Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

aynen öyle oluyor sanki gebe kalmak bizim tekelimizdeymiş gibi koca koca kadınlar adamlar düşüncesizce "e yapın bi tane ne bekliyosunuz yaşınız gececek" dediği anda ağzının ortasına yumruk indiresim geliyo :))) Allahüteala vermezse ne yapayım yani fezayamı çıkıyım :))

önceki bir kaç yazını gördüm cnm Rabbim eşine de sana da acil şifalar versin....
öncelikle hem eşinin rahatsızlığı hem senin rahatsızlığın olduğu halde bebeği olan bir çok insan var sen sadece moralini yüksek tut... görünür engeller kolay aşılır mühim olan psikoloji sen soğan kürüne ara vermeden 3 kür devam et, eşine de keçiboynuzu kürü 3 ay yap ve tamamen inan gelecektir bebişin inşallah...

Bende yaptim :)))ocak ayinda kurtaj oldum nisan sonu 15 gun yaptim haziranda hamile kaldim bence faydasi cok tavsiye ederim mutlaka dene....

Kizlar bole yapmayin hersey allahtan... her ay aglayip kendinizi cevrenizi uzmeyin ne kadar stres yaparsaniz hamile kalmaniz okadar zorlasir sakin olun relax olun kafaniza takmayin dusunmeyin biliyorum elinizde degil ama gercekten bebek istiyorsaniz bunu yapin her ay bekleyince olmuyo ama beklemedigin bi an bi bakmisiniz hamilesiniz ben ocak ayinda kurtaj oldum bebisin kesesi parcalandi 1 ay regli oldum sonra her ay bekledim ayy dedim yeter nisan sonu sogan kuru yaptim ve haziranda hamile kaldim... bebegim su an 9 aylik :))) inanin herseyin vakti zamani var vakti gelince hersey tikir tikir oluveriyo sikmayin bu kadar caninizi rabbim ins. En kisa zamanda gonlunuze gore hayirli evlatlar nasip eder size ...

aynen öyle bende bunu farkettim ama 1 sene sonunda neyse en azından artık sorun etmiyorum ve öncelik olarak iyileşmemi ön planda tutuyorum hayırlısı olsun... buda bir imtihan bizim için ve inşallah imtahınımız kolay geçer....

tebrikler allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin kullandığın ilk ay oldu galiba ne güzel bunu duymak umut verdinizz :)))
Amin cnm allah razi olsun.. rabbim tum isteyenlere nasip etsin ins. Evet ilk yaptigim ayda oldu cok sukur yani yeterki harfiyen ozenle yapin rabbiminde yardimi ile ins. Sonuc guzel olacaktir..

Bende senin gibi düşünüyorum canım bende aynısını yapacam

Ben de 12 gün önce kürtaj oldum.. Soğan kürü yapmak istiyorum adetlerimde sıkıntı yoktu bu zamana kadar ama yine de yapmak istiyorum.. Rabbim bir dahaki gebeliğimi sağlıkla nasip eder inşallah her isteyene de nasip etsin..

canm soan kurunu daha evvel kullandınmıı bısıy sorucammmmmmmmmmmmm

Kızlar bişe daha soracağım benim adet im 3gün sürer biter. Bide az olur bu sogansuyunu kullandım 15 gün bu ay orkit yetiştiremiyorum 3gün oluk oluk kan ve parca düşüyor iyimi sizce

Kızlar bişe daha soracağım benim adet im 3gün sürer biter. Bide az olur bu sogansuyunu kullandım 15 gün bu ay orkit yetiştiremiyorum 3gün oluk oluk kan ve parca düşüyor iyimi sizce

bende 10 gün oluyorum doktorum 3 gün olmandansa yoğun şekilde 10 olman daha iyi adet rahmi temizler demişti... iyi düşün iyi olsun

canım bende 3 gün oluyorum 4. gün akıntım koyu oluyor 5. güne birşey kalmıyor.
çok doktorlara sordum 3 gün oluyorum diye herkezin rahmi farklı beden farklı dedi düzenli oluyorsan problem yok dedi :)
bende soğan kürünü kullandım 2 ay yaptım reglim yoğun oldu ama gene 3 günde bitti parça dediğin akıntı kanla parça gibi geliyor zaten
önemli bişey değil normal yani :)

teşekkür ederim canım sağol inşallahh bir gün olur..

Selam hanımlar,uzun bir ara verdim,bazı gelişmeler oldu,bi kere şunu sölimmm soğan kürü denen şey,adeti dolayısıyla yumurtalıkları düzene sokuyor,dolayısıyla illa gebe kalmak için ovulasyonu takip etmeye gerek kalmıyor,rabbim yardım etsin her birimize.benim 45-48 günde bir olan adet tarihim öle değişti ki şaşırdım...en yakın zamanı sölim 15 temmuz,1 eylül,10 ekim ve şu an 8 haftalık hamileyim çok şükür :) allah gönlünden geçirenlere nasip etsin,yeni evliyim ama yaş 31 acele ettim

Merhaba uzun süredir yazılanları takip ediyorum yeni üye oldum 1.5 senelik evliyim bugüne kadar hiç korunmadim ama hamile kalamıyorum benim çok akintim oluyor doktora gitmeye korkuyorum soğan küru ile incir kürunu okudum yardimm edin bana (

Doktora gitmeden sorununun ne olduğunu bilemezsin ki olsun ben bilmiyim yinede yapayım dersen soğan kurunu yap için temizlensin

Doktora gitmeden sorununun ne olduğunu bilemezsin ki olsun ben bilmiyim yinede yapayım dersen soğan kurunu yap için temizlensin

Evlenmeden önce doktora gittiğimde iltihap ve mantar vardı ilaç kullandim geçti yine aynı durum var soğan küru de içimizi temizliyormus okudugum kadarıyla ama bazıları adet gününde bazıları adetinin 7.gününde başlıyormus hangi zaman doğru?

Okuduğum her kaynakta diğer adete 15 gün kala diyor.
Bende uygulamayı düşünüyorum. Bir sorun olmasa da uygulamak zarar vermez heralde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…