:)) eevvveeettt :)
Bu arada bnim bitti bugun sogan kürüm bu ay günde 1 defa ictim bir sonrakinde adetime 10 gun kala icicem günde 2 defa
yalanmı canım :))) hoşgeldin nasılsın pınarım senin soğan kürü bitti değilmi bugün
Haklisin canim :) tskler hosbuldum iyiyim canim sen nasilsin bitti evet cok şükür :)
hadi bakalım bekliyoruz haberlerinide neden 1 bardak içtin ki
Haklisin canim :) tskler hosbuldum iyiyim canim sen nasilsin bitti evet cok şükür :)
iyiyim canım sağol valla bugün ağrılarım çoktu ve hala belim çok fazla ağrıyor umarım bu iyi bişeydir birde vücudumda sanki ödem yaptı gibi ama bu soğandanmı bilemiyorum hiç bu kadar şişmezdi göğüsler
İlk birkac gun 2 defa oldugunu unuttum sonrada öyle devam ettim bu ay tupler im ve icerler temzlensin diger ay daha temkinli davranirim dedim :)
benim 6 gün var daha ohh miss çok alıştım valla içmeye bağımlılık yaptı:)
Ayol bnde alistim napcam yarin bi bosluk olcak :)
Sana afiyet bal şeker olsun tatlim şifa olsun şifa
iyiyim canım sağol valla bugün ağrılarım çoktu ve hala belim çok fazla ağrıyor umarım bu iyi bişeydir birde vücudumda sanki ödem yaptı gibi ama bu soğandanmı bilemiyorum hiç bu kadar şişmezdi göğüsler
Bu aksam mutlaka esinle misyoner poxisyonda birlikte olmalisin ve dikkatli olup seni sarsmadan vedeDNA sini iceri biraktktan sonra öyle 10 dk kalin
Bende sabah icememistim isten gelince bir bardak ictim brde simdi icicem.aliskanlik yapti gercekten :))
Bu aksam mutlaka esinle misyoner poxisyonda birlikte olmalisin ve dikkatli olup seni sarsmadan vedeDNA sini iceri biraktktan sonra öyle 10 dk kalin
ok canım 2 gündür toplanmıştır herhalde o dna lar :)
Afiyet olsun canim şifa olsun soganin cücügü gibi minicik evlatlarin olsun :)
Toplamamistr ama suan senin tam zamanin bunu kacirmamalisin 3 gun sonra dahada sisiceksin deisik bi koku salgiliycaksin vajen salgi sakin kacirma bunlari canim
Kizlar android telefonunuz varsa gunlerinizi takip etmek icin program yukleyebilirsiniz.gunu gunune tutuyo
16 kişi konuyu okuyor çoğalsın burası herkes kullansın soğan kürünüde hamile kalanları görelim inşallah
programın adı ne simalbebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?