Hosbulduk cnm.Ya kızlar yardımcı olun bana sabahtan beri kafayı yicem yaww adetim biteli 10 gün oldu.temizlendikten sonra esimle birlikte olduk (afedersiniz) kahverengi akıntı geldi sonraki 2 gün açık pembe leke geldi ve kasıklarımda sancım var hala 2 gündürde belim agrıyor hani acabamı diyorum ama tek cizgi görmek istemiyorum artık 😭😭😭
Geçen ay 10 gün ictim soğan kürünü ve bıraktım ònümüzdeki ay düsünüyorum tekrar ve sonrada incir kürünü denicm
ayy hadi inşallah canım yaaa valla ben bu ay kalamasamda sizlerde bu haberi almak beni yinede çok umutlandırcak en azından diğer aylarda bende sıra diycem :)
Ewet kendimi fazla kaptırmak istemiyorum zaten şafak 10( beklicez mecburr rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip eder insallahhhhhhh
Bende bu ay umutlu degilim olursa surpriz olur walla.ama kendimden baska herkesten umutluyum bu ay hadi bakalim bu ayin sanslisi kim olucak :)
bence soğan kürü genelde onu tavsiye ediyolar ama sen bilirsin..saraçoğlu demişya bu kürü uygulayın nüfus patlaması yaşanacak diye:)
bence soğan kürü genelde onu tavsiye ediyolar ama sen bilirsin..saraçoğlu demişya bu kürü uygulayın nüfus patlaması yaşanacak diye:)
bence en önde soğan kürü olmalı üstelik bi kaç ay tekrarlamalısın daha sonra diğer kürleri uygulaman daha doğru önce iltihap kist falan varsa için temizlenir
Kizlar bisey sorcam bundan 2 ay once esimin bi arkadasinin esi 2 defa belli araliklarla beni ruyasinda hamile gormus hatta esime sormuslar bebek mi var yoksa die.budan bikac gun sonra is arkadasim beni ruyasinda hamile gormus.o zamanlarda adetime 8-9 gun var.bismillahirrahmanirrahim acaba bisey mi var olduk bizde.tabi bisey cikmadi dedim biseylerin habercisi mi acaba.siz ne yorumlarsiniz bunu.
ayy söylememmi hele bide soğan kürü sayesinde hamile kalırsam gözüne soka soka onuda söyliycem her defasında para alıyon ama bak ben 5 kilo soğanla hamile kaldım diceeem :)))
Hahaha cok alemsin sekerim ya :))
yalanmı canım :))) hoşgeldin nasılsın pınarım senin soğan kürü bitti değilmi bugünHahaha cok alemsin sekerim ya :))
Kesinlikle yegane icecegimiz sogan suyu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?