oluyor herkesde canim hayirli ugurlu olsun insallah bebisin gelir
senin icinde hayirli ugurlu olsun tez zamanda bebisderiniz gelsin
DENİZ14 merhaba .....
1.adet dönemi : Adetin 7.günü başla 15 günde süreyle günde 2 defa aç karna yemekten 15-20 dk.önce iç
a): sabah-akşam
b): yada akşam -gece yatmadan
2.adet dönemi :adetin olacak bu süre zarfında (boş geçecek yapmayacan )
3.adet dönemi:3.dönem adetin gelmeden 10 gün önce başla .10 günden sonra bırak
4.adet dönemin de yine adetin gelmeden 10 gün önce içebilirsin....
bu şekilde dört ay kullanabilirsin .kisti olanlara dört ay kullan diyor.
inşallah bu süre zarfında hamile kalırsın.. hamiş olursun
NOT: 15 günden fazla içme
1.TUR :15 GÜN adet bittikten sonra
2.TUR :10 GÜN adetten önce
3.TUR :10 GÜN adetten önce
4.TUR :10 GÜN adetten önce
saolun kızlarrrr... içimi ferahlatınız..
bugün adetimin 13.günü, soğanda 7 günüm ,5 gündür ovulasyon(yumurtlama) testi yapıyorum.bugün belirgin şekilde 2 silik cizgi gördüm.net bi şekilde .şu bi kaçgün daha takip edecem .çizgiler en koyu olduğu zaman akşam bebek yapacaz bakalım .:))))) dün dayanamadım gebelik testide yaptım :)) tek çizgi,çift çizgiyi yakalayacam inş.dünde güzel bir rüya gördüm kızlar ..kendimi ikilere hamile gördüm.rüyamda bir ses ikizlerin isimlerini söyledi.inşallah gerçek olur banada dau edin .bebişlerim olursa o isimleri koymayı düşünüyorum...
benimdeee 15 günlük sogan kürüm bugun bittiiii.tüp bebekk yaptıracagim içinn içim temizlensinn dedimm...adete 1 haftaa var...amaa benden bugun acıkkk yeşill bi akıntııı geliyoo
selam bende adetimi bekliyorum klomen kullanmak için soğan küründen bir kere sağlıksız gebeliğim olmustu saraçoğluna mail attım klomenle kullanıp kullanamayacağımı sordum kullanabileceğimi söyledi . inşallah bu ay olur seninde canım rabbim yardımcın olsun
canim nasilsin arkadasim iyimisin? insallah bu sefer salikli bebisin olucak seni burda gorduyume cok sevindim
cok guzel ruya gormussun Allah nasib etsin insallah ederde koyarsin adlari ruyalar gercek olsun .. benimle ayni durumdasin insallah ikimizde ayni anda hamis kaliriz bu mubarek gunde en cok dilediyim bu benim esim beni gormus ruyasinda gormuski test yapmisim ve cift cizgi cikmis ve ona sevincli birsekilde gostermisim ay insallah gercek olur
bende 13 gunumdeyim ve 9 cu gunden beri test yapiyorum silikdi bugun 13 gunum ve koyu cikdi cizgim cok sevindim gebelik icin cok erken yapmissin testi 10 gun gecsin birlikte yapariz birliktede bugun yakaladigimiz gibi cift cizgiyi yakalariz gebelik testin de insallah Mevlam bizede bunu yasatir
sagol bitanem insallah seninde yuzun guler ramazan baslar baslamaz hamile kalirsin insallah iki bayrami birden kutlarsin bende sana dua ediyorum insallah bebeyine kavusursun bu sefer sagsalimayyy canım arkadasım nasılsın ben iyiyim kilo problemim var biraz verdim az daha versem insallah klomenle olur bu sefer bu mubarek gecede hepinize dua ediyorum canım rabbim senin yüzünü güldürsün insallah tez zamanda
teşekürler canım... inşallah seninde rüyan gerçekleşir.bizde bu gece bol bol dua ettik.bende bu gün yine ovulasyon testi yaptım.aynı dünkü gibi silikti.yapmaya devam edecem... bakalımm koyu çizğiyi yakalayacakmıyım.eşimde sorun yok.bende çukulata kisti vardı.soğan kürü yapıyorum .benim yumurtalar az ve yavaş büyüyorlar ondan bu çizgi silik çıkıyor sanırım.inşallah ikimizde hamile kalırız aynı günde hamiş testi yaparız.benim adetim hep 28 günde olurdu.geçen ay tüp bebek denedik.tutmadı.ve adetim 30 günde olmuştu.bakalım bu ay ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum...
sagol bitanem insallah seninde yuzun guler ramazan baslar baslamaz hamile kalirsin insallah iki bayrami birden kutlarsin bende sana dua ediyorum insallah bebeyine kavusursun bu sefer sagsalim
benimde qaliba yumurtalar tenbel hic takib etdirmedim ama qaliba oyle.. canim sen kac yillik evlisinki tup bebek yaptirmissin sorun yoktusa beklemek en iyisi bende arada istedim tup bebek ama cok erken demisdiler bana hadi hayirlisi bakalim gebelik testimiz yuzumuzu guldurucekmi bu sefer.. bende kur yapiyorum gunde 1 defa iciyorum aksamlar 2 kere yapmaga korkdum bir sorunum yok ziyan eder diye bakalim hayirlisiyla kaliriz hamile insallah bu ay
ben bugun ovi kullandim silik cikti dunkinnen biraz silik dun koyuydu ama bu ne demek inci sen bilirsin yani yumurta catladimmi simdi? bugun 14 cu gunum
arkadaşlar soğan kürünü ramazanda nasıl uygulayacaz?
ben bugun ovi kullandim silik cikti dunkinnen biraz silik dun koyuydu ama bu ne demek inci sen bilirsin yani yumurta catladimmi simdi? bugun 14 cu gunum
Merhaba
Birsey sormak istiyorum. Ben hamileyim allahim isteyen herkese nasip etsin.
Ben yengem icin birsey sorcaktim. 1 seneyi gecti bebek istiyorlar ama olmadi. Üzülüyor ister istemez. Adetleri cook düzensiz oldugu icin sanirim olmuyor. Sogan kürünü denemesi icin ikna ettim. Ama düzensiz adet olunca ne zaman baslamali nasil yapmali bir bilen varmi? Kac gün kullanacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?