Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

tamam canım mutlaka katıl sıkma kendini düşünmemeye çalış sen kendini kastıkça gelmez biliyosun rahat ol gelecek allah ın izniyle hayıt tohumu iç geldiğinde

SURE NO........................SURE ADI.......................AYET NO

3..................................A_li imran........................35-36

3..................................A_li imran........................38-40

7..................................A'raf.......... ......................189-190

15................................Hicr............ .....................53-56

19................................Meryem.......... .................9-10

28................................Kasas........... ..................12-13

35................................Fatır........... .....................11

37................................Saffat.......... .....................100 (özellikle bu ayeti dilimden hiç düşürmedim) (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN.. anlamı: Rabbim salihlerden olacak bir evlat nasip eyle)

41................................Fussilet........ ...................47

42................................Şura............ ...................49-50

51................................Zariyat......... ...................29-30

hepsinimi okumus helak olsun vallah

ama ben cok istiyorum duamiz bitince oruc tutmayi bi seferde onu yapalim lutfen 1gunluk oruc tutalim kim isterse tabiki mecbur diyil

canım bütün hepsini 1 gündemi okuyoruz acaba ? sanki anladıgım kadarıyla sadece numarası verilen ayeti okumuş dogrumu :) mesela saffat ın 100. ayeti RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN..tam anlayamadım ama aydınlatırsan memnun olurum

Son düzenleme:
kızlar saraçoğlu hocanın söylediği kürler geldi ilk önce soğan kürü sonra hayıt tohumu tekrar soğan kürü peşine sarıballıbaba diye bir bitki bunlarla beraber günde bir kaşık çörekotu yağı ve sabah akşam keçiboynuzu pekmezi bu kürler 2.aşamaymış benim için düşündüğü

kk de dolaşırken bi topikte görmüştüm bi kadın bu sureleri okumuş ve o ay hamile kalmış sayısını filan yazmamış aklımızda bulunsun diye yazdım

hayirli ugurlu olsun canim insallah bebisinde geler ve bizlere burdan duyurursun

evt sadece numarası verilen ayetler canım

hayirli ugurlu olsun canim insallah bebisinde geler ve bizlere burdan duyurursun

inşaallah canım ya bayağı birşey var ne yapalım yapıcaz artık Rabbim yardımcımız olsun sen nasılsın soğan kürü yapıyor musun

şifa olsun inşallah arkadaşım tez zamanda gelsin bebeğin

inşaallah canım ya bayağı birşey var ne yapalım yapıcaz artık Rabbim yardımcımız olsun sen nasılsın soğan kürü yapıyor musun

hayir bitanem bu ay yoluculukdan biraz gec geldiyimiz icin yapmadim orda adet gordum 27nihsan ve bugunlerde beklemedeyim 2gundur ovi testi yapiyorum silik cikiyor bide o aklimi karisdirdi benim adet 24-25 gunluk yani adetime bir iki gun kala neden hala silik cikiyor anlayamadim eyer olmazsa kuru gelen ay yapicam insallah bebisim gelirde bu ay ihtiyac kalmaz

inşaalah bebişin gelmiştir canım adet olursanda üzülme ben bu ay okadar umutluydum ki ama adet oldum

inşaalah bebişin gelmiştir canım adet olursanda üzülme ben bu ay okadar umutluydum ki ama adet oldum

ben kürlere başladığımdan beri adetim gecikerek gelmeye başladı sordum saraçoğlu hocamıza hormonlar yenileniyor sorun yok dedi

hayırlı ugurlu olsun yeni kürün:)) bebişin hemencik gelsin hayırlısıyla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…