıyorum soğan kürünü içmemde bir zarar olur mu acaba
hayır dış kabuğuınu soy yani kırmızı veya mor soğan olmayacak sarı soğanın üstündeki ince olan sarı kabukları soy beyaz içi kalıyo onu 4 e böl hatta orta boy soğan diyorlar ama ben bazen büyük soğanlarıda kullandım üstten 2 kabuk falan soydum soğanı orta boya getirdim
canım verdiğin bilgiler için teşekkürler yarın başlayacağım mutlaka çıkmam gerek canın çekmesin patlıcan közledim salata yacağım kociş gelir birazdan tekrar teşekkrüler inşallah çabalarımız boşa çıkmaz
canım aklını karıştırmak istemem ama diane 35 i pko için kullananlar hiçbir işe yaramadığını söylüyor soğana başlayanlar olmuş. ikisinin birden zararı olurmu bilemem
oooooooo patlıcan salatası sarımsaklı sirkeli ve limonlu birazda. ooohhhhhh benim yerimede ye canım bayılırım
canım ben kaçtım inşallah bir daha görüşmek üzere kendine iyi bak ben kaçtım 20 dk ya yapayım bariii cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?