iyiyim canım ne olsunn bakınıyorum öyle topiklerde ne var ne yok diye :))Canim nasilsin nasil gidiyor
Canimm hayirlisiyla gelsin vakti zamani vardir elbet.sabir sabirrr baska coZumu yokkk.bol bol dua edelimm sabredelim...Rabbim ol dediginde olur.
ben de zannettımkı sen hamılesın :) bı guzel sevınmıstım:)
Iyi geceler kizlar nasilsiniz ben bugun ankaradaydim akvaryuma gittik bayagi stres attim
iyiyim canım ne olsunn bakınıyorum öyle topiklerde ne var ne yok diye :))
bende keçi boynuzu yapıyorum eşime onunda morfoloji ve sayı sorunu var
inşallah faydası olur zararı olmasıın da
evet canim gelsin bakalim zaman nasil gelicek bu ay sevinclimi yoksa gecen aylar gibimi? sen nerden biliyon adetin geleceyini? belki gelmiyicek?
Yok canim zarari yoktur bence saracoglunun sitesinde cok duydum kullanan sonrada sonuca ulasmislar
Iyi geceler kizlar nasilsiniz ben bugun ankaradaydim akvaryuma gittik bayagi stres attim
ne güzelll iyi yapmışsınnn canım benimmm
bende stresimi ya temizlk yaparak atarım yada alışveriş ohhh misss
alış verişe bayılırımmmm yalan yok
ama ucuz olcak böyle pazardan falan çok severim deşmeyiii tezgahlarıı
izmirde de özkanlar pazarı favorimm :))
avm lerde pek bişey bulamıyorum antin kuntin şeler agzı burnu biyere kaymışş şeyler hepp
valla çakşırdan sonra bizimkii pek bi iştahla içiyooo
onu içirmede herşeye razıyım diyo yazıkk
ama gerçekten kötüü çakşırın tadı da
iyi geceler bebisim biz iyiyiz sen nasilsin? ne guzel valla ben oyle yerde kaliyoki gezilesi yeri bile yok yani :119:
kim biliyorsa yapsin liste belki ugrulu gelir adlarimizi kur kulanmamizi adet tarihi filan yazalim bir listeye bakalim listenin ilk hamisikim olucak yapaliimmmmiii?
Benimki de yazik bebegimiz olsunda icerm diye iciyor o zaman cok uzuluyorum
gel onu benimkine sor bunu yapalim diyorum bebek adam beni resmen tersliyo ya.... senin esine yine helal olsun bebis icin diyip sagolsun yapiyor
Guzel olur aslinda bence yapalim
Canim benim kocis o kadar anlayisli ki onun icin üzülüyorum burde beni teselli ediyor canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?