Evlenmeden önce doktora gittiğimde iltihap ve mantar vardı ilaç kullandim geçti yine aynı durum var soğan küru de içimizi temizliyormus okudugum kadarıyla ama bazıları adet gününde bazıları adetinin 7.gününde başlıyormus hangi zaman doğru?
Okuduğum her kaynakta diğer adete 15 gün kala diyor.
Bende uygulamayı düşünüyorum. Bir sorun olmasa da uygulamak zarar vermez heralde değil mi?
Okuduğum her kaynakta diğer adete 15 gün kala diyor.
Bende uygulamayı düşünüyorum. Bir sorun olmasa da uygulamak zarar vermez heralde değil mi?
Selam hanımlar,uzun bir ara verdim,bazı gelişmeler oldu,bi kere şunu sölimmm soğan kürü denen şey,adeti dolayısıyla yumurtalıkları düzene sokuyor,dolayısıyla illa gebe kalmak için ovulasyonu takip etmeye gerek kalmıyor,rabbim yardım etsin her birimize.benim 45-48 günde bir olan adet tarihim öle değişti ki şaşırdım...en yakın zamanı sölim 15 temmuz,1 eylül,10 ekim ve şu an 8 haftalık hamileyim çok şükür :) allah gönlünden geçirenlere nasip etsin,yeni evliyim ama yaş 31 acele ettim
slm kızlar bende pcosluyum ve burda soğan kürünü görüp uyguladım aslında 40-50 gün arası düzensiz adetlerim vardı. hazirandan sonra özellikle düzenim iyice bozuldu. geçen ay 44 günde oldum. bu ay soğan kürü uyguladım. ovulasyon testide kullandım ve 40 günde adet olacağım sanırım . umarım olmam da. ilk fark ettiğim şey ovulasyon testi hep koyu çıkıyordu soğan küründen sonra 1 gün koyu çıktı. 2- 3 ocak gibi netleşecek hepimiz için hayırlısı olsun.
Kızlar Merhaba 3 yıllık evliyim 8-9 aydır da korunmayı bıraktım ama hamile kalamadım.
Bende iltihaplı yara vardı daha doğrusu doktorun biri yara değil iltihap dedi.ilaç falan kullandım yaklaşık 2 ay geçti, kontrole de gitmedim, her ay bi umutla bekliyorum ama yine olmuyor, acaba bu soğan kürü iltihapları temizler mi, konuyuda baştan sona okumadım bilgim de yok bu konuda. Birde adetim biteli 1-2 gün oldu ne zaman başlamalıyım ve nasıl uygulamalıyım bu kürü.
Ben adetin 13 qnu basladim doqrumu yapiorum bilmiirum bni bilqilendirirmisinz rica etsem bnde bebis istiorum ama olmuo adetm duzenli bebeqimi kaybettikten snra olmadi 6 aydr ugrasiorum olmuo bnde sogan kurune bas vurdm ama adetn kacinci qnu kullanilmaya baslicm bilmiom bn kafama qore basladim yarim edin bana lutfenn
en iyi zaman adet bitiminden 3-4 gün sonra başlanır..15 gün devam etmelisin..
Ozamn bnm tm zamanimi adetm en fazla 8.9 gun falan suruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?