Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canimm hayirlisiyla gelsin vakti zamani vardir elbet.sabir sabirrr baska coZumu yokkk.bol bol dua edelimm sabredelim...Rabbim ol dediginde olur.

evet canim gelsin bakalim zaman nasil gelicek bu ay sevinclimi yoksa gecen aylar gibimi? sen nerden biliyon adetin geleceyini? belki gelmiyicek?

Iyi geceler kizlar nasilsiniz ben bugun ankaradaydim akvaryuma gittik bayagi stres attim

ne güzelll iyi yapmışsınnn canım benimmm
bende stresimi ya temizlk yaparak atarım yada alışveriş ohhh misss
alış verişe bayılırımmmm yalan yok
ama ucuz olcak böyle pazardan falan çok severim deşmeyiii tezgahlarıı
izmirde de özkanlar pazarı favorimm :))
avm lerde pek bişey bulamıyorum antin kuntin şeler agzı burnu biyere kaymışş şeyler hepp

Yok canim zarari yoktur bence saracoglunun sitesinde cok duydum kullanan sonrada sonuca ulasmislar

valla çakşırdan sonra bizimkii pek bi iştahla içiyooo
onu içirmede herşeye razıyım diyo yazıkk
ama gerçekten kötüü çakşırın tadı da

Bende temizligi bitirdim dun bahar temizlugi esimde gel gezelim bugun dedi valla iyi olur dedim bu aralar burseylerle mesgul olmam lazim canim

kim biliyorsa yapsin liste belki ugrulu gelir adlarimizi kur kulanmamizi adet tarihi filan yazalim bir listeye bakalim listenin ilk hamisi kim olucak yapaliimmmmiii?

Canim benim kocis o kadar anlayisli ki onun icin üzülüyorum burde beni teselli ediyor canim benim

benim kocisde teslli veriyo ama olucak diyo sen her seyi kafana takiyosun diyor hayit bulalim birilerinnen isteyelim turkiyeden bize getirsin diyorum ben gerek gormuyorum diyo delirtiyo beni iste istese cok tanisi var birine soyler hem kecibuynuzu hemde hayit bular ama nerdeeee istemiyo iste olucak diyo bebis bunlarin hicbirine gerek yok akilli iste ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…