- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
Googleplaystore da adet takvimi dersen cikiyo pembe bi kitap.ustelik turkce.iliski gunlerinizi atesinizi belirtilerinizi ve daha bircok seyi kaydedip takip edebilirsiniz grafikleri de var tavsiye ederim.
Bende bu ay umutlu degilim olursa surpriz olur walla.ama kendimden baska herkesten umutluyum bu ay hadi bakalim bu ayin sanslisi kim olucak :)
ya okuyor da hani ben soğan kürü kullanıp şifa buldum diyenler?
hadi kullananlar için bir liste yapalım.
misal bu gün ben 11.yi tamaladım. cumaya kadar içeceğim
sen kaçıncı gündesin?:44:
ben 9. gündeyim bende yeni katıldım bu siteye aslında üye olalı bir yılı geçti sanırım ama ilk buraya yazıyorum sen yaparmısın listeyi ben pek anlamıyorum açıkçası valla çok güzel olur beklenen adet tarihlerinide yazarsın olurmu vesdeniz
Bende bu ay umutlu degilim olursa surpriz olur walla.ama kendimden baska herkesten umutluyum bu ay hadi bakalim bu ayin sanslisi kim olucak :)
hmmm peki arkadaşım bi inceleyelim bakalım sağ ol.
Benm adet gecikmem 5 gun oldu beklemedeyim 7 gun olsn test yapicam ne hiseddiyorsun cnm bi umudum var mi sence
ben de çok anlamıyorum ama yapayım olduğu kadar, öğrenince düzgün bir liste yaparız artık
vesdeniz BAT 25 OCAK KÜRÜN 11.GÜNÜ
kuzey32 BAT ? KÜRÜN 9.GÜNÜ
tamam pınarcım değerlendircem tabi ama yumurtlama olduğundan emin olamıyorum çünki ben şimdi 7 sinde adet oldum ya yine 7 de olucam yada 8 veya 9 o yüzden şu bir hafta içinde olduğunu biliyorum da hangi gün bilemiyorum zaten bidaha ki ay ovulasyonu deniycem tedavi olurken doktorum yumurtaların yeterli boyutta olduğunu söylemişti 14. gün bugün yada yarın çatlar demişti ve 3 gün arka arka çalışçaksınız sonra 5 gün gün aşırı diye söylemişti aslında o 3 gün içinde olucağını ama diğer 5 günü garanti etmek için söylüyorum dedi karışıkmı anlattım bilemiyorum
Merhaba ben beklemedeyim adetim geceli 5 gun ama daha test yapmadim pcolu oldugum icin cok umutlanmak istemiyyorumm biraz daha bekliycem allah heppimizin yuzunu guldurr insallah...
kız sana Allah peygamber sabrı vermiş yapsana artık şu testi valla ben olsam şimdi o 5 gün içinde sabah akşam test yapmıştım akşam verdim zaten siparişleri bu sefer netten 5 tane erken gebelik tesi 5 tanede normal :))) eczanelerden bi süre almayım unutsunlar beni haha
Anliyorum canim fakat kndinde tam adet tarihinden belli degilsin bir sonraki adetinden 14 gün geriye dogru sayman lazim vede belki adetin bu ay biraz daha erken olucaktir buna gordde yumurtlama donemin deismistr bilemezssin ki tatlim
merhaba arkadaşım ne güzel sabrın var öylebence içinden nasıl geliyorsa öyle yap, bekle veya hemen test yap, sen bilirsin ama tek tavsiyem stres yapmaman seni şimdilik eklemiyorum, müjdeni alırsak hamile olarak listenin başına yazarız inşaAllah
ben de senin gibiydim ama bu ay inat ettim günüm geçse de test yapmayacağım ki günüm hiç geçmez, hep erkenden koşar gelir
merhaba arkadaşım ne güzel sabrın var öylebence içinden nasıl geliyorsa öyle yap, bekle veya hemen test yap, sen bilirsin ama tek tavsiyem stres yapmaman seni şimdilik eklemiyorum, müjdeni alırsak hamile olarak listenin başına yazarız inşaAllah
ben de senin gibiydim ama bu ay inat ettim günüm geçse de test yapmayacağım ki günüm hiç geçmez, hep erkenden koşar gelir
Insallh arkadaslar bende 7 aydir hep erkenden testler yaptim hep negatif bu sefer artik heveslenmedim o yuzden bekliyorum ben bu ay hayit tohumu.aslan pencesi.civan percemi.papatya .bide coban cantasi karisimini her gun ictim bide her gun metformin kullandm toktor tavsiyesi uzerine bide bal tarcin corek otu 10 gun yedim bi faydasi olmustr insallh
Benm adet gecikmem 5 gun oldu beklemedeyim 7 gun olsn test yapicam ne hiseddiyorsun cnm bi umudum var mi sence
metforminin zayıflattığını duydum doğrumu sende böyle bi etki yaptımı vede asıl işlevi nedir hatta araştırdım bunu tıp öğrencileri kullanıyormuş kimine göre zararlı kimine göre faydalıymış
Ben henuz 1 aydir kullanyorum kilo vermedim ama kilo da almadm cunku pcolu hastalarda seker yani insulin direncini azaltmak icin kullaniliyo zararini gormedim
bat 27 ocak kurun 9.gunuben de çok anlamıyorum ama yapayım olduğu kadar, öğrenince düzgün bir liste yaparız artık
Vesdeniz bat 25 ocak kürün 11.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 9.günü
bat 27 ocak kurun 9.gunu
Şimal senin adet dönemlerin uzunmu?
Bnim 28 nde ama bn 1 inde oldum adet döngüm 28 senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?