Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ya okuyor da hani ben soğan kürü kullanıp şifa buldum diyenler?
hadi kullananlar için bir liste yapalım.
misal bu gün ben 11.yi tamaladım. cumaya kadar içeceğim
sen kaçıncı gündesin?:44:

ben 9. gündeyim bende yeni katıldım bu siteye aslında üye olalı bir yılı geçti sanırım ama ilk buraya yazıyorum sen yaparmısın listeyi ben pek anlamıyorum açıkçası valla çok güzel olur beklenen adet tarihlerinide yazarsın olurmu vesdeniz

ben de çok anlamıyorum ama yapayım olduğu kadar, öğrenince düzgün bir liste yaparız artık

vesdeniz BAT 25 OCAK KÜRÜN 11.GÜNÜ
kuzey32 BAT 7 ŞUBAT KÜRÜN 9.GÜNÜ

Son düzenleme:
Bende bu ay umutlu degilim olursa surpriz olur walla.ama kendimden baska herkesten umutluyum bu ay hadi bakalim bu ayin sanslisi kim olucak :)

hmmm peki arkadaşım bi inceleyelim bakalım sağ ol.

Merhaba ben beklemedeyim adetim geceli 5 gun ama daha test yapmadim pcolu oldugum icin cok umutlanmak istemiyyorumm biraz daha bekliycem allah heppimizin yuzunu guldurr insallah...

Benm adet gecikmem 5 gun oldu beklemedeyim 7 gun olsn test yapicam ne hiseddiyorsun cnm bi umudum var mi sence

kız sana Allah peygamber sabrı vermiş yapsana artık şu testi valla ben olsam şimdi o 5 gün içinde sabah akşam test yapmıştım akşam verdim zaten siparişleri bu sefer netten 5 tane erken gebelik tesi 5 tanede normal :))) eczanelerden bi süre almayım unutsunlar beni haha

Anliyorum canim fakat kndinde tam adet tarihinden belli degilsin bir sonraki adetinden 14 gün geriye dogru sayman lazim vede belki adetin bu ay biraz daha erken olucaktir buna gordde yumurtlama donemin deismistr bilemezssin ki tatlim

Merhaba ben beklemedeyim adetim geceli 5 gun ama daha test yapmadim pcolu oldugum icin cok umutlanmak istemiyyorumm biraz daha bekliycem allah heppimizin yuzunu guldurr insallah...

merhaba arkadaşım ne güzel sabrın var öyle bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap, bekle veya hemen test yap, sen bilirsin ama tek tavsiyem stres yapmaman seni şimdilik eklemiyorum, müjdeni alırsak hamile olarak listenin başına yazarız inşaAllah

ben de senin gibiydim ama bu ay inat ettim günüm geçse de test yapmayacağım ki günüm hiç geçmez, hep erkenden koşar gelir

Anliyorum canim fakat kndinde tam adet tarihinden belli degilsin bir sonraki adetinden 14 gün geriye dogru sayman lazim vede belki adetin bu ay biraz daha erken olucaktir buna gordde yumurtlama donemin deismistr bilemezssin ki tatlim

doğru söylüyosun canım sende tarihlerini söyle liste hazırlıyor arkadaş

bende bu ay erken yapmıycam diyoum umarım sabredebilirim

Insallh arkadaslar bende 7 aydir hep erkenden testler yaptim hep negatif bu sefer artik heveslenmedim o yuzden bekliyorum ben bu ay hayit tohumu.aslan pencesi.civan percemi.papatya .bide coban cantasi karisimini her gun ictim bide her gun metformin kullandm toktor tavsiyesi uzerine bide bal tarcin corek otu 10 gun yedim bi faydasi olmustr insallh

metforminin zayıflattığını duydum doğrumu sende böyle bi etki yaptımı vede asıl işlevi nedir hatta araştırdım bunu tıp öğrencileri kullanıyormuş kimine göre zararlı kimine göre faydalıymış

Son düzenleme:

Ben henuz 1 aydir kullanyorum kilo vermedim ama kilo da almadm cunku pcolu hastalarda seker yani insulin direncini azaltmak icin kullaniliyo zararini gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…