Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

en uygunu adetin 7. günü saraçoğlu da öyle söylüyor zaten..bende adet bitiminden 3-4 gün sonra başlıyordum..

Farklı bir bölümde bununla ilgili bir başlık vardı. Tam olarak düzenli kullanıp hamile kalan vardı.
Ayrıca başka biriside sivilceleri için kullandığı ay hamile kalmış.
Bilmiyorum ne kadar doğru da Saraçoğlu da kürü verdiğim zaman nüfus artışı yükseldi demişti:)

Ayrıca soğanın şeklinin kadın rahmine benzediğini söylemişti. Sanki kadınlar için yaratılmış bir bitki demişti. İnanıyorum ben ya., şu an adetimin 5. günü. 10 gün sonra başlayacağım inşallah.

harika :)) tebriklerr benimde ilk hedefim adetimi düzene sokmak . sizin verdiğiniz tarihler adetinizin uzun olduğu dönem galiba peki 45 günden kaç güne düştü soğan kürü ile. benim kullandığım ilk ay. muhtemelen bebek olmayacak (ovulasyon dönemi 10 gün beraberlik olmadı )ama adetim düzene girer diye düşünüyorum.

Meryem otunu kullanipta hamile kalan----
Arkadaslar konu basligi meryem otu olan konusmaya girdim ve bir arkadasimiz MERYEM ANA OTU kullandigini ve hamile kaldigindan bahsetmis.Cok heyecanlandim sizi de bilgilendireyim istedim. Her yerde paylaştım.Hadi inşaallah gebe kalırsam yazıcam yine:)) Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi acaba? Ben meryem otunun UN halini buldum misir carsisinda ama almadim.bazi arkadaslar almis ucuz diye(20TL) ama TV de Cevat Hoca odunsu halini kullanin dedi. Onuda Gittigidiyorda satiliyor , orada buldum sadece, 2 paket aldım bakalım. Nyse hamile kalan siteden arkadasimızın paylasimini kopyaliyorum assagi..

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

slm kızlar bende pcosluyum ve burda soğan kürünü görüp uyguladım aslında 40-50 gün arası düzensiz adetlerim vardı. hazirandan sonra özellikle düzenim iyice bozuldu. geçen ay 44 günde oldum. bu ay soğan kürü uyguladım. ovulasyon testide kullandım ve 40 günde adet olacağım sanırım . umarım olmam da. ilk fark ettiğim şey ovulasyon testi hep koyu çıkıyordu soğan küründen sonra 1 gün koyu çıktı. 2- 3 ocak gibi netleşecek hepimiz için hayırlısı olsun.

benimde aynen senin gibi 2-2.5 ayda oluyorm son zamanlarda..bu sefer yine gelmeyince iki ayı geçti çünkü bende soğan suyuna

başlayayım dedim geçen hafta iki gün içtim 3.gün adet oldum.. ilk defa bu denli işe yaradı..şu soğan mucize gibi bişey..inşallah artık

düzene girer..

Kızlar Merhaba 3 yıllık evliyim 8-9 aydır da korunmayı bıraktım ama hamile kalamadım.
Bende iltihaplı yara vardı daha doğrusu doktorun biri yara değil iltihap dedi.ilaç falan kullandım yaklaşık 2 ay geçti, kontrole de gitmedim, her ay bi umutla bekliyorum ama yine olmuyor, acaba bu soğan kürü iltihapları temizler mi, konuyuda baştan sona okumadım bilgim de yok bu konuda. Birde adetim biteli 1-2 gün oldu ne zaman başlamalıyım ve nasıl uygulamalıyım bu kürü.

Ben adetin 13 qnu basladim doqrumu yapiorum bilmiirum bni bilqilendirirmisinz rica etsem bnde bebis istiorum ama olmuo adetm duzenli bebeqimi kaybettikten snra olmadi 6 aydr ugrasiorum olmuo bnde sogan kurune bas vurdm ama adetn kacinci qnu kullanilmaya baslicm bilmiom bn kafama qore basladim yarim edin bana lutfenn

Soğan suyu zaten iltihap, kist vs temizliyor rahimden..şu an soğan kürüne başlamak için en iyi zamanın..bence hemen içmeye başla 15 gün boyunca, günde iki sefer, aç karnına..Allah şifa versin..

en iyi zaman adet bitiminden 3-4 gün sonra başlanır..15 gün devam etmelisin..

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Kuru İncir Kürü nasıl yapılır? Kolay Hamile Kalma Kürü tarifi ve yapılışı… Kolay hamile kalma yöntemleri arayanlar için bitkisel çözüm…

Yumurta Çatlamasına Yardımcı ve Kolay Hamile Kalma Kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Soğan kürü raporu veriyorum :)

adetimin 8. günü başladım. 15 gün sabah akşam uygulamaya çalıştım. Ara ara kaçırdığım oldu. Ovulasyon dönemini yaşadığıma inanıyorum. Fakat o dönem eşimle yakın değildik. Bugün 29.günüm tahmin ettiğim ovulasyon tarihine göre artık olması gerekiyor. Milyonda bir de olsa bir acabam var hamile miyim ki diye. 2 aydır 32 ve 34. günlerde regl oldum. ara ara adet olacakmışım gibi hafif kasık ve bel ağrılarım, agresiflik ve karnımda şişlik hissi var.

Ne dersiniz adet yine gecikir mi?

Merhabalar,

Soğan kürünü araştırıp kullanıp kullanmamakta tereddüt yaşayan hanımlar için özellikle yazıyorum. Adet düzensizliği hayatıma girdiğinden beri soğan kürünü cesaret edip bir türlü yapamadım. " Acaba kanamayı artırır mı ? Bana yan etkisi olur da zarar mı verir? " diye diye kafamı karıştırıp yapmadım. Dr. lar ilaçlar derken hamile de kalamadım. Rahim filmi çektirdikten sonraki ay karar verdim o kadar ilacı kullanıp yan etkilerini çektikten sonra varsın bir de soğan zarar versin dedim. Ve bu ay yaptım. Çok yoğun bir kanama beklerken adet düzensizliğinden önce yaşadığım normal adet dönemini geçirdim. Yani her bayanda kanama yoğunluğunun etkisi farklı olabilir. Çünkü ben soğan küründen önceki 4 ay da normal adet görmüştüm. Bu ay 29. günüm de regl başladı. normal olduğum için öyle sevindim ki . bu konuyu araştıran hanımlara söylüyorum deneyin.

bu ay da gebelik için deneyeceğim bakalım hayırlısı....

Kesinlikle denemeye değer bir kür ilk yaptığım da hamile kalmıştım düştü Bu ay tekrar deniyorum 11.gunu ndeyim kendimi mutlu hissetmek için çizelgemi bile yaptım inşallah hamileyimdir

Prof ibrahim Saraçoğlu suan atv de izleyin lütfen Meryem süresinin ilk 5 ayetin i okuyun dedi çocuğu olmayanlar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…