kecı boynuzu pekmezı ve agzencefılı karısdırıp ıycen benımde bebısım olmuyodu
denedım ve sımdı 6 bucuk aylık hamıleyım KILOYA BAKMIYO 98 KILODAN HAMILE KALDIM
hemde nasıl rabbım sızede nasıp etsınn
arkadaşlar ben geçen hafta okumuştum yaa size hatırlatmak istedim okumak isteyenler bu gece 12 den sonra başlayabilir okumaya FE İN TEVEKELLEN FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVAKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM
2001 DEFA OKUNUYOR
aleyküm selam soğan küründen mi hamile kaldın arkadaşım?
Temuzda adet gormek istemirem))))
Azeriyim.diger topiginiz nerde canim?
http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/622181-sogan-kuru-kullananlar.html
beybisimin yeni sayfası burdan devam ediyoruzz haydi gelin hepberaber listemizi oluşturalım
kirazağacım, şirin, sercem, mybaby, hilal ismini hatırlayamadığım arkadaşlarım nasılsınız. uzun zaman giremedim ara ara girdim şimdi şimdi artık yazmaya başlıyorum. kürtajdan sonra ilk adetimi oldum dr kontrolüme gittim çok şükür temiz dedi. bakalım bir adet daha beklicez ondan sonra tekrar başlamayı düşünüyoruz Allah ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşaallah. sizler nasılsınız yeni ve güzel haberler var mı?
oluyor herkesde canim hayirli ugurlu olsun insallah bebisin gelirkızlar soğan küründe 1.turum 6.günümdeyim adetime 16 gün var.kasıklarımda karıncalanma ve hafif ağrı var .neden acaba soğan kürü kullanıp bu şekilde olan var mı?
bende dün basladım adetimin 8.günü
içini temizliyordur canım...
belkide bebistir sancı kasık ağrısı
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
uste yazilan adres canim gel orda bulusalim
merhaba , ben foruma yeni katıldım. 1 yıldır evliyim. bırlkaç demememız oldu ama hamıle kalamadım. yaşımız da beklemeye musade etmıyor:) sizin forumda soğan kürüile hamile kaldığınızı okudum. sevındım adınıza gule gule buyutun..
Yalnız benım kafam karıstı. Ibrahım saracoğlu reglden 10 gun once baslayın 15 gun ıcın dıyor ama bu defa adet donemını de kapsıyor. Açıksacı sız arastırmıs ve uygulamıssınız. Adet bıttıkten 7 gun sonra mı yoksa adetın 7. gunumu baslayıp 15 gun ıceceğiz?
adet oncesı baslayacak mıyız ıcmeye?
cok sordum ama ıncır kurunu de yapmalı mıyız?
bana detaylı anlatırsanız coook sevınırım:)) ıyı gunler
selam ben adet oldum sonunda doktor klomen verdi bununla birlikte soğan kürüde yapsammıki acep :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?