Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım bu dua 4444 defa okunuyo ama en kısa zamanda bitmesi gerekiyomuş

amanin amanin bu kadar cokmu yani birgunde bitire bilirmiyizki nebiliyim ya biraz zor qaliba netden de baktim guzel dua ama okunus sekli filan var biz cokuz bu kadar uzun dua okuya bilicekmiyiz acaba?

canim yazmadin cumartesi okunan dua birkeredemi okunmali 2001 defa yoksa yarinada geri kalani mi okunmali :26:

yazdım canım görmedin herhalde bu gece 12 de başla cumartesi gecesi engeç 12 ye kadar (yani cumartesi bitmeden)bitir 2 rekat namaz kıl dua et kardeşim ALLAH ım kabul etsin inşallah

canim tamam yapmam ama bir gozum testde zor tutuyom kendimi.. evet canim tamam zorsa yapmayalim mybayby ne derse onu yapariz.. oruc farkli birsey onun icin demisdim bosver sen bize iyi haberler yaz mutlaka saat 4du iple cekiyorum
kızzz ben ne dersem o olmasın sizin fikriniz de önemli canım benimm
arkadaslas dua konusunda benim bir fikrim var ama ne dersiniz bilmiyorum 4444 salat ı tefrciyye okuyalım

bence çok güzel olur.yalnız bunu arapça okucaz değil mi ?

canim ben bilmiyomki o duayi? :26:

sercemcik çok güzel anlamı var salat ı tefriciyenin hisarbusleik sana vermiş onu yaz bi kenara
bu duayı 4444 kere okuyacagız 8 kişi oldugumuz için 4444ü 8 e böleceğiz o da 635 yapıyor hergün 1 kişi için 635 tanesini okuyacak herkes kendisi de okuyacak mı okursa 555oluyor.

yasin kitaplarında var canım çok güzel bi dua kaç kişiysek bölelim 1 haftada bitirelim kızlar ne dersiniz ?

doktorun gözünde pko kızzz kiminde at gözlüğü olur ya bu doktorda da pko gözlüğü var yoksamm ıyyy iğrenç espri yaptım dimi böğğğğğğğğğğğyyy kendimden tiksindim ne dersiniz 4444 olsun mu? canım doktor değiştirirsin dediğin gibi napcaksın mecburr :) 4444 ü kendimize de okusak oluyor mu ?

amanin amanin bu kadar cokmu yani birgunde bitire bilirmiyizki nebiliyim ya biraz zor qaliba netden de baktim guzel dua ama okunus sekli filan var biz cokuz bu kadar uzun dua okuya bilicekmiyiz acaba?

canım günde 4444 defa okumucan onu 8 e bölcez :)) yani 555 yada 635 defa çok da zor değil sanki :))

ay hosgeldin kiz kimler gelmisde benim haberim yok yine yoktun bugun evet okuyalim kendimizede okuyalim 555tane olsun bolun bolusturun banada soyleyin nasil yapilacak kac tane olucak ben biraz gec anliyomda ayiptir soylemesi

canım günde 4444 defa okumucan onu 8 e bölcez :)) yani 555 yada 635 defa çok da zor değil sanki :))

tamam canim okualim zor diyil bolunce az oldu yani birgunde 4444 bu kadar nasil okurduk hala aklim ermedi belkide okuyanlar vardir cok guzel dua bakdim netden

doktoru görsen varya aaay boşver benim manyak dr.u günaha girmeyelim
sadece kendimize okusakta olur ben annem için tek başıma okumuştum iyilik sağlık için napalım bunumu okuyalım bölelim olmassa 3 gün de bitirelim ona göre ayarlayım kendimizi ama listedeki herkezin onay vermesi lazım serçem sen ve ben varız şuan

3 gunde nasil olucak kac tane olucak yine birsey anlamadim neyse siz bolun bana bildirin lutfen canim helal olsun Allah kabul etsin 1gundemi okudun hepsini annen icin?

ay hosgeldin kiz kimler gelmisde benim haberim yok yine yoktun bugun evet okuyalim kendimizede okuyalim 555tane olsun bolun bolusturun banada soyleyin nasil yapilacak kac tane olucak ben biraz gec anliyomda ayiptir soylemesi

geldimm tabi yaa kız ne diyorum sana iş güç beynimm durdu yeminlee geç anlamıyorsun tatlım gayet doğalsın biz anlıyoruz seni rahat ol canım

ahahhahahaah bence 8 e bölelim günlük 8 günde biter işte... herkes herkes için okumuş olur 555x8 = 4440 4 eksik kalıyor onuda kime okunuyorsa o tamamlasın kendi dimi. beybişimden çıktı bu fikir o da onaylar yani geriye kalanlar sizde söyleyin fikrinizi haydiiii

beybisim
nukra
sercem1
hisarbuselik
folicasitika
supriz
meryem_19
mybaby24
bu kadarızzz kızlarrrr herkes kabul ediyormu ?

ya hos geldin canimin ici tamamdir komutanim butun kizlar toplansin yapalim ama biraz elinizi cabuk tutun 21 benim adet gunlerim baslar gelmesinde yine ama 27si tarih 24gun luk adet devrim oldugu icin biraz cabuk olursa iyi olur

ozaman msj bekleyeceğiz yapcak bişy yok canlarım :26:

1-2gün daha sallanırız ozamn yeni arkadaşlarda var 2gün sonra ozaman katılan insan kadar yeniden 1 liste yaparsın canım başlarız ALLAHın izniyle arkadaşım hergün 555 defa çekemeyen olabilir çalışan filan vardır listede sende çalışıyorsun.Bence kaç kişi topalnırsak bölelim 1 haftada 4444 tamamlayalım ve o akşam herkez 2 rekay namaz kılsın herkezin ismini söyleyelim kendimizide öyle toplu dua yapalım daha iyi değilmi uzun bir dua çünkü

Kızlar bende okurum bu salatı ezbere biliyorum ama adetliyim normalde salat okunur ama bu hatim olucakya abdestli olmak gerekir degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…