Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bizimki buay gün aşırı olunca direkt eve bugün çok yoruldum diyerek giriyor baştan alıyo önlemini aklınca ama kaçarmı :))))))))

Ayyy bunlarin hepsinde ayni taktik.bende ilk gun asiri dedgimde nasil yani gun asiri falan oldu gozleri kocaman oldu.dedim valla biz keske ilk evlendigimizde korunmasaydik balayi gunlerimizi unuttun galiba.aaaaaah nerde o eski gunler dedim :)))))))

Maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin ne güzel haber sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah darısı senin başına canım:))bide bizim kaçıncı kürde hamile kaldı ilk denemedemi

2 ci denemesindr cnm ama onun sansi yari yaridaydi bir yumurtaliklaydi ama allahin mucizesi istee allah heppimizin yuzunu guldurr insallah aminnn

Ayyy bunlarin hepsinde ayni taktik.bende ilk gun asiri dedgimde nasil yani gun asiri falan oldu gozleri kocaman oldu.dedim valla biz keske ilk evlendigimizde korunmasaydik balayi gunlerimizi unuttun galiba.aaaaaah nerde o eski gunler dedim :)))))))

dün akşam dedim senin dediğini yorulma sen gel tüp yaptıralım diye koptu gülmekten süpermiş diyo zaten ben neden oğlana hamile çabuk kaldığımı anladım evliliğimin ilk ayı olunca malummm :)))))))))

dün akşam dedim senin dediğini yorulma sen gel tüp yaptıralım diye koptu gülmekten süpermiş diyo zaten ben neden oğlana hamile çabuk kaldığımı anladım evliliğimin ilk ayı olunca malummm :)))))))))

Yani isin sirri orda zaten.hamile kalirsam tatile girceksin zaten diorum oluyo gulmekten :)))

pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
Vesdeniz bat 25 ocak kürün 14.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 12.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 12.günü
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 13.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 4.günü
mkr bat 16 şubat kürün 2.günü
sevdicegum bat 1şubat kürün 11.günü

günler çabuuk çbuk geçsin güzel Haberler inşallah yarabbim bu listedeki kayıplar nerde acaba inşallah habersiz bırakmazlar bizi

evettt ya nerde bu millet. biz liste yapmayı bilmeden kafamız karışarak o kadar takip etmeye çalıştık. bi selam veren kaçtı gelmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…