Geçtiğimiz hafta cuma banada ultrasyonla tümör kist varmı diye bakıldı çokşükür temiz çıktı ama çıksaydı kullanmam için hap vereceğini söylemişti.Dikkat et sana verdimi hiçbir ilaç?
Inşallah sanada şifa olur :) Amiiiin :) kistinin olmaması gayet iyi.
selam arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır burayı okuyup okuyup duruyorum:) fakat gebelikle ilgili bir sonuç alamıyordum. geçen ay kuzenim beni aradı ve onda kist vardı hamile kalması imkansız gibi birşeydi. Fakat soğan kürünü uyguladığı ay hamile kaldı. Bana da soğankürü yapmamı söyledi ve bende bu ay soğankürünü uyguladım. sat a 6 gün vardı hafişf belirtilerini yaşıyodum ve tahlil yaptırdım hamiş olduğumu öğrendim. allahım en kısa zamanda isteyenlerede nasib etsin... ben soğan kürünün etkisinin olduğunu düşünüyorum...
Aminnn cnm benim ama bşraz iltihap ve mantar var sedi oda önemli degil dedi sogan suyunuda iç bişe olmaz haftaya tekrar gel yumurtalarım büyümüşmü bakacak
selam arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır burayı okuyup okuyup duruyorum:) fakat gebelikle ilgili bir sonuç alamıyordum. geçen ay kuzenim beni aradı ve onda kist vardı hamile kalması imkansız gibi birşeydi. Fakat soğan kürünü uyguladığı ay hamile kaldı. Bana da soğankürü yapmamı söyledi ve bende bu ay soğankürünü uyguladım. sat a 6 gün vardı hafişf belirtilerini yaşıyodum ve tahlil yaptırdım hamiş olduğumu öğrendim. allahım en kısa zamanda isteyenlerede nasib etsin... ben soğan kürünün etkisinin olduğunu düşünüyorum...
Gözünüz aydın hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim :) bende yeni Dr den geldim vajinal ultrasonlar kontrole izin verdiğim için Dr den azar işittim desem az olmaz tehlikeli olabiliyormuş15 gün hastanede yatar gibi yatış verdi bebişimin kalp atışlarını gördüm Dr sesini dinlemeyende karşı farklı dalga yolladıkları için bebiş strese giriyormuş kontrole gidince inşallah tehlikem geçmiş olurda bebeğim için endişelerim biter
çok geçmiş olsun vajinal ultrasonun tehlikeli olduğunu biliyorum. o yüzden ben haftaya 5 haftalk oluyorum allahın izniyle ve kese gözükmesede vajinal yolla baktırmayı hiç düşünmüyorum... hayırlı haberlerini bekliyorum... Mübarek Cuma günü hürmetine allahım yardımcı olucaktır inşallah ve endişelerin kalkıcaktır ortadan. haber verirsin merak ederim bende şimdi
Slm kızlar bugün doktora gittim. Yumurta takibii için yumurta görenedi ya catlamış yada bu ay yumurtlam olnamıssın dedi.26 günde bir adet görüyırum sogan kürüne devam edimmi . Haftaya progestora bakacak bakalım bilgisi olan varmı
soğan kürünü 15 gün kullanmadan kesinlikle bırakmamanı tavsiye ederim en azından içini temizlemiş oluyorsun bütün mikroplardan arındırıyorsun öle düşün canım
kızlar merhaba bende başlayacam bu soğan kürüne nasıl yapılıyor ne zaman yapılıyor adetin 7. günü başlanıyormuş kaç gün içeceğim birde mesela adet oldum tekrar mı 7. günde başlayacam soğan kürüne bi el atında hamile kalayım hadi kızlar
Benim bildiğim yumurtalıkların tembelse kullanılıyor bu kür uyarıcı yani böyle bir sorunun yoksa hiç hormonlarınla oynama derim
hormonlarım iyi canım bi kürtajım var yani hamile kalabiliyorum acaba uygulamasam mı :26:
mesela bende düşündüm bu kürü hamile kalmak için sandım ama biraz araştırdım vazgeçtim sonuçta bende hamile kalabiliyorum 5,5 yaşında şimdi tekrar düşünüyoruz bakalım 7 aydır bat:10 aralık bakalım beklemedeyim inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım...
kızlar merhaba bende başlayacam bu soğan kürüne nasıl yapılıyor ne zaman yapılıyor adetin 7. günü başlanıyormuş kaç gün içeceğim birde mesela adet oldum tekrar mı 7. günde başlayacam soğan kürüne bi el atında hamile kalayım hadi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?