selam kızlar bütün gün koşturmaktan ugrayamadım eve gelincede yorgun düştüm uyumuşum yeni uyandım
bebişlere kız çocuklarına tütü takım yapıyoruzdainternet üzerinden satıyoruz
malzeme alışverişine çıktık bütün gün ayaklarım agrıdı valla
kız çocuklarınıza sipariş alınır hehehe
evet arkadasım ateş ölçüyorum ovulasyon testi kullanıyorum preseed kullanıyorum soğan içiyorum ayaklarımı dikip yatıyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum anlayacağın
selam kızlar bütün gün koşturmaktan ugrayamadım eve gelincede yorgun düştüm uyumuşum yeni uyandım
kızlar benimde sogan kürüm cuma günü bitti bugunde sabah kahverengi gibi leke geldi ama suan yok adetime 5 gün kaldı acaba yerlesme olabilir mi
15 gün münasıl dayanacağım yaaa,10 günde kessem işe yaramaz mı ki?
olsuun 5 ay olmuş daha kardeşim sakın üzme kendini olacak ALLAH ın izniyle hayırlısıyla RABBİM büyük
ne güzel bir iş, zevkli olsa gerek, benim kızım var ama malesef süslü püslü şeyleri ,etek elbise türüni hiç giymiyoreşofmanla doğdu onunla büyüycek bizimkisi
preseed ne demek? ben de ateş ölçme ve soğan kürünü deniyorum bu ay, ovulasyon testini beceremedim ben, tutturmadım bir türlü, bir de 2 gün sonra doktor yumurtalarıma bakacak,kısmet artık
ay canım yaaa beni yazmışsın sanki ALLAHIm yardımcımız olsun inşallah bu aayda tutar
kızlar benim 13. günüm ama şimdiden içimi hüzün sardı soğan suyuna çok alıştım ilk defa bir kürü sonuna kadar bitiriyorum. ikinci kürü iple çekiyorum
:))) Bende de aynisi olmustu cnm.Ilk kuru bitirdigimde esime dedim ki : ..ya sogan kuru yapmadim bi eksiklik hissediyorum :) seni soganci seniii diyerekten guldu banaa :) Gerci kur yapmasamda yemeklerde salatalarda sogan eksik olmuyo tam soganci olduk gercekten
canım sesin çıkmadı nasılsın doktora gittin mi
insallah oyledir ve bebisin seninledir cnmm
dün gitçektim arkadaşım benim oğlanda biraz hastalandı onu getirdim dün dr.a bugün aldım kendime randevu saat 3te gitçem cnm saol sorduğun için sen nasılsın?
geçmiş olsun arkadaşım.pko da neymiş.ammmaaan butun herseyi biz kadınlarmı yaşamak zorundayız.ben geçenay soğan kürünü yapmıştım yaa 15 gün adet oldum 20 nisanda, şimdi 4 mayıstada adet oldum ben ne yapçam şimdi yine 15 günmü yapayım soğanı nasıl yapayım arkadaşım
gittim dr.a kızlar dr belki pko olabileceğimi söyledi yumurtaların üstünde küçük bişeyler görmüş:2::2::2: hemen kan testi yaptırdı pazarteside yine gel dedi yumurtlama takibi yapalım ozaman tam anlaşılır pko olup olmadığına dedi nedir bu pko arkadaşlar yaaa nerden çıktı bu ALLAHım
geçmiş olsun arkadaşım.pko da neymiş.ammmaaan butun herseyi biz kadınlarmı yaşamak zorundayız.
ben geçenay soğan kürünü yapmıştım yaa 15 gün adet oldum 20 nisanda, şimdi 4 mayıstada adet oldum ben ne yapçam şimdi yine 15 günmü yapayım soğanı nasıl yapayım arkadaşım
saol arkadaşım neee 16 yaşındamıı yapma yaa ee naptın ilaçmı kullandın hala devam ediyomu? yumurtami çatlamıyo bu hastalıkta ne oluyo?çok geçmiş olsun canımsın yaaaaaaçoğu kadının baş belası malesef bu pko, 16 yaşımdayken bana bile pko var demişti doktor, şok olmuştum neyse üzülme, tedavisi var sanırım, inşşallah bir an evvel kurtulursun şu meretten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?