anladım canım nasıl zor oluyordur senin için izmirli olan birinin başka bir şehirde yaşaması zordur.Ozaman annenlere geldiğinde görüşelim arkadaşım
hayatım siz 6 yıldır aşılama ya da tüp bebek denediniz, değil mi??
bu topikden BEBISIM acdigi topiye tasinalim orda tablo filanda olucak co guzel olucak coooook sizde gelin lutfeeeeen
Canım birkere aşılama denedik olmadı doktorlarda normal yolla olmaması icin bisorun yok dediler istersek tüpbebek deniyeceklerdi biz istemiyoruz hormon igneleri beni mahvediyor saracoglu hocanın kürleqini kullanıyorum bu aralar
Bu durumun ne oldugunu cok ıyı bılıyorum cunku yasadım
ne zaman doktora gıtsem asılama denılıyordu umudumu kesmısdım ve bı ay halsız dusdum cok bıtkındım
aklıma geldı test yapdım 5 saat sonra teste bakdım ve hamıle oldugumu örendım
umudunu kesmıceksın sımdı 6 bucuk aylık hamıleyım umudunu kesme
bütün yorumları okudum ve bu ay bebiş olmazsa (ama allahın izniyle olacak gibime geliyor)
soğan kürünü ve keçiboynuzu kürünü uygulamayı düşünüyorum :)
Inşallah hepimiz bir an önce bebişlerimize kavuşuruz...
Ayriyeten zayıflatıyor olması iyi çünkü kilo fazlam var...
Boy 1,63 kilo 66
haklısın hiç ümit kesmemek lazım
Rabbimden ümit kesilirmi hiç
Bebiş içinde hayırlı olsun cnm :) annelik harika bir duygu :)
Bebisim yazdigini okudunuzmu?
gördüm gördün canım çok güzel olmuş hepimize uğur getirsin inşallah 4444 nasıl gidiyo? Yarın son gün hepimiz aynı anda namaz kılıp dua etsek ne güzel olur kızlaar ayarlasak yaa öyle mesela yatsı namazından sonra falan
kecı boynuzu pekmezı ve agzencefılı karısdırıp ıycen benımde bebısım olmuyodu
denedım ve sımdı 6 bucuk aylık hamıleyım KILOYA BAKMIYO 98 KILODAN HAMILE KALDIM
anladım canım nasıl zor oluyordur senin için izmirli olan birinin başka bir şehirde yaşaması zordur.Ozaman annenlere geldiğinde görüşelim arkadaşım
kızlar sogan kürü kullanalar diye topik açtım orada tablo olusturacaz dua edecez dertlesecez sıkıntılarımı paylasacaz gelin hep beraber hamileyim haberlerini paylasalım
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz neden tasinmiyosunuz? neden tasinmaya yardim etmiyosunuz? gelin canlar yeni topik yeni umud hatta listemizde var bu topik 2008 de acilmis artik yipranmis yenisi daha iyi bence ordan duyurucaz hamileyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?