- 10 Aralık 2013
- 254
- 9
- 68
Şimal senin adet dönemlerin uzunmu?
Bnim 28 nde ama bn 1 inde oldum adet döngüm 28 senin?
pınar yani seni kür 15.gün bat 28 yazılcak değilmi
Vesdeniz bat 25 ocak kürün 11.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 9.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 9.günü
pnrcoskun bat 28 ocak kürün 15.günü
Arkadaslar test yaptim ve kocaman bir husrann negatif biliyordum boyle olacagini bu pco yuzunden adetim bile gelmeddi offf napicam ben...
Arkadaslar test yaptim ve kocaman bir husrann negatif biliyordum boyle olacagini bu pco yuzunden adetim bile gelmeddi offf napicam ben...
Soğan kürünün 11.günü bat 10 şubat (ben 35 günde bir oluyorum ama su 2 aydır 45 günde oluyırum ya pcodan yada psikolojik sanırım) adetimin 3 günü horman testi yaptıı hepsi normal cıktı sadece süt bezlerı sınırda cıktı onu tekrardan yapacakmıs takip amacıyla bakalım nolacak benım akıntım felan olmuyor sabah aksam duzenlı sogan suyunu içiyorum ama neden acaba bı sıkıntı yoktur ınsallah(( :44:
kıyamam canım ya üzme kendini soğan kürünü yapçaksın sabırla bekle adetinden sonra başla onca insan yenmiş bunu seninde yeniceğine inanıyorum ben sabırlı ol canım tamammı
Ya gelmesse bu ay adetim nasil basliyayim ki sogan kurune
kıyamam canım ya üzme kendini soğan kürünü yapçaksın sabırla bekle adetinden sonra başla onca insan yenmiş bunu seninde yeniceğine inanıyorum ben sabırlı ol canım tamammı
Soğan kürünün 11.günü bat 10 şubat (ben 35 günde bir oluyorum ama su 2 aydır 45 günde oluyırum ya pcodan yada psikolojik sanırım) adetimin 3 günü horman testi yaptıı hepsi normal cıktı sadece süt bezlerı sınırda cıktı onu tekrardan yapacakmıs takip amacıyla bakalım nolacak benım akıntım felan olmuyor sabah aksam duzenlı sogan suyunu içiyorum ama neden acaba bı sıkıntı yoktur ınsallah(( :44:
arkadaşlar inş bende yarın sabah başlıorum:) ilk hamileliğimde ilk sogan kürü denememde hamile kalmıştım inş bundada işe yarar..
Bide soğan kürü uygulayıp da ikiz bebek sahibi olanlar varmı ? Olma şansı varmı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Insallh arkadaslar bende 7 aydir hep erkenden testler yaptim hep negatif bu sefer artik heveslenmedim o yuzden bekliyorum ben bu ay hayit tohumu.aslan pencesi.civan percemi.papatya .bide coban cantasi karisimini her gun ictim bide her gun metformin kullandm toktor tavsiyesi uzerine bide bal tarcin corek otu 10 gun yedim bi faydasi olmustr insallh
arkadaşlar inş bende yarın sabah başlıorum:) ilk hamileliğimde ilk sogan kürü denememde hamile kalmıştım inş bundada işe yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?