Teşekkür ederim canım rahmimi düzene koyduktan sonra onlarida yapicam inşallah
kızlarr rabbım herkeze hayırlı evlat versın ben geçen ay denedm adet bıle olamadm bu ay tekrar dencem ama adete 10 gün kala günde 2 kez diyor saraçoglu dogrumu :44:
doğru 2. ay adete 10 gün varken 1 hafta
teşekkürler 10 gün degilmiydi:44: 1 haftamıydı sizde deniyomsunz ben her ay söktürücü ile oluyorm yoksa olmuyorm malesef
ben her ay oluyorum çok şükür ama ben 2 . ay adetine 10 gün kala 7 gün biliyorum
arkadaşlar bişey sorucam. soğan kürü miyomlar için de kullanılabiliyo mu? yoksa sadece yumurtalık kistleri için mi uygun?
kullanılıyor sanırım fazla büyük değilse ama sen yinede bilen birine sor cnm
Kizlar bugun gelirken folik plus aldim daha once 2 kutu bitirmistim tekrar basliyorum icmeye.hamilelik isteyen herkesin en az 2 ay once baslamasi lazim biliyosunuz almayanlar biran once alin muhakkak.
ben 1 yıldır hergün içiyorum malum 1 yıl önce hemen olur sanmıştık :))
Bu arada senin problemin neydi?
bi sorun olmadığını söylüyor doktorum testler normalmiş ama uzun süre spiralle korunmama bağlıyorum bunu klomen tedavisinde ilkinde iki tane yumurtam oluştu hamile kaldım üstelik değerlerim yüksekti ikiz olabilceğini söyledi artıştan ama keseyi göremeden düşük yaptım ikinci klomende 3 yumurtam oluştu ama tutmadı malesef bende iki aydır doktora gitmiyorum ama bu soğan küründen sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü tedaviden sonra gitmedim eğer yumurtalar çatlamadıysa kist oluşmuş olabilir diye düşünüyorum varsada soğan kürüyle gider belki ama tedavi olmak istemiyorum artık baalım hayırlısı Allah nasip ettiyse olucak inanıyorum
Cok kisa surede hamile kalicagina inaniyorum ben.kist vs.bsy de yok sogan kuru bitircek bu isi canim.hadi bakalim cok umutluyum senden :))
ayy inşallah canım ya heycanlandım bak şimdi hemize versin eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaahhhh
Yumurtlamayi cogaltiyo ya hani onun için şeyettim :)
aa afedersin canım senin kürün bitmemiş ama adet tarihin en önde :)) o zaman senden bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?