Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim adet gelse nolucak? :26: hic beni dusunmuyormusunuz gelirse bir hafta daha bekleriz o zaman insallah gelmezde rahatlikla okurum ama gelirsede yarida kalir bunada ben uzulurum

kızlar biran önce baslayalım eger kabul ederseniz yalnız ne eksik ne fazla 4444 tane tam olması gerekiyormuş buna da dikkat etmek lazım inş kim yaptıysa allah ın izniyle istegine kavusmuş ben yapmaya baslamıstım ama yetiştiremedim kısa sürede olması gerektigi için benim dwe bayagı uzyınca bıraktım

ya lutfen eyer 8 e bolunecekse benim adeti bekliyelim gecsin bende yari kalmasin istemiyorum yada yarin baslarsak belki bitire bilirim adet gelmez

canım allah razı olsun ben de okuycam yarın inş

Kızlar bende okurum bu salatı ezbere biliyorum ama adetliyim normalde salat okunur ama bu hatim olucakya abdestli olmak gerekir degil mi

tamam canım senide ekliyorum ozaman geçmezse biz başlarken hbr edersin

benim adet gelse nolucak? :26: hic beni dusunmuyormusunuz gelirse bir hafta daha bekleriz o zaman insallah gelmezde rahatlikla okurum ama gelirsede yarida kalir bunada ben uzulurum

bende 24 25 mayıs gibi olucam adet ne kadr erken başlarsak süper olur.

canım şöyle yapsak olur mu mesala 1 kişinin duasını 3 gün ayıralım sonra adetli olan kişinin okuyacagını da aramızda paylasalım 3 günün sonunda GECE 2 rekat namaz kılıp duamızı yapalım

tamam canım senide ekliyorum ozaman geçmezse biz başlarken hbr edersin

bende 24 25 mayıs gibi olucam adet ne kadr erken başlarsak süper olur.

ya eyer isterseniz sonra yapalim veya kim yari kalirsa adetden sonra geri kalan kisilerin kini okur hergun ama buda eksiklik olur herkes bir yapmali belki basqa dua secelim bolunen olmasin kisa olsun bir gunde okunacak kimin adeti gelirse geri kalan kisileri adetden sonra okur..ben adetimin gelmemesini istiyorum ama qaliba gelicek cunki bir sivilcem cikti bugun

canım şöyle yapsak olur mu mesala 1 kişinin duasını 3 gün ayıralım sonra adetli olan kişinin okuyacagını da aramızda paylasalım 3 günün sonunda GECE 2 rekat namaz kılıp duamızı yapalım

bence yarına kadar toplanan kızlar toplansın kaç kişiysek bölelim 3 gün içinde bitirelim 5 kişi olursak 888 filan oluyo 3 günde okuruz 888 tane bitiririz 2 rekat namaz kılarız bizden sonra başka kızlara grup yaparız onlarda 3 gün içinde okuyup bitirir ne dersiniz? yarın hemen biz başlayım mybaby bizim listeyi yapsın

4 kişiyiz şuan galibaa nukra adetli 3 gün sonrada obür arkadaşlara liste yaparız onlarda ozaman okusunlar anlaştıkmı kızlar (adet olcam dedinizya ben böyle çözüm buldum) listedekiler tamam desin yarın hemen başlayalım herkez 1111 kere okuycak 4 kişiyiz 3 güne kadar bitirelim salı günüde başka arkadaşlar isterse onlarada bir liste yaparız onlarda okusunlar

Kizlar ben dun regli olmustum, yani tamamen temizlenmem sali/çarşamba :44: dua icin kararlarinizi bekliyorum.

Mesajları okumaya çalışıyordum:) Benim için farketmez 8 kişiyiz okuruz elimizden geldiğince 4444'ü.Benim için tamam kızlar.

Kızlar benim adetim salıya biter ancak olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…