Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

selam arkadaşlar kürtajdan sonra ilk adetimi oldum şimdi yeniden soğan kürü yapıyorum, malum soğanlar taze inşaallah bi farkı yoktur. inşaallah hepiniz iyisinizdir
canim iyilik saglik sen nasilsin? hayirli ugurlu olsun kurun neden diyer topik e gelmiyorsun sogan kuru kullananlar yazilana hepimiz ordayik mybayby bebisim hisarbuselik ben herkes gel ora tatlim
canim sen en iyisi sogan kuru kullan bence o cok iyi gelicek sana ayni saat de ic hergun 2 kez ic tatlim sifa olsun
bende
adetin 9 cu gunu-silik 2ci cizgi
adetin 10-cu gunu silik 2ci cizgi
adetin 11-ayni
adetin 12 ci ayni
adetin 13 cu gunu -2 cizgide koyu cikti
adetin 14 cu gunu 2 ci cizgi silik yine
15 yani bugun 2 cizgi yine koyu gibi silik bu nedemek onu arastiricam cunki neden yeniden koyu cikiyor ben kac gun yumurtluyorum acaba bu aklimi karistirdi
bak simdi sende 2 cigi koyu ciktimi birden tatlil o zaman catlar yumurta 2 ci silikm cikmasi yumurtlama olusuyor demekdir 2 side koyu cikmasi yumurta catladi demekdir sen yapmaya devam et koyunu yakaladigin an iliski yap bitanem silik cikincada iliski yap iliskiden 1 saat once turk kahvesi aci olsun biraz sekeri az olmali ver esine
merhaba ....
1.bardak = iftar saatinde aç karna içecez .15-20 dk. sonra iftar edecez .
2.bardak= gece yatmadan :))
yok oyle yapma istersen 1 bardak ic aksam yimeyinden once sifa olsun cunki aradaki vakit az kaliyor ziyan eder birden okadar birden
bilmiyorum canim benim is cok karisik neden koyu cikti yine yinemi yumurtladi :26:

SERCEM1 ==bilmiyorum canim benim is cok karisik neden koyu cikti yine yinemi yumurtladi

canım belki yumurtlamışsındır.adet olana kadar devam edelim .
bende pek anlamıyorum bildilerim bu kadar. devam çalışmaya .....

SERCEM1 ==bilmiyorum canim benim is cok karisik neden koyu cikti yine yinemi yumurtladi

canım belki yumurtlamışsındır.adet olana kadar devam edelim .
bende pek anlamıyorum bildilerim bu kadar. devam çalışmaya .....

bakalim hayirlisi tatlim bende adete yakinda silik cikiyordu gecen ay ama adet oldum

bebeğin hayırlı olsun.ben şöyle yaptım:adet düzenim:35-30-33-41,soğan kürüne sabredemedim reglin 2. günü başladım ,tarife aynen uydum(sabah ve akşam 2 su bardağı kaynayan suya orta boy soğanı 4e bölüp 5dak.ağzı kapalı kaynat ,soğutmadan iç.) ama aynı zamanda yum.yakalamak için ovulasyon testi kullandım 18.gün çift çizgiyi yakaladım.böylece stres yapmıyorsun. allaha şükür 2.küre gerek kalmadı.

Merhaba kizlar grubu yeni buldum ve buldugum iyi oldu..Ben bir senelik evliyim yumurtaliklarimda kist var ve o nedenle cocugum olmuyor Sogan kürüne basladim tavsiye üzerine bugün 8. günüm ve kasiklarimda inanilmaz bir agri var..Fayda ediyormu sizce o yüzdenmi agriyor? Aranizda ameliyatla kist aldiran varmi?

kızlar bende bu topiği görünce hemen heveslendim.adetim biteli 5 gün oldu ama yinede başladım ben.benim başlama sebebim ise öyle içimde bişeyler varsa temizlensin faydası olur belki diye bu zamanda başlamamın faydası olur mu ki ? bebiş için değilde sadece içimin temizlenmesi açısından ? bi dahaki ayda bebiş için yapayım

merhaba canim insallah faydasi olur sogan kuru bizzat kistler icin zaten insallah bebeyin gelir tez zamanda

canim insallah bi dahaki aya ihtiyacin kalmaz bu ay kalirsin hamile insallah faydasi olucakdir eminim

merhaba canim insallah faydasi olur sogan kuru bizzat kistler icin zaten insallah bebeyin gelir tez zamanda

canim insallah bi dahaki aya ihtiyacin kalmaz bu ay kalirsin hamile insallah faydasi olucakdir eminim

merhaba canım nasılsın ? bende soğan kürünün 1.turunu dün bitirdim.ama adetimin 17 gününden sonra belimde fena şekilde ağrılar oldu.ovulasyon testi de yaptım.adetimin 13,14,15 günleri 2.cizgi silik çıktı.diğer çizgi ile eşit veya daha koyu çıkmadı.ama yine de çalışmalar yaptım.inşallah tutmuştur.

adet olmayı bekliyorum.

soğan kürü kullanıp beli ağrıyan oldu mu ? acaba kistten dolayı mı ? yoksa hamişlik belirtisi mi bu ağrılar.eşim bu ay hamilesin diyoda ben umutsuzum kistten dolayı.13 aydır korunmuyoruz.kistten dolayı olmuyor.

kırmızıları görmek istemiyorum bu ayy hamiş olmak istiyorum.

inci canim insallah hamilesindir hayirli ugurlu olsun kurun benimde belim cok fena agriyor adetimin 20haziran vakti bende 9 zuncu gunnen test yaptim hep silikdi 13 cu gun 2 cizgi koyu cikti 17 ci gunume kadar silik cikti daha yapmadim adetimede 6 gun kaldi insallah bebeyim tutunur bu sefer yumurtlama gunlerimde hep sol tarafim agridi kasigima iyne gibi birseyler batiyordu ama simdi hic birsey yok.. eyer senin adetin gec geliyorsa testleri yapmaya devam et cunki gec yumurtlaya bilirsin siviyada dikkat et

kızlar benim soğan küründe 7.günüm bugün.bende nerdeyse 4-5 yıldır akıntı gelmezdi.ilk kez soğan küründe geldi beyaz akıntı.birde azcık adet sancısı gibi sızlama var.bu soğan küründen mi? bunların olması normal mi ?

bende soğan kürünün 3. günündeyim su an pek bir değişiklik yok soğan kürünü uygulayan arkadaşlar sizde nasıl ne zaman değişiklikler oldu

Sogan kürünün ikinci turuna basladim doktorum kistin kücüldügünü söyledi 1.9 cm kist var su an..Adetimin 3. günü doktora kontrole gidecem..klomen istedim insallah verir ve bu ay hamile kalirim..

merhaba arkadaşlar hala hamiş olamadım .

soğanda 1.tura :30 Mayısta başladım-13 haziranda bitirdim (15 günlük )

BAT'IM :22 Hazirandı hamiş olmadım .geldi.

soğanda 2.tura 10 Temmuzda başlamam gerekiyordu.Temmuz Batım 20 Temmuzda olması gerekiyordu.
2.soğan turuna başlayacağım gün gelmesin mi? ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.1.soğan küründen sonraki adetim 10 gün erken geldi.önce pembe pembe damla damla akıntı geldi.belki yerleşme lekesidir demiştim.ama 2 gündür.kırmızılar fışfışşş

neden ikinci adetim erken geldi.? böyle olanınız var mı? soğan kürü uygulayıpta.

şimdi ikinci kürü ne zaman uygulasam 1.küre göre mi ?

Son düzenleme:
bende başladım 3 temuzda..rabbim nasip eder inşallah 3 arkadaşımda şuan bebekleri kucağında soğan krü sayesinde hamile kaldılar..rabbim sanada banada nasip eder inş..

herkeze merhaba......

bir pkolu olarak :2:
bugün tekrar doktora gittim ve sonuç gene aynı 2. hormon testım ıcın kan verdım ulturosondada dr evet ılerı derece pkosun dedı 1,5 yıldır bebegm olmuyor bu ay sogan suyu denıycem 2 gun sonra yapmaya baslıcam allahın ıznıyle bu ay bıtkısel kurler yapıcam olmaz ıse bırdahakı ay klomen baslıcam artık catlatma ıgnesı rabbım bızlerın kucagını bos bırakmasın ben bırde kıloluyum dahada zor olurmus kılod averemıorum ama bu ramazanda 3-4 kılo verdım glıba ınsalah allahım yuzumuzu guldur

Merhabalar bayanlar,
Sizlere bir sorum olacaktı umarım yardımcı olabilirsiniz. Soğan küründe; İnce kahverengi kabuğu soyulmuş derken soğanın en dışındaki kabuktan mı bahsediyor yoksa kahverengi kabukların tümünü mü çıkarmamız gerekiyor? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.:44:

merhaba kızlar ben yeniyim bu sitede ve sürekli takip ediyordum yorumları soğan kürü kullanıp hamile kalanları duyunca çok umutlandım ve bende adetimin 7. günü başladım ve bu gün 9. günüm hala devam ediyorum ama sanıyorum ki bu ayda boşa kürek çekmişiz gibi geliyo ama yılmıycam allahtan umut kesilmez diyip devam ediyom bakalım ne olacak eşimde varekosel vardı bendede 6 cm miyom vardı tüpün birini kapatıyordu 8 ay ameliyat olduk eşim ve ben daha sonrasında herşey normal dedi doktorlar ama hala gebe kalamadım evleneli 2 yıl oldu inşallah bebek bekleyen herkeze rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…