Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İlk birkac gun 2 defa oldugunu unuttum sonrada öyle devam ettim bu ay tupler im ve icerler temzlensin diger ay daha temkinli davranirim dedim :)

olsun canım bence işe yaramıştır hem sen üstelik ikizlere hamile kalmışsın demek yumurtalarında iyi çalışıyor hem ben burda okuduğum kadarıyla kimisi 5 gün kullanmış o ay yada bir sonraki ay hamile kalmış

Bende sabah icememistim isten gelince bir bardak ictim brde simdi icicem.aliskanlik yapti gercekten :))

Toplamamistr ama suan senin tam zamanin bunu kacirmamalisin 3 gun sonra dahada sisiceksin deisik bi koku salgiliycaksin vajen salgi sakin kacirma bunlari canim

Toplamamistr ama suan senin tam zamanin bunu kacirmamalisin 3 gun sonra dahada sisiceksin deisik bi koku salgiliycaksin vajen salgi sakin kacirma bunlari canim

tamam pınarcım değerlendircem tabi ama yumurtlama olduğundan emin olamıyorum çünki ben şimdi 7 sinde adet oldum ya yine 7 de olucam yada 8 veya 9 o yüzden şu bir hafta içinde olduğunu biliyorum da hangi gün bilemiyorum zaten bidaha ki ay ovulasyonu deniycem tedavi olurken doktorum yumurtaların yeterli boyutta olduğunu söylemişti 14. gün bugün yada yarın çatlar demişti ve 3 gün arka arka çalışçaksınız sonra 5 gün gün aşırı diye söylemişti aslında o 3 gün içinde olucağını ama diğer 5 günü garanti etmek için söylüyorum dedi karışıkmı anlattım bilemiyorum

Kizlar android telefonunuz varsa gunlerinizi takip etmek icin program yukleyebilirsiniz.gunu gunune tutuyo

16 kişi konuyu okuyor çoğalsın burası herkes kullansın soğan kürünüde hamile kalanları görelim inşallah

ya okuyor da hani ben soğan kürü kullanıp şifa buldum diyenler?
hadi kullananlar için bir liste yapalım.
misal bu gün ben 11.yi tamaladım. cumaya kadar içeceğim
sen kaçıncı gündesin?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…