tamam bugün kasıklarımda batma sagda ayaklarıma vuruyo doktor bişe yok dedi. bende bebek tutunduysa düşürmekten korkuyorum, sogan suyuyla yumurtlamam erken oldu muhtamelen
çok geçmiş olsun vajinal ultrasonun tehlikeli olduğunu biliyorum. o yüzden ben haftaya 5 haftalk oluyorum allahın izniyle ve kese gözükmesede vajinal yolla baktırmayı hiç düşünmüyorum... hayırlı haberlerini bekliyorum... Mübarek Cuma günü hürmetine allahım yardımcı olucaktır inşallah ve endişelerin kalkıcaktır ortadan. haber verirsin merak ederim bende şimdi
arkadaslar ben yeniyim aranizda.ben hipogonadotropik hipogonadizm hastasiyim yani hic adet olamiyorum ilacsiz suanda da hic ilac kullanmiyorum sormak istedigim ben sogani kullanayim mi ?aranizda bu hastaligi tasiyipta sogan suyu kullanan varmi?
Bugün doktora gittim prosteronum 11 cıktı doktor umutlu konuştu bi haftaya belli olacak
Canim noldu acaba Sonuc merak ettim insallah hamilesindir
GÜNAYDIN ....
Umut olmaya çalıştığım bir ay bende yazmak istedim. İnşallah herkesin gönlünce olur her şey...
Ben tam 1 yıldır korunmuyorum ve çocuk istiyoruz. Fakat olmadı bende 1 yıldır adet düzensizliği olunca ilk akla gelen bende sorun olduğuydu. 3 ay tedavi gördüm bir şey olmadı, rahim filmi çektirdim yine yok. son 4 aydır her ay adet görüyorum. Doktorumun bana dediği ise şuydu sağ tarafın pco başlangıcı gösteriyor zayıflarsan düzelir. Peki dedim ve 5 kilo verdim normal kiloma geldim. her ay adet oluyorum ama tam sabit günlü değil. 31- 32- 33 gibi.
Neyse çok uzatmayım. Bu ay soğan kürüne başladım. İçimde bir umut oldu buradaki arkadaşların yazıları. Ama Allah benim çok umutlanmamı istemiyor olacak ki eşimdeki varikosel ağrılarını artırdı ve onun değerlerinin kötüye gittiğini düşünmeye başladık.
İnşallah hepimizin duaları kabul olur. Soğan kürü gelişmelerini ben de aktaracağım inşallahh...
Hoşçakalınn ................
Rabbim şifa versin size ve eşinize ....
Merhaba arkadaslar bende yaklasik 3 ay boyunca denedim ama hamilr kalamadim ayrica poc tanisi konmustu. I.saracoglunu tvde izledim ve duzenle itinayla bu sogan kurunu yaptim ve sonuc 1, 5 aylik hamileyim rabbim tamamina erdirir ins. Yalniz emn buyuk kural ne baska bir ot cay icilecek nede herhangi bir ilac kullanilacak buna antibiyotik en basit agri kesicilerde dahil. Adetim bittikten 2 gun sonra basladim sabah ac karnına ve aksam ac karnina olmak uzere yaptim 5 dk yi gecmeyecek kaynamasi yani ozen gosterirseniz inanin sogan kuru Rabbimin biz kadinlara bir mucizesi rabbim tum isteyenlere nasip etsin ins. Bu duygulari tatmayi allah yar ve yardimciniz olsun ins.
Ben adet oldum bugün sogan kürünün tek işe yaradıgı konu adet sancım hiç olmadı şimdi 2ay nası lluyo sogan kürü 2, ayda uygulim ben artık kafama takmicem yoksa sinirlerim
bozuluyo :-- - - -( zaten
Arkadaşlar 1 yıldır bebek istiyorum ki hemde ne isteme...!!!
Her adet olduğumda 2-3 gün yemeden içmeden sadece ağladığımı evde ne varsa kırıp geçtiğimi bilirim(ailem sevdiklerim dahil)...
sonra baktım ki kendime bedenen ve fiziksel olarak işkence ediyorumeşime aileme ettiğim sıkıntıların hatti hesabı yok zaten...
ayrıca bu bir yıllık süreçte her muayenesi 250 lira olan(tahlil fiyatlarını hiç saymıyorum bile korkunç pahalı idi) alanında çok iyi doçent bir doktora 5 ay gittim, klomen kullandırdı ama sonuç alamadım. tek söylediği polikistik over sendromu psikolojiktir, sen hamile kalmak istedikçe, kendini sıktıkça çoğalır, onlar çoğaldıkça da hamile kalman zorlaşır...
sonra başka doktora gittim bu daha makul bir doktordu çünkü bu arada aile bütçemiz bayağı sarsılmıştı benim en iyi doktor olsun inadım yüzünden( vee O'da aynısını söyledi kendiliğinden gitmesini beklicez, o esnadan belki hamile kalırsın şansın varsa dedi ve başından savdı
benim dümyam başıma yıkılmış gibi günlerce ağladım göz altlarıma kan oturdu kilo verdim 44 kiloya düştüm derken depresyona girdim kimseyle konuşmaz görüşmez oldum ama hepsinin farkındaydım çünkü nasıl bir buhranın içinde olduğumu biliyordum(((
SONRA BİR KARAR VERDİM "MELEĞİM GELSİN İSTİYORSAM ÖNCE BENİM SAĞLIĞIMA KAVUŞMAM VE MUTLU OLMAM GEREKİYOR " dedim ve soğan kürüne başladım. bu ay 3. ve son kürümü uygulucam inşallah bir hafta sonra başlıcam... ve kürü içerken hiç hamiş olayım diye içmedim sağlığıma kavuşayım her adet olduğumda kistlerim çoğalırken canım yanmasın, sancıdan ağlamayayım diye içtim. ve diğer aldığım bir karar da soğan kürü içerken doktora gitmemekti, çünkü her gittiğimde kisteri gösterip gözüme sokuyordu doktor (bana öyle geliyodu tabi psikoloji yerlerde olduğundan yoksa doktorun bana ne kastı olacak :))) ve bu beni daha da hasta ediyodu. doktoruda attım hayatımdan ve soğan kürümle mutluyummm :)
soğan kürüm bu ay bitince doktora gidicem, kistlerin gitmemiş derse soğana devam edicem ama inşallah kistlerin gitmiş derse artık yumurtlamayı arttıran ve hamile kalma şansını ikiye katlayan incir ve havuç kürüne başlıcam ve 3 ayda onu içicem...
incir kürünü içerken umutlanabilirim sanırım :)))
ÇOK İNANIYORUM BU KÜRLERİN BENİM HEM SAĞLIĞIMA HEMDE SONRASINDA BEBEĞİME KAVUŞMAMA VESİLE OLACAĞINA...
SİZDE TAM OLARAK ŞÜPHESİZ İNANIN VE TAM 3 KÜR UYGULAYIN...
birde en daraldığım zamanlarda " VAKİ OLANDA HAYIR VARDIR, RABBİM HER ŞEYİN EN HAYIRLISINI VERSİN DİYE DUA EDİYORUM"
dilerim Allahtan isteyen herkese ve bana Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın içi yanmasın... inşallah buradan hamiş olduğumu yazacağıma da inanıyorum :) hamile olduğunu yazanları okuyunca çoooooook mutlu oluyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?