- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
dun en son yazdiktan sonra giremedim buraya bi daha. 2. gruba katilirim adet olmazsam artik.
masallah dunden beri baya yazmisiniz o kadar sayfayi okudum :))
ben hala adet olmadim bugun 54. gunum. ayy sivilce bile cikti yaa ki ergenlikte bile cikmamistir yani bende. su aslan pencesi otunu bi alsaydim belki o soktururdu adeti.
bekliyorum artik.
SURE NO........................SURE ADI.......................AYET NO
3..................................A_li imran........................35-36
3..................................A_li imran........................38-40
7..................................A'raf.......... ......................189-190
15................................Hicr............ .....................53-56
19................................Meryem.......... .................9-10
28................................Kasas........... ..................12-13
35................................Fatır........... .....................11
37................................Saffat.......... .....................100 (özellikle bu ayeti dilimden hiç düşürmedim) (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN.. anlamı: Rabbim salihlerden olacak bir evlat nasip eyle)
41................................Fussilet........ ...................47
42................................Şura............ ...................49-50
51................................Zariyat......... ...................29-30
SURE NO........................SURE ADI.......................AYET NO
3..................................A_li imran........................35-36
3..................................A_li imran........................38-40
7..................................A'raf.......... ......................189-190
15................................Hicr............ .....................53-56
19................................Meryem.......... .................9-10
28................................Kasas........... ..................12-13
35................................Fatır........... .....................11
37................................Saffat.......... .....................100 (özellikle bu ayeti dilimden hiç düşürmedim) (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN.. anlamı: Rabbim salihlerden olacak bir evlat nasip eyle)
41................................Fussilet........ ...................47
42................................Şura............ ...................49-50
51................................Zariyat......... ...................29-30
ama ben cok istiyorum duamiz bitince oruc tutmayi bi seferde onu yapalim lutfen 1gunluk oruc tutalim kim isterse tabiki mecbur diyil
canım bütün hepsini 1 gündemi okuyoruz acaba ? sanki anladıgım kadarıyla sadece numarası verilen ayeti okumuş dogrumu :) mesela saffat ın 100. ayeti RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN..tam anlayamadım ama aydınlatırsan memnun olurum
kızlar saraçoğlu hocanın söylediği kürler geldi ilk önce soğan kürü sonra hayıt tohumu tekrar soğan kürü peşine sarıballıbaba diye bir bitki bunlarla beraber günde bir kaşık çörekotu yağı ve sabah akşam keçiboynuzu pekmezi bu kürler 2.aşamaymış benim için düşündüğü
canım bütün hepsini 1 gündemi okuyoruz acaba ? sanki anladıgım kadarıyla sadece numarası verilen ayeti okumuş dogrumu :) mesela saffat ın 100. ayeti RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN..tam anlayamadım ama aydınlatırsan memnun olurum
hayirli ugurlu olsun canim insallah bebisinde geler ve bizlere burdan duyurursun
kızlar saraçoğlu hocanın söylediği kürler geldi ilk önce soğan kürü sonra hayıt tohumu tekrar soğan kürü peşine sarıballıbaba diye bir bitki bunlarla beraber günde bir kaşık çörekotu yağı ve sabah akşam keçiboynuzu pekmezi bu kürler 2.aşamaymış benim için düşündüğü
şifa olsun inşallah arkadaşım tez zamanda gelsin bebeğin
inşaallah canım ya bayağı birşey var ne yapalım yapıcaz artık Rabbim yardımcımız olsun sen nasılsın soğan kürü yapıyor musun
Allahüteala razı olsun canım güzel dualarınız için inşaallah hep beraber seviniriz
hayir bitanem bu ay yoluculukdan biraz gec geldiyimiz icin yapmadim orda adet gordum 27nihsan ve bugunlerde beklemedeyim 2gundur ovi testi yapiyorum silik cikiyor bide o aklimi karisdirdi benim adet 24-25 gunluk yani adetime bir iki gun kala neden hala silik cikiyor anlayamadim eyer olmazsa kuru gelen ay yapicam insallah bebisim gelirde bu ay ihtiyac kalmaz
geçen ay yumurtlama ve çatlama olmuştu zamanında bu ay nasıl olacak acaba
inşaalah bebişin gelmiştir canım adet olursanda üzülme ben bu ay okadar umutluydum ki ama adet oldum
ben kürlere başladığımdan beri adetim gecikerek gelmeye başladı sordum saraçoğlu hocamıza hormonlar yenileniyor sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?