1-2gün daha sallanırız ozamn yeni arkadaşlarda var 2gün sonra ozaman katılan insan kadar yeniden 1 liste yaparsın canım başlarız ALLAHın izniyle arkadaşım hergün 555 defa çekemeyen olabilir çalışan filan vardır listede sende çalışıyorsun.Bence kaç kişi topalnırsak bölelim 1 haftada 4444 tamamlayalım ve o akşam herkez 2 rekay namaz kılsın herkezin ismini söyleyelim kendimizide öyle toplu dua yapalım daha iyi değilmi uzun bir dua çünkü
Kızlar bende okurum bu salatı ezbere biliyorum ama adetliyim normalde salat okunur ama bu hatim olucakya abdestli olmak gerekir degil mi
kızlar biran önce baslayalım eger kabul ederseniz yalnız ne eksik ne fazla 4444 tane tam olması gerekiyormuş buna da dikkat etmek lazım inş kim yaptıysa allah ın izniyle istegine kavusmuş ben yapmaya baslamıstım ama yetiştiremedim kısa sürede olması gerektigi için benim dwe bayagı uzyınca bıraktım
arkadaşlar ben geçen hafta okumuştum yaa size hatırlatmak istedim okumak isteyenler bu gece 12 den sonra başlayabilir okumaya FE İN TEVEKELLEN FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVAKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM
2001 DEFA OKUNUYOR
ya lutfen eyer 8 e bolunecekse benim adeti bekliyelim gecsin bende yari kalmasin istemiyorum yada yarin baslarsak belki bitire bilirim adet gelmez[/QUO
canım herkes tamam derse yarın baslayalım derim ben ama herkesin toplanması lazım
Kızlar bende okurum bu salatı ezbere biliyorum ama adetliyim normalde salat okunur ama bu hatim olucakya abdestli olmak gerekir degil mi
benim adet gelse nolucak? :26: hic beni dusunmuyormusunuz gelirse bir hafta daha bekleriz o zaman insallah gelmezde rahatlikla okurum ama gelirsede yarida kalir bunada ben uzulurum
tamam canım senide ekliyorum ozaman geçmezse biz başlarken hbr edersin
bende 24 25 mayıs gibi olucam adet ne kadr erken başlarsak süper olur.
canım şöyle yapsak olur mu mesala 1 kişinin duasını 3 gün ayıralım sonra adetli olan kişinin okuyacagını da aramızda paylasalım 3 günün sonunda GECE 2 rekat namaz kılıp duamızı yapalım
serçem
mybaby
beybişim
hisarbuselik
4 kişiyiz şuan galibaa nukra adetli 3 gün sonrada obür arkadaşlara liste yaparız onlarda ozaman okusunlar anlaştıkmı kızlar (adet olcam dedinizya ben böyle çözüm buldum) listedekiler tamam desin yarın hemen başlayalım herkez 1111 kere okuycak 4 kişiyiz 3 güne kadar bitirelim salı günüde başka arkadaşlar isterse onlarada bir liste yaparız onlarda okusunlar
Kızlar benim adetim salıya biter ancak olur mu
Kizlar ben dun regli olmustum, yani tamamen temizlenmem sali/çarşamba :44: dua icin kararlarinizi bekliyorum.
Arkadasım benim adetimde salıya biter ozaman bizde 2.gruba dahil oluruz kızlar tamam derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?