hayırlı ugurlu olsun yeni kürün:)) bebişin hemencik gelsin hayırlısıyla canım
Canim ilk kurlerin neydi ben de aradim banada gönderdi
hayırlı ugurlu olsun yeni kürün:)) bebişin hemencik gelsin hayırlısıyla canım
Canım 1.asamadaki kullandıgım kürler sogankürü aslanpençesi ve keçiboynuzu pekmeziydi
canim ben iki gundur ovi testi kulaniyorum silik cikiyor adetimede2-3 gun var birde sen fikirlerini soyle bana neden silik ola bilir? :26:
Canım ben ovi testi hic kullanmadım ama mantık yürütürsek yumurtlama döneminde hormonların yogun salgılanmıs olabilir kafana takma biz bu mevzuya yogunlaştıkca beynimiz hormonları alt üst ediyor
bazi arkadaslar hamilelikde ola bilir diyorlar anlamadim gitdi yani... bis sey sorucam bu kurleri rusyaya gondermezlermi acaba istesek?
Bilmiyorum ki canım sormak lazım
eyer sen ulasiyorsan hocamiza bir sor lutfen parasi neyse gonderirim burda yok yok bulamiyom ne yapacagimi sasirdim kaldim iste buralarda
Canım benim saraçoglu hocamıza ulaşmak kolay olmuyor mealesef 2saate yakın telefonu düşürmek için ugrasmak gerekiyor ben arasam bile sana ne tavsiye eder bilemeyiz ki çünkü eşinle senin tahlillerinizi sorar ona göre yönlendirir :-(
Bende burdayım:) nasılsınız ,,ben bayadır gıremıyorumtayınımız cılktı tasınıyoruz ...bır telastır gıdıyor :)ıns tez elden hamıle kalırız ..bnm adetıme 1 hafta var bakalım hayırlısı olsun ...
Rabbim kolaylik versin tasinmak zor is. Hakkimizda hayirlisi olsun canim bende 24 25mys gibi olucam olmayizz insallahh 9ay adet olmasakkk poffff....Bende burdayım:) nasılsınız ,,ben bayadır gıremıyorumtayınımız cılktı tasınıyoruz ...bır telastır gıdıyor :)ıns tez elden hamıle kalırız ..bnm adetıme 1 hafta var bakalım hayırlısı olsun ...
Oyy oyyy fistik sıkma canini yahuu. Rabbim buyuk canim vardir bi hal caresi.ovi testini sormussun canim hamilelik belirtisimidir bilgim yok ama insallah oyledir. Sen takma kafana test Niye silik cikti diye ztn varsa bi kac gune ogrencez stres olma canim simiden sen stres yaptikca adetinde gecikr.benn artikk oyle rahatimkii hic dusunmiyorum ve adet olucagima eminimm niye umutlanayim kianladim canim tamam tum hepsini Allaha havele edicem demekki kismet bu bulamiyosam Allah boyle istemisdir... canim arkadasim sende hos geldin ferideee
Canimm hayirlisiyla gelsin vakti zamani vardir elbet.sabir sabirrr baska coZumu yokkk.bol bol dua edelimm sabredelim...Rabbim ol dediginde olur.arkadaslar ep eyi zaman oldu kimse yazmiyor hamileyimgelsin artik yavrular noooolluuuur
Sana gelen kürler nelerdi arkadaşım bende pko yok sadece prolaktin birazcık yüksek e2hormonumda biraz düşük okadar eşimin tahlilleri normal ama onada destek amaçlı pekmez gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?