arkadaslas dua konusunda benim bir fikrim var ama ne dersiniz bilmiyorum 4444 salat ı tefrciyye okuyalım
Bugn adetimin 12.günüydü ilk defa yumurta takibine gittim.Bir yumurtan var ama istediğimiz büyüklüğe gelmemiş destekleyelim ilaçlarla dedi.Progesteronum geçen ay 0.728 çıkmıştı sağlıklı yumurtlama olmamış yani.Ben niye sana yumurtlaman için ilaç vermedimki sadece takibe çağırdım bu ay dedi doktor neyse bakalım 21.gün bu ay progesteron kaç çıkıcak olmadı ilaç yazıcam dedi.1 ay ertelendi yani vardır bi hayır.en azından yumurtamın olmasına sevindim.1 yumurta olması kötümü yoksa herkezde her ay farklı mı olur:S ALLAH'ım sen bekletme yarabbim tez zamanda hayırlı zamanda hepimize gönder bebeklerimizi.
canim ben bilmiyomki o duayi? :26:
canım dua kitaplarında salatı tefriciyye yazıyor 4444 tane olması lazım ne eksik ne fazla tam olması lazım bu duayı okuyan Allah ın izniyle duası kabul olurmus
ben bulamadim setden arayim bir belki internetle bulurum
canım dua kitaplarında salatı tefriciyye yazıyor 4444 tane olması lazım ne eksik ne fazla tam olması lazım bu duayı okuyan Allah ın izniyle duası kabul olurmus
geldim kızlar kontrolden sağ tarafta 12mm büyüklüğünde yumurtam varmış onun arkasındada küçük yumurtalar varmış sol tarafta ise hiç yumurta yokmuş pko sol tarafın dedi dr.kafaya taktı ben pkoyum onun gözündeeee yumurta büyümüş bide çok güzel tertemiz diyo ama pkosun diyo nedir bu yaa manyakmı bu dr. töbe töbe yumurta büyrmü pkoda kızlar nasıl olur anlatın bana bilenler:2: dünü anlattım başım döndü kustum filan dedim hayıt ve soğan içtim dedim güldü bana ben bilemem dedi otları bu dr. benim psikolojimi bozdu hala gidiyorum ona bakalım nolcak allah sonumuzu hayır etsin pazart. yine çağırdı beni çatladımı ona bakçakmış çatlasa bile yine sen pkosun deer bana kesin
Gün içinde girmeye çalışıyorum arkadaşlar duaya karar verilsin bende okurum.salatı tefriciyye de olabilir."Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semi'ud dua
(Rabbim,bana katından tertemiz bir soy armağan et.Doğrusu Sen,duaları işitensin.)
bende fırsat buldukça bunu okuyorum
(Al-i İmran/38)
Ama kaç defa okunur bilemiyorum araştırmak lazım internette yazan bir çok şey var.
afedersin ama halt etmis o nasil doktor ya bunlar benimde boyle bi doktorcuk vardi saldim basimdan kadin bana hamile kalici ilaclar vermek yerine geciktiriciler vermisdi kiymetleride cok pahali bende azcik proloktin yuksek cikmisdi ilac yazmisdi ama neyi ye neyi yeme hicbirsey dememisdi aslcak kadin bura takildim yiyecekleri yoluna koydum sogan icdim bu ay kontrole gitdim prolaktinim cok normal cikti ona kalsaydi ilac yazmisdi bana 1 aylik icinde hamile kalmayi engelleyen ilaclar filan bende icmedim o ay kuru yaptim bana kalsa onlarin beyinleri pkoyumurtan var iste eyer catlarsa bence pko kelmesi senin diyil canim doktorunun..
arkadaşlar ben geçen hafta okumuştum yaa size hatırlatmak istedim okumak isteyenler bu gece 12 den sonra başlayabilir okumaya FE İN TEVEKELLEN FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVAKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM
2001 DEFA OKUNUYOR
ya kizlar yalvaririm ben bildiyim dua olsun ben bulamadim o duayi... bu duada cok guzel sen yazdigin karar neyse o olsun ama bende bildiyim olsun lutefen
Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli salaten
kamilaten ve sellim
selamen tammen ala seyyidina
Muhammedinillezi
tenhallü bihil ukadü ve
tenfericü bihil kurabü
vetukda bihil havaicü ve
tünalü bihir ragaibü ve
hüsnül havatimi ve
yüsteskal gamamü
bivechihil ke imi ve ala
alihi ve sahbihi fi külli
lemhatin ve nefesin
biaded-i külli malümin lek
4444 tefriciye duası bu canım my babycim gelsin konuşalım karar verelim yaz sen bu duayı bi yere
Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli salaten
kamilaten ve sellim
selamen tammen ala seyyidina
Muhammedinillezi
tenhallü bihil ukadü ve
tenfericü bihil kurabü
vetukda bihil havaicü ve
tünalü bihir ragaibü ve
hüsnül havatimi ve
yüsteskal gamamü
bivechihil ke imi ve ala
alihi ve sahbihi fi külli
lemhatin ve nefesin
biaded-i külli malümin lek
4444 tefriciye duası bu canım my babycim gelsin konuşalım karar verelim yaz sen bu duayı bi yere
canim gece sabaha kadar mi okunmali yoksa yarida birakib sabahdami okuya bilirsin? aydinlatirsan sevinirim
canim cok guzel dua okuyalim bende sanmisdimki bu dua 4444 kere okunmali oyle diyilmis sanirim cok guzel sagol Allah razi olsun yazdigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?