Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ewet kendimi fazla kaptırmak istemiyorum zaten şafak 10( beklicez mecburr rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip eder insallahhhhhhh

Son düzenleme:

Yerlesme kanamasi dicem canim ama iliskiden 2 gun sonra olmuyo sanirim o bir haftayi buluyo dollenip yerlesmesi die biliyorum ben

ayy hadi inşallah canım yaaa valla ben bu ay kalamasamda sizlerde bu haberi almak beni yinede çok umutlandırcak en azından diğer aylarda bende sıra diycem :)

Bende bu ay umutlu degilim olursa surpriz olur walla.ama kendimden baska herkesten umutluyum bu ay hadi bakalim bu ayin sanslisi kim olucak :)

Bende bu ay umutlu degilim olursa surpriz olur walla.ama kendimden baska herkesten umutluyum bu ay hadi bakalim bu ayin sanslisi kim olucak :)

ben ilk soğan küründe hamile kalanları çok şanslı görüyorum ben diyorum o şans bana vurmaz diye ama herşey kısmet simalcim belkide şansımız döner :)

Kizlar bisey sorcam bundan 2 ay once esimin bi arkadasinin esi 2 defa belli araliklarla beni ruyasinda hamile gormus hatta esime sormuslar bebek mi var yoksa die.budan bikac gun sonra is arkadasim beni ruyasinda hamile gormus.o zamanlarda adetime 8-9 gun var.bismillahirrahmanirrahim acaba bisey mi var olduk bizde.tabi bisey cikmadi dedim biseylerin habercisi mi acaba.siz ne yorumlarsiniz bunu.

bence soğan kürü genelde onu tavsiye ediyolar ama sen bilirsin..saraçoğlu demişya bu kürü uygulayın nüfus patlaması yaşanacak diye:)

bence en önde soğan kürü olmalı üstelik bi kaç ay tekrarlamalısın daha sonra diğer kürleri uygulaman daha doğru önce iltihap kist falan varsa için temizlenir

Tsk ederim cnm ozaman sogan kurunu once yapayim

valla simalcim bundan önceki aylarda 15 günde bir rüyamda kendimi hamile görüyodum doğurduğumu görüyodum fos çıktı bu ayda görmüyom hiç :))) ama bi kaç kişinin seni rüyasında görmesi güzel inşallah gerçek olur canım

Bende kendimi sürekli görürüm ama benimkide fos cıktı.Başkalarının aynı rüyayı görmesi hadi insallahhhhhhhh isarettir belkide:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…