ozledik vallahi kiz nerdesin diyer arkadaslar sizde nukra sende hosgeldin canim buralari cok ihmale vermeyin sizsiz olmazafedersiniz birsey sorucam karbohidrat ne oluyor rengi ne banada anlatin lutfeeeeeen.... yoqurtuda ilk sizden duydum vallahi neler varmis ya biz uyumusuq bende yapmak istiyorum ne varsa hepsini.. birde bir sey sorucam bugun bayram sizlerde bu hangi bayram ve anlami ne bilmek isterdim ve hepinizin bayrami kutlu olsun
bu son msj ımı yazdıktan sonra başım öyle bi dönüp ağırdı ki anlatamam miğdem bulandı kustum hatta allahtan annemler yanımda girdim yıkandım falan biraz daha durcam daha kötü olursam acile gitçem artık hayıtla soğandan zehirlenmem inşallah
geldimm canımm burdayımm diyorum ya yogun geçiyor günlerim malum yaz ayı düğün dernek yılsonu gösterileri falan derken işten başımı kaldıramıyorum...senin kızın olunca ona da dikeriz tütü takımı sercemcik :))) bende varım listede tabiki unutmuşum kendimi yazmayı canım. bugün regaip kandili derler. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ihsanlar, ikramlar yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.. işte böyle canım bu gece bol bol dua etmek gerekiyor ben sabahlarım bu gece artık rabbim dualarımızı kabul etsin.
o ol derse olur rabbim herşeye kadir.
canımm nasıl oldunn sen? ne oldu öyle birden ki kızz hamiş olmayasın bi deaman dikkat et kendine kes soganı hayıtı bi dinlensin vucut yüklenme şimdi üstüne kendi haline bırak canım. sen çok taktın şu pko ya ama inan geçicek canım benim vardır bi şifası elbet hem net bişey yok dimi doktor sadece şüphelendi :44:
geldimm canımm burdayımm diyorum ya yogun geçiyor günlerim malum yaz ayı düğün dernek yılsonu gösterileri falan derken işten başımı kaldıramıyorum...senin kızın olunca ona da dikeriz tütü takımı sercemcik :))) bende varım listede tabiki unutmuşum kendimi yazmayı canım. bugün regaip kandili derler. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ihsanlar, ikramlar yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.. işte böyle canım bu gece bol bol dua etmek gerekiyor ben sabahlarım bu gece artık rabbim dualarımızı kabul etsin.
canımm nasıl oldunn sen? ne oldu öyle birden ki kızz hamiş olmayasın bi deaman dikkat et kendine kes soganı hayıtı bi dinlensin vucut yüklenme şimdi üstüne kendi haline bırak canım. sen çok taktın şu pko ya ama inan geçicek canım benim vardır bi şifası elbet hem net bişey yok dimi doktor sadece şüphelendi :44:
BAK BAK BAK NASIL NAZ YAPIYOR KIZ NE BILIYON BELKI HAMILESIN iyi olduguna sevindim yinede git doktora ihmale gelme
bugun adetimin 53. gunu ben hala adet olmadim. test yaptim bugun negatif. ne yapayim bilmiorum
canim hos geldin is filan bahane etme kiz kendini ozletmek senin niyyetinyaparim dualar hergun yapiyom zaten Allahim duyarda beni bebisime kavusturur insallah saban ayi bizde qaliba bu geceden baslar Allah tum dualari kabul etsin seninde benimde gelen yil bu geceye kadar kucagimizda yavrumuz olsun insallah...cok guzel anlatmissin ellerine salik belki bu gece listedeki herkes bir dua yapsin ne dersin olurmu bir dua secelim bu gun herkes bir birine okusun az bir dua olsunki herkesi okuya bilelim nedersin?
insallah benim bizimde yavrularimiz olur tutu takimi diktiririz gelsin o gunlerde bizde yasayalim Allahim duy sesimizi...benim babam cok yureyi yumusakdir hep der benim aykamin kizi olsun der birde onu kiz dedesi yapsam olurum sevincimdenablamin iki oglu var herkes kiz bekliyo benden amma nerde hala tik yok ne kizi var ne oglu ne olur olsun salikli guzel hayirli bir evladim olsun tez zamanda insallah
mybayby canim istersen bu sira yeterli bence 8 kisi olduk biran once baslayalim isterseniz... KIRAZAGACIM mutlaka dr git canim insallah iyi olur hersey... Hisarbuselik bizede yazarsin nasil oldugunu yumurta takibinin kizlar benim 10gunum kaldi adetime ama ben hep tez olur yumurta takibi yapmadim ama 10cu gunumde yumurta baslar simdi hesabda benim adet 21 gelmeli acaba test yapsam hamilelik testi birsey cikarmi fikirlerinizi bekliyom :26:
yapma tahlil yapma arkadaşım25inde filan yaparsın olsa bile çıkmayabilir şimdi hiç üzme kendini saat 4te randevum geldiğimde yazcam ne olduğunu oruç tutalım demişsin canım onu herkez yapamayabilir zor olur yaa aslında çok güzel bişey ama zor olur şimdi dua okuyalım daha ii bence gerçi siz bilirsiniz nederseniz ben onu yaparım ALLAH ın izniyle
mybayby canim istersen bu sira yeterli bence 8 kisi olduk biran once baslayalim isterseniz... KIRAZAGACIM mutlaka dr git canim insallah iyi olur hersey... Hisarbuselik bizede yazarsin nasil oldugunu yumurta takibinin kizlar benim 10gunum kaldi adetime ama ben hep tez olur yumurta takibi yapmadim ama 10cu gunumde yumurta baslar simdi hesabda benim adet 21 gelmeli acaba test yapsam hamilelik testi birsey cikarmi fikirlerinizi bekliyom :26:
canım bencede çıkmayabilir sen biraz daha bekle istersen herseyin hayırlısı olur ins[/QUOTE
tamam canim yapmiyim en iyisi bakalim hayirlisi neyse o olsun iste
canım bencede çıkmayabilir sen biraz daha bekle istersen herseyin hayırlısı olur ins[/QUOTE
tamam canim yapmiyim en iyisi bakalim hayirlisi neyse o olsun iste
ins tatlım beklemek zor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?